Αιμοστατική σκόνη (Celox, Quicklot)

Η ενότητα που ασχολείτε με το πως μπορείτε να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Haridimos
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 4461
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2008, 16:47

Αιμοστατική σκόνη (Celox, Quicklot)

Δημοσίευση από Haridimos » 29 Μαρ 2014, 03:10

Celox Αιμοστατικό βοήθημα σκόνης σε φακελάκι

Το αιμοστατικό σκεύασμα σκόνη Celox ™, του οίκου Medtrade Αγγλίας, μπορεί να σταματήσει γρήγορα ακόμα και δυνητικά θανατηφόρες αιμορραγίες. Πολύ απλό στην εφάρμογή ακόμη και απο ανειδίκευτους, πολύ ποιο ασφαλές και ιδιαίτερα αποτελεσματικό από παλαιές τεχνολογίες, ικανό να σταματήσει και ακατάσχετες αρτηριακές αιμορραγίες (απλά ρίχνουμε το σκεύασμα και ασκούμε πίεση).
Όταν αναμιγνύεται με το αίμα, το Celox ™ δημιουργεί ένα ισχυρό τζέλ σαν θρόμβο σε χρόνο 30 δευτερολέπτων. Λειτουργεί ανεξάρτητα από τις κανονικές διαδικασίες πήξης του οργανισμού. Η πηκτική ικανότητα του Celox ™ έχει αποδειχτεί αποτελεσματική στο κρύο, σε περιπτώσεις υποθερμίας, ή ακόμα και με την παρουσία κοινών αντιπηκτικών στο αίμα. Δεν παράγει καμία θερμότητα και δεν προκαλεί εγκαύματα, ερεθισμούς ή άλλες παρενέργειες.
Σε κλινικές δοκιμές με πεζοναύτες των Η.Π.Α., το Celox ™ ήταν το μοναδικό προϊόν που παρείχε επιβίωση 100%.Τα αποτελέσματα των μελετών παρουσίασαν ισχυρή μέση αρτηριακή πίεση του αίματος (MAP) καθώς και ισχυρή πηκτικότητα χωρίς επαναιμορραγία.
Η ασφάλεια χρήσης του Celox ™ έχει δοκιμαστεί στην αυστηρότερη κατηγορία 3CE. Το Celox ™ κατασκευάζεται απο χιτοζάνη, ένα σάκχαρο που βρίσκεται κανονικά στον οργανισμό, χωρίς να χρησιμοποιεί μέταλλα προπηκτικών ή νανοσωματίδια όπως η καολίνη, που παραμένουν στον οργανισμό επ'αόριστον.
Το Celox ™ Είναι ασφαλές για χρήση σε όλο το ανθρώπινο σώμα ή ζώου, ακόμη και για ανοιχτές πληγές στο κεφάλι, το λαιμό και το στήθος. Είναι κατάλληλο για χρήση σε ευρύ φάσμα αιμορραγιών τραυμάτων, φλεβικές αιμορραγίες, επιφανιακές και βαθύτερες πληγές, ρήξεις, εκδορές και μικρές περικοπές. Επίσης, το Celox ™ μπορεί αξιόπιστα να σταματήσει αρτηριακές αιμορραγίες και να μειώσει σημαντικά την απώλεια του αίματος. Το ποιο σημαντικό είναι πως το Celox μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα ως πρώτη από όλες τις πρώτες βοήθειες, χωρίς δισταγμό στις βαριές αιμορραγίες σώζωντας ζωές.
Δεν πρέπει να λείπει από κανένα φαρμακείο, πραγματικά σωτήριο,το celox είναι το μόνο πραγματικά εφόδιο για να σώσετε ζωές.
Πιστοποιημένο προιόν CE
Διατίθεται σε φακελάκια των 15 και 35 γρ

Εικόναhttp://www.tacticalshop.gr/p/1174/celox ... CE%B9-15gr
οὐαὶ ὅταν καλῶς ὑμᾶς εἴπωσι πάντες οἱ ἄνθρωποι
Αλλοίμονον, όταν σας επαινέσουν όλοι οι άνθρωποι

Απάντηση

Επιστροφή σε “Πρώτες Βοήθειες...”