pipinos1976 videos

Προτροπές και συμβουλές για ασφαλή οδήγηση...
Απάντηση
pipinos1976
Δημοσιεύσεις: 571
Εγγραφή: 08 Απρ 2011, 23:52

Re: pipinos1976 videos

Δημοσίευση από pipinos1976 » 12 Μάιος 2018, 18:18

Δεν υπάρχει δικαιολογία. Υπάρχει εξήγηση. Συνήθως, η εξήγηση είναι μία: προσπάθεια να αποφύγω την σπατάλη ενέργειας (δηλαδή αλλαγές κινητικής κατάστασης). Άλλοι έχουν τις δικαιολογίες: λένε ότι δεν το είχαν δει, ότι τους στράβωσαν τα φώτα κτλ κτλ. Και εδώ που τα λέμε σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε κίνδυνος. Καλύτερα από το να σταματήσεις ημέρα σε κόκκινο ήταν. Πολύ πιο ασφαλές.

Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
MacPap
Δημοσιεύσεις: 6279
Εγγραφή: 08 Ιούλ 2010, 03:00

Re: pipinos1976 videos

Δημοσίευση από MacPap » 13 Μάιος 2018, 02:36

Δεν περνάμε με κόκκινο ΠΟΤΕ.
Για να μην συνηθίζουμε.
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Ένα νεκρό χωριό από τροχαία, το χρόνο, φτάνει! Δεν χρειάζονται άλλες μελέτες.
Αν ξέρεις το σωστό και παρ'όλα αυτά πράττεις το λάθος, ή αναίσθητος είσαι ή βλάκας.

Άβαταρ μέλους
Haridimos
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 4472
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2008, 16:47

Re: pipinos1976 videos

Δημοσίευση από Haridimos » 25 Μάιος 2018, 10:41

Ἐγῶ πάντως θὰ πῶ τὸ ἐξής γιὰ τὴν παραβίασιν τοῦ ἐρυθροῦ. Ἀφοῦ ἔχεις βάλει τὴν κάμερα νὰ γράφει βίντεο ποὺ θὰ βγεῖ στὸ Διαδίκτυο, κράτα λίγο τοὺς τύπους.
οὐαὶ ὅταν καλῶς ὑμᾶς εἴπωσι πάντες οἱ ἄνθρωποι
Αλλοίμονον, όταν σας επαινέσουν όλοι οι άνθρωποι

pipinos1976
Δημοσιεύσεις: 571
Εγγραφή: 08 Απρ 2011, 23:52

Re: pipinos1976 videos

Δημοσίευση από pipinos1976 » 30 Μάιος 2018, 00:55

Μια χαρά τυπικός είμαι. Δεν έκανα και πολλά άσχημα πράγματα στο βίντεο. Θα μπορούσα να ανεβάσω πολλά και διάφορα, εξοργιστικά στον πολύ κόσμο, αλλά δεν το κάνω γιατί στην πραγματικότητα δεν είναι η ασφάλεια που τους ενδιαφέρει, αλλά το ότι δεν είναι αυτοί που τα κάνουν. Έτσι, λοιπόν, θα αρχίσουν να κάνουν χειρότερα γιατί αυτοί είναι καλύτεροι, γιατί ο μπαμπάς τους τούς είπε ότι είναι οι γ...ες της γειτονιάς κτλ κτλ που βλέπουμε κάθε μέρα.

Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
MacPap
Δημοσιεύσεις: 6279
Εγγραφή: 08 Ιούλ 2010, 03:00

Re: pipinos1976 videos

Δημοσίευση από MacPap » 08 Ιουν 2018, 20:07

Εφόσον πέρασες με κόκκινο ΔΕΝ είσαι τυπικός. Το τι κάνουν οι άλλοι δεν έχει σημασία ούτε αποτελεί δικαιολογία για να κάνει κάποιος τις ίδιες χαζομάρες με εκείνους!
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Ένα νεκρό χωριό από τροχαία, το χρόνο, φτάνει! Δεν χρειάζονται άλλες μελέτες.
Αν ξέρεις το σωστό και παρ'όλα αυτά πράττεις το λάθος, ή αναίσθητος είσαι ή βλάκας.

pipinos1976
Δημοσιεύσεις: 571
Εγγραφή: 08 Απρ 2011, 23:52

Re: pipinos1976 videos

Δημοσίευση από pipinos1976 » 13 Ιουν 2018, 17:53

Δεν το έπιασες. Έγραψα ότι, ενώ μπορώ να κάνω χειρότερα - και έχω κάνει αρκετές φορές, δεν τα ανεβάζω γιατί τα βλέπει ο κόσμος και προσπαθεί να μιμηθεί ή να κερδίσει την "κόντρα". Γενικά, είμαι εξαιρετικά τυπικός, ειδικά όταν έρχομαι σε διεπαφή με άλλους (διασταυρώσεις κτλ).

Ευχαριστώ.

pipinos1976
Δημοσιεύσεις: 571
Εγγραφή: 08 Απρ 2011, 23:52

Re: pipinos1976 videos

Δημοσίευση από pipinos1976 » 29 Αύγ 2018, 08:43

Το παρακάτω βίντεο ονομάζεται Τριπλό Σουβλάκι στο Καλπάκι και είναι ένα προκλητικό βίντεο αφιερωμένο (όπως χαρακτηριστικά αναφέρω στην περιγραφή του) στο petrolheads. Το έχω ως μη καταχωρισμένο και θα το σβήσω σε μερικές ημέρες για να μην γίνεται αιτία πρόκλησης επικίνδυνης οδικής συμπεριφοράς από άλλους οδηγούς. Η ονομασία έχει προέλθει από έναν χρήστη του petrolheads, που, όταν είχα ανεβάσει ένα προσπέρασμα στην υπό κατασκευή Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών, είχε γράψει ότι πέρασα σουβλάκι 5-6 οχήματα (μεταξύ αυτών και ένα φορτηγό) σε μια κατηφόρα πριν από στροφή.Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
UltiMo_
Δημοσιεύσεις: 4646
Εγγραφή: 27 Ιούλ 2010, 09:46
Τοποθεσία: Βόλος

Re: pipinos1976 videos

Δημοσίευση από UltiMo_ » 30 Αύγ 2018, 14:21

δεν το ξερω το petrolheads.gr αλλα κι εκει βρε πιπίνε απενεργοποιήσεις λογαριασμών; αφου δεν σε πανε τα φορα, γιατι ασχολείσαι;
When life throws you curves, aim for the apex
ὓβρις -> ἂτη -> νέμεσις -> τίσις

Άβαταρ μέλους
Haridimos
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 4472
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2008, 16:47

Re: pipinos1976 videos

Δημοσίευση από Haridimos » 30 Αύγ 2018, 14:31

1. Τὰ 80χ.α.ω τὰ θεωρῶ πολλά, σὲ μιὰ μετωπικὴ σύγκρουσιν τὴν ἔχεις ἄσχημα. Βέβαια, ποιὸς εἶμαι ἐγῶ ποὺ ἐκφράζω ἄποψιν; Ἕνας μ*λ*κας κι ἠλίθιος ποὺ κρύβει τὴν ἀνικανότητά του πίσω ἀπὸ τὶς διατάξεις τοῦ ΚΟΚ (τὸ πιάσατε τὸ ὑπονοοῦμενο).

2. 3:43 Προσπερνὰς τὸ πράσινο χωρὶς νὰ βλέπεις τὶ ἔρχεται ἀπὸ τὴν ἄλλη μεριά. Βέβαια, ποιὸς εἶμαι ἐγῶ ποὺ ἐκφράζω ἄποψιν; Ἕνας μ*λ*κας κι ἠλίθιος ποὺ κρύβει τὴν ἀνικανότητά του πίσω ἀπὸ τὶς διατάξεις τοῦ ΚΟΚ (δίς).

3. 4:15 Περνὰς τὸ βενζινάδιο Κέλυφος μὲ 117 χ.α.ω., ἀκόμα χειρότερα ἀπὸ τὰ 80. Ἀν πετιόταν στὸν δρόμο ἕνα παιδὶ ἢ παρακάτω κάποιος σκύλος, πρόβατο ἤ κάτι ἄλλο θὰ γινόταν ζημιά. Βέβαια, ποιὸς εἶμαι ἐγῶ ποὺ ἐκφράζω ἄποψιν; Ἕνας μ*λ*κας κι ἠλίθιος ποὺ κρύβει τὴν ἀνικανότητά του πίσω ἀπὸ τὶς διατάξεις τοῦ ΚΟΚ (τρίς).ΥΓ: Βέβαια, ποιὸς εἶμαι ἐγῶ ποὺ ἐκφράζω ἄποψιν; Ἕνας μ*λ*κας κι ἠλίθιος ποὺ κρύβει τὴν ἀνικανότητά του πίσω ἀπὸ τὶς διατάξεις τοῦ ΚΟΚ (τετράκις).
οὐαὶ ὅταν καλῶς ὑμᾶς εἴπωσι πάντες οἱ ἄνθρωποι
Αλλοίμονον, όταν σας επαινέσουν όλοι οι άνθρωποι

pipinos1976
Δημοσιεύσεις: 571
Εγγραφή: 08 Απρ 2011, 23:52

Re: pipinos1976 videos

Δημοσίευση από pipinos1976 » 20 Οκτ 2018, 18:35

UltiMo_ έγραψε:δεν το ξερω το petrolheads.gr αλλα κι εκει βρε πιπίνε απενεργοποιήσεις λογαριασμών; αφου δεν σε πανε τα φορα, γιατι ασχολείσαι;
Εγώ ζήτησα να με εξαφανίσουν από το forum τους. Αν η κατάσταση στους 4Τροχούς ήταν άσχημη, εκεί ήταν τραγική. Το forum είχε σαφέστατο πολιτικό προσδιορισμό. Δεδομένου ότι αρνήθηκα να ενταχθώ στην ομάδα*, ενώ στην συνέχεια ήρθα σε αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη και διαχειριστή**, ήταν φυσιολογικό να μην μπορώ να εκφράσω την οποιαδήποτε άποψη χωρίς πολλαπλές επιθέσεις. Ειδικά μετά την ρήξη των σχέσεων με τον ιδιοκτήτη, όχι μόνον δεν υπήρχε προστασία, αλλά ξεκάθαρες ύβρεις παρέμεναν, παρά τις αναφορές που έκανα κάθε φορά που έβρισκα τέτοιο πρόβλημα (δηλαδή συνέχεια, αφού προσπαθούσαν να με φιμώσουν με άμεση επίθεση κάθε φορά που εξέφραζα άποψη).

* Ο ιδιοκτήτης ήθελε να με εντάξει στους "αριστερούς", δηλαδή στους δικούς του. Όταν έγραψα δημόσια πως, όχι μόνον δεν είμαι κάτι τέτοιο, αλλά αντιθέτως δεν περίμενα καν να έχει στο μυαλό του για εμένα αυτή την τοποθέτηση, άρχισε το πανηγύρι. Η οργανωμένη (κομματικά) επίθεση είχε ξεκινήσει. Τους έκανα ρεζίλι άνετα, ειδικά σε ιστορικά και γεωπολιτικά θέματα, και πολλές φορές δεν απαντούσαν για ημέρες ολόκληρες μέχρι να συγκεντρώσουν στοιχεία οι από πάνω τους και να τους τα δώσουν (έχω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα απουσίας απάντησης για 2 ημέρες μέχρι να βρουν τον νόμο που τους βόλευε).

** Ο ιδιοκτήτης και διαχειριστής εργαζόταν (ή εργάζεται ακόμη - ο ίδιος ισχυρίζεται πως όχι) στην εταιρεία που εγκαθιστούσε κάμερες και άλλα ηλεκτρομηχανολογικά συστήματα στους ελληνικούς αυτοκινητοδρόμους. Σε κάποιο σημείο, λοιπόν, παρατήρησα κάποια πράγματα που ήταν αφύσικα. Ενώ την μία χρονιά ανίχνευα κάποιες κάμερες στα 250m με έναν ανιχνευτή 10-15 ετών που έχω, την επόμενη χρονιά, οι ίδιες κάμερες, δεν μπορούσαν να ανιχνευτούν ούτε με τους πιο σύγχρονους ανιχνευτές σε ικανοποιητική απόσταση, πολλές φορές δε δεν υπήρχε καθόλου ανίχνευση (π.χ. φέτος το καλοκαίρι). Υποψίες μού μπήκαν στο μυαλό σχετικά με το θέμα αυτό, όταν έμαθα το είδος της εργασίας του, το ένα έφερε το άλλο, κάποιες ανταλλαγές μηνυμάτων έλαβαν χώρα, όπου φάνηκε η άγνοιά του σχετικά με τα θέματα που - υποτίθεται - γνώριζε καλύτερα από όλους (π.χ. δεν ήξερε το είδος των μηχανημάτων που είχε εγκαταστήσει) και η επιμονή μου σε δύο ερωτήματα: α) αν παρακολουθεί προσωπικά μηνύματα και β) αν χρησιμοποιεί αυτά που γράφονται για την δουλειά του, ήταν αυτά που οδήγησαν σε ρήξη τις ήδη τυπικές σχέσεις μας. Μετά, ήρθε από την πλευρά μου η δημοσιοποίηση μερικών προσωπικών μηνυμάτων που είχαμε ανταλλάξει (αφού δημόσια αρνιόταν να τοποθετηθεί για θέματα που αφορούσαν στο forum που διαχειριζόταν, του έστελνα προσωπικά μηνύματα με καθαρά ενημερωτικό σχετικά με το forum χαρακτήρα) και έγινε Ο χαμός. Μερικά σημεία που αναφέρω ενδεικτικά:
1. Μου εγγυήθηκε ότι δεν θα με διαγράψει (σε pm) και πήγε να το κάνει. Τον έδεσα σε μια κόλλα χαρτί παρουσιάζοντας το pm που μου έλεγε (μέσες άκρες) να κάνω ό,τι θέλω και ότι αυτός δεν θα αντιδράσει. Έγινε ρεζίλι, εκνευρίστηκε (δήθεν για την αποκάλυψη του pm), αλλά δεν μπορούσε να κάνει και κάτι παρά να με κρατήσει εντός...!!!
2. Αφού έγινε ρεζίλι με την επαμφοτερίζουσα στάση του (άλλα λέει δημόσια, άλλα ιδιωτικά) προσπάθησε να με μειώσει γράφοντας συνεχώς πως δεν ξέρω τίποτε σχετικά με το αντικείμενο των αντιμέτρων και πως αυτός, αφού τοποθέτησε αυτά τα συστήματα, τα ήξερε όλα. Παρουσίασα τότε τα pm, όπου φαινόταν η παντελής άγνοια που είχε σχετικά με το θέμα (επαναλαμβάνω: των συστημάτων που είχε - υποτίθεται - εγκαταστήσει ο ίδιος, ως μηχανικός - ΕΜΠ μηχανικός, όχι μάστορας - της εταιρείας), οπότε το τροπάριο άλλαζε σε πιο γενικόλογες τοποθετήσεις περί ασχετοσύνης στο θέμα ΙΤ και άλλες τρομερές βλακείες (π.χ. να μου κάνει επίθεση με ειρωνεία γιατί δεν ξέρω να "σπάσω" το office). Υποψιάζομαι δε ότι μέχρι και πλαστό/κλώνο χρήστη δημιούργησε, που έκανε ερώτηση σχετικά με την Ολυμπία Οδό, ώστε να απαντήσει ο ίδιος (ως γνώστης), αποδεικνύοντας το πόσο καλός γνώστης του θέματος είναι. Ο εν λόγω χρήστης έχει ΤΡΕΙΣ (3) μόνον δημοσιεύσεις, μόνον σε αυτό το topic και μετά εξαφανίζεται.
3. Ενώ απείχα για κάποιο σοβαρό διάστημα, έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα σε μερικούς χρήστες σχετικά με μία συζήτηση. Προφανώς, δεν περίμενα να απαντήσουν οι χρήστες που ανήκαν στην ομάδα του (βολεμένοι, "αριστεροί", επαναστάτες του καναπέ, εργάτες του pc, εισπράκτορες των χρημάτων του μπαμπά), αλλά η φοβισμένη αντίδραση ενός ανεξάρτητου χρήστη (60+ ετών, που δεν έχει να χάσει κάτι), που ζητούσε συγγνώμη γιατί δεν θέλει να μιλάει με προσωπικά μηνύματα, με οδήγησε στο συμπέρασμα (που επιβεβαιώθηκε αργότερα) ότι παρακολουθούσαν στοχευμένα τα pm που αντάλλασσα με άλλους χρήστες. Μάλιστα, σε κάποια φάση, ένας πρώην του bloka, χαρακτηριστική περίπτωση άσχετου βλάκα (βλ. πιο κάτω), που έχει άποψη, το παίζει επιστήμονας, αλλά χωρίς στοιχεία σχηματίζει γνώμη, με κατηγόρησε για κάτι που είχα σχολιάσει σε προσωπικό μήνυμα προς έναν χρήστη που με ρώτησε κάτι, επίσης σε προσωπικό μήνυμα. Αυτό ήταν και η επιβεβαίωση του γεγονότος ότι με παρακολουθούσαν και γι' αυτό με κρατούσαν εκεί (αν τους ενοχλούσα τόσο πολύ θα με διέγραφαν, όπως τόσους άλλους, αν και δεν ήταν κάτι εντός του κανονισμού του forum). Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, το φανταζόμουν καιρό αυτό, οπότε τα σοβαρά τα συζητούσα αλλού και αυτό ήταν που τους εκνεύριζε περισσότερο, αφού δεν είχαν κάτι να παρακολουθήσουν τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο.

Ελπίζω να σου αρκούν αυτά ως αιτίες και αφορμές για να φύγω από ένα forum, που φαινομενικά και μόνον αφορά στην αυτοκίνηση. Αν έχεις όρεξη να διαβάσεις προπαγάνδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πήγαινε εκεί και θα δεις πως οτιδήποτε διαφορετικό καταπνίγεται με ομαδικές επιθέσεις.

Ευχαριστώ.

Απάντηση

Επιστροφή σε “Οδική Ασφάλεια...”