Χανιά: Του δίνει “ανάσα” το αγροτικό

Είδατε κάποιο ατύχημα μοιραστείτε το μαζί μας εδώ...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Johnny
Δημοσιεύσεις: 1773
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2010, 20:23
Τοποθεσία: Μεταμόρφωση - Αττικής (Κουκου city)

Χανιά: Του δίνει “ανάσα” το αγροτικό

Δημοσίευση από Johnny » 31 Ιούλ 2018, 20:23

Χανιά: Του δίνει “ανάσα” το αγροτικό


Εικόνα


Ναι το ξέρω, νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα και λες... “πόσο ακόμα να χειροτερέψει το πράγμα”; Αν θες μπορείς να διαβάσεις παρακάτω και θα δεις ότι η απάντηση θα έρθει από μόνη της.


Ότι και να ειπωθεί δεν νομίζω ότι είναι σε θέση να σταθεί αντάξιο δίπλα στις εικόνες που δημοσιεύει σήμερα το zarpanews.gr:

Ένας ηλικιωμένος, που δε φτάνει ότι είναι κάποιας -αρκετά προχωρημένης- ηλικίας και άρα δεν θα έπρεπε επ’ ουδενί να πιάνει τιμόνι στα χέρια του, πήρε το αγροτικό του όχημα και ξαμολήθηκε στην Εθνική οδό στο ύψος του Πλατανιά.

Το πρόβλημα είναι ότι ο ίδιος αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα υγείας καθ’ ως φαίνεται, που τον αναγκάζει να αναπνέει με τη βοήθεια φιάλης οξυγόνου. Τι έκανε; Μα είναι πολύ απλό, φόρτωσε τη φιάλη οξυγόνου στην καρότσα, την έδεσε, την προσάρμοσε, γύρισε την στρόφιγγα και έτσι ξεκίνησε μαζί με τη γυναικούλα του το “ταξίδι”.


Εικόνα
Το ενδεχόμενο να σκοτωθεί και να σκοτώσει και κάποιον άλλον, μάλλον δεν το σκέφτηκε κανείς από τους δυο τους. Γιατί εκτός του κινδύνου να σταματήσει η ροή του οξυγόνου, να κοπεί το σωληνάκι και να σταματήσει να αναπνέει ο υπερήλικας οδηγός προκαλώντας ατύχημα, υπάρχει και η περίπτωση να φύγει η φιάλη από τη θέση της και να πέσει στη μέση της εθνικής, ή στο επόμενο ακολούθως αυτοκίνητο.

Για να μη σχολιαστεί το τι θα συμβεί σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος και έκρηξης τη φιάλης.

Άραγε μπορεί κανείς να βγαίνει στους δρόμους, έτσι αυθαίρετα και να παίρνει στον λαιμό κόσμου άδικα και αναίτια; Κι αν ο ίδιος προκαλεί τον θάνατο και δεν έχει επίγνωση της κατάστασής του, κακό της κεφαλής του· οι υπόλοιποι δεν του φταίμε σε τίποτα.
Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.com
Η ανθρωπότητα δεν έχει προχωρήσει ούτε ένα βήμα μπροστά, από την στιγμή που υπάρχει έστω και ένα παιδί που υποφέρει.
Άλμπερτ Αϊνστάιν

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή σε “Ατυχήματα...”