Κρίσις ηθών: ευτυχώς κάποιοι αντιστέκονται ακόμα

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Άβαταρ μέλους
Haridimos
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 4472
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2008, 16:47

Κρίσις ηθών: ευτυχώς κάποιοι αντιστέκονται ακόμα

Δημοσίευση από Haridimos » 13 Αύγ 2010, 16:23

«Όποιος κάνει έκτρωση και δεν παντρευτεί θρησκευτικά…απολύεται»

Η εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων Russkoe Moloko, στην Μόσχας ανακοίνωσε πως εφεξής θα απολύει... οποιονδήποτε υπάλληλό της προβαίνει σε έκτρωση ή δεν έχει παντρευτεί θρησκευτικά.
«Η άμβλωση είναι δολοφονία και δεν θέλουμε να έχουμε υπαλλήλους δολοφόνους", δήλωσε ο επικεφαλής της Rousskoe Moloko, Βασίλι Μπόικο Μπελίκι στην εφημερίδα «Ηχώ της Μόσχας»

Εικόνα

συνεχίζοντας πως «Ακόμα αν κάποιος δεν έχει παντρευτεί θρησκευτικά δεν έχουν θέση σε μια ορθόδοξη χώρα» Οι εργαζόμενοι της εταιρείας έχουν διορία μέχρι 14 Οκτωβρίου για να παντρευτούν θρησκευτικά.

-Αν και δεν είναι αστείο μετα απο αυτά που έπαθαν, αλλά τους συγκεκριμένους στην εν λόγο εταιρεία, πρέπει να τους έχει χτυπήσει η ζεστή για τα καλά...

Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010
sarotiko.blogspot.com
οὐαὶ ὅταν καλῶς ὑμᾶς εἴπωσι πάντες οἱ ἄνθρωποι
Αλλοίμονον, όταν σας επαινέσουν όλοι οι άνθρωποι

Άβαταρ μέλους
trip73p
Δημοσιεύσεις: 386
Εγγραφή: 03 Αύγ 2010, 20:35
Επικοινωνία:

Re: Όποιος κάνει έκτρωση και δεν παντρευτεί θρησκευτικά απολ

Δημοσίευση από trip73p » 16 Αύγ 2010, 11:49

ή να κάηκαν από τις φωτιές της κόλασης !! :lol: :lol: :lol: :lol:
Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!

Άβαταρ μέλους
Haridimos
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 4472
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2008, 16:47

Re: Κρίσις ηθών: ευτυχώς κάποιοι αντιστέκονται ακόμα

Δημοσίευση από Haridimos » 06 Αύγ 2013, 16:31

Ρωσία: Στοπ στις υιοθεσίες παιδιών από αλλοδαπούς ομοφυλόφιλους
Η κάτω βουλή του ρωσικού κοινοβουλίου, η Δούμα, ψήφισε σήμερα στο σύνολό του έναν νόμο, ο οποίος απαγορεύει την υιοθεσία παιδιών από την Ρωσία από ζευγάρια ομοφυλοφίλων ή ανύπανδρα ζευγάρια ετεροφυλόφιλων στις χώρες που έχουν νομιμοποιήσει τις ενώσεις μεταξύ των ατόμων του ιδίου φύλου.


Συνολικά 444 βουλευτές ψήφισαν υπέρ, ενώ κανένας δεν ψήφισε κατά του νόμου αυτού, ο οποίος θα πρέπει τώρα να εγκριθεί από την άνω βουλή, το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, και να υπογραφεί από τον πρόεδρο της Ρωσίας για να τεθεί σε ισχύ.

Το νομοσχέδιο αυτό είχε υιοθετηθεί την Τρίτη κατ' άρθρον από την Δούμα. Σύμφωνα με τον νόμο αυτόν, η υιοθεσία παιδιών από την Ρωσία απαγορεύεται "στους ανθρώπους του ιδίου φύλου η ένωση των οποίων αναγνωρίζεται ως γάμος και η οποία έχει καταχωρηθεί σε ένα κράτος στο οποίο μια τέτοια ένωση επιτρέπεται, όπως και στους πολίτες αυτών των κρατών που δεν είναι έγγαμοι".

Εικόνα

Ως εκ τούτου τα ετεροφυλόφιλα παντρεμένα ζευγάρια μπορούν ακόμη να υιοθετήσουν παιδιά από την Ρωσία, αλλά οι ανύπανδροι δεν θα έχουν αυτήν την δυνατότητα.

Οι γάμοι μεταξύ των ατόμων του ιδίου φύλου επιτρέπονται τώρα σε 14 χώρες, μεταξύ των οποίων ο Καναδάς, το Βέλγιο, η Ισπανία και πρόσφατα η Γαλλία.
Τον Δεκέμβριο η Μόσχα είχε ήδη απαγορεύσει τις υιοθεσίες παιδιών από την Ρωσία από Αμερικανούς, σε αντίδραση στην "λίστα Μαγκνίτσκι", έναν αμερικανικό νόμο που επιβάλει κυρώσεις στους Ρώσους αξιωματούχους που εμπλέκονται στον θάνατο στην φυλακή το 2009 του δικηγόρου Σεργκέι Μαγκνίτσκι.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013 22:51
http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/31 ... fylofiloys
οὐαὶ ὅταν καλῶς ὑμᾶς εἴπωσι πάντες οἱ ἄνθρωποι
Αλλοίμονον, όταν σας επαινέσουν όλοι οι άνθρωποι

Άβαταρ μέλους
Haridimos
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 4472
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2008, 16:47

Re: Κρίσις ηθών: ευτυχώς κάποιοι αντιστέκονται ακόμα

Δημοσίευση από Haridimos » 06 Αύγ 2013, 16:40

Ρωσία: Ομόφωνη έγκριση νομοσχεδίου κατά της ομοφυλοφιλίας από τη Δούμα
Συλλήψεις ακτιβιστών στη Μόσχα


Εικόνα
Πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου, ακτιβιστές υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων επιχείρησαν να διοργανώσουν μια «πορεία φιλιού» στην Κόκκινη Πλατεία, ωστόσο δέχθηκαν επίθεση από πλευράς ορθόδοξων χριστιανών ακτιβιστών και μελών πολιτικών νεολαιών φιλικών προς το Κρεμλίνο και στη συνέχεια περισσότεροι από 20 εξ αυτών συνελήφθησαν από την αστυνομία.Νομοσχέδιο το οποίο απαγορεύει την ενημέρωση ανηλίκων για την ομοφυλοφιλία εγκρίθηκε ομόφωνα την Τρίτη από τη ρωσική Κάτω Βουλή, με ψήφους 436 υπέρ και κανέναν κατά, με μία αποχή.

Πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου, ακτιβιστές υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων επιχείρησαν να διοργανώσουν μια «πορεία φιλιού» στην Κόκκινη Πλατεία, ωστόσο δέχθηκαν επίθεση από πλευράς ορθόδοξων χριστιανών ακτιβιστών και μελών πολιτικών νεολαιών φιλικών προς το Κρεμλίνο και στη συνέχεια περισσότεροι από 20 εξ αυτών συνελήφθησαν από την αστυνομία, σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press.

Το σχέδιο νόμου, το οποίο απαγορεύει την «προπαγάνδιση των μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων» πρέπει να εγκριθεί και από την Άνω Βουλή και να υπογραφεί από τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, ωστόσο κανένα από τα δύο βήματα δεν τίθεται εν αμφιβόλω.

Το μέτρο θεωρείται μέρος μιας προσπάθειας να προωθηθούν οι παραδοσιακές ρωσικές αξίες έναντι του δυτικού φιλελευθερισμού, ο οποίος αποτελεί κοινό εχθρό του Κρεμλίνου και της ρωσικής Εκκλησίας.

Ο μόνος βουλευτής ο οποίος απείχε ήταν ο Ίλια Πονομαριόφ, ο οποίος έχει υποστηρίξει διαμαρτυρίες κατά του πρόεδρου Πούτιν, παρά το γεγονός ότι ανήκει σε φιλοκυβερνητικό πολιτικό φορέα.


«Προσβολή θρησκευτικής πίστης»
Με ψήφους 308 εναντίον 2, η Κρατική Δούμα ενέκρινε την Τρίτη και δεύτερο νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο η προσβολή των θρησκευτικών αισθημάτων τιμωρείται με ποινή έως και τριών χρόνων φυλάκισης.

Ο νόμος θεωρείται απότοκο της υπόθεσης των Pussy Riot, του γυναικείου πανκ συγκροτήματος που είχε χρησιμοποιήσει μία «πανκ προσευχή» εντός του ναού του Χριστού του Σωτήρος στη Μόσχα για να καταγγείλει τον πρόεδρο Πούτιν και τις σχέσεις Κρεμλίνου – ρωσικής Εκκλησίας.

Η Ρωσία αποποινικοποίησε την ομοφυλοφιλία το 1993, ωστόσο το ρεύμα ενάντια στους ομοφυλόφιλους παραμένει ισχυρό.

Μάλιστα, εκφράζονται σκέψεις να απαγορευθεί σε πολίτες χωρών που έχουν επιτρέψει το γάμο ζευγαριών του ιδίου φύλου να υιοθετούν παιδιά από τη Ρωσία.

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 21:02
http://www.naftemporiki.gr/story/664312
οὐαὶ ὅταν καλῶς ὑμᾶς εἴπωσι πάντες οἱ ἄνθρωποι
Αλλοίμονον, όταν σας επαινέσουν όλοι οι άνθρωποι

Άβαταρ μέλους
Haridimos
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 4472
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2008, 16:47

Re: Κρίσις ηθών: ευτυχώς κάποιοι αντιστέκονται ακόμα

Δημοσίευση από Haridimos » 06 Αύγ 2013, 16:51

Ξεκίνησα νὰ τὸ ψάχνω κατόπιν σχετικῆς ἀναφορᾶς τοῦ Κωνσταντίνου Πλεύρη. Ἡ Ῥωσία προειδοποιεῖ ἀθλητὲς καὶ θεατὲς τῶν χειμερινῶν ὀλυμπιακῶν ἀγώνων. Δεῖτε κι ἄλλη εἴδησι.

Θα συλλάβουμε ομοφυλόφιλους αθλητές και τουρίστες στους Ολυμπιακούς αγώνες
Με αυτή τη δήλωση ο Vitaly Milonov, ένας από τους δημιουργούς του περίφημου ρωσικού νομοσχεδίου περί «g*y προπαγάνδας», αποσαφήνισε τις προθέσεις της Ρωσίας για τους επερχόμενους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες.

Δήλωσε επίσης, ότι δεν ανησυχεί για τις απειλές που θέλουν τις Η.Π.Α να απαγορεύουν τη χορήγηση βίζας στον ίδιο. Συγκεκριμένα είπε: «Έχω μιλήσει με πολιτικούς στις Η.Π.Α, οι οποίοι στηρίζουν θερμά τη στάση μας».

Τόνισε παράλληλα, ότι η ρωσική κυβέρνηση δεν μπορεί να εφαρμόζει επιλεκτικά το νόμο μιας και απευθύνεται σε όλους.

Κάτι, βέβαια, που έρχεται σε αντίθεση με τις πρόσφατες ανακοινώσεις της διεθνούς Ολυμπιακής επιτροπής ότι η Ρωσία δεσμεύτηκε για την ασφάλεια όλων των ξένων αθλητών και θεατών.

Μιλώντας στο δίκτυο Interfax, ο Milonov υποστήριξε: «Δεν έχω ακούσει κανένα σχόλιο από την κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αλλά ξέρω ότι πρόκειται να ενεργήσει σύμφωνα με τον υπάρχοντα νόμο».

«Αν ένας νόμος έχει εγκριθεί από το κοινοβούλιο και από τον πρόεδρο, τότε η εκάστοτε κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα να τον αναστείλει. Δεν έχει την εξουσία».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο εν λόγω νομοθέτης ισχυρίστηκε ότι «ο συγκεκριμένος νόμος προστατεύει τα παιδιά από την προπαγάνδα των μη παραδοσιακών αρχών» και ότι δεν επεμβαίνει στην καθημερινή ζωή τους.

Εικόνα

Ο Milonov τελούσε χρέη αναπληρωτή, υπεύθυνου για την προώθηση του νόμου που απαγορεύει την «g*y προπαγάνδα» στην Αγία Πετρούπολη και συνέβαλε σημαντικά στην επικράτηση του σε διεθνές επίπεδο.

Μετά τη δήλωση του ακτιβιστή για τα LGBT δικαιώματα, Nikolai Alekseev, ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει μποϊκοτάζ στη βότκα ως μέσο πίεσης, ο κόσμος στράφηκε στην Αμερική και συγκεκριμένα στις Η.Π.Α, από τις οποίες ζητούν να απαγορεύσουν την είσοδο στη χώρα τόσο στον Milonov, όσο και σε άλλους ομοϊδεάτες του.

Για το συγκεκριμένα θέμα, ο Milonov υποστήριξε: «Καταλαβαίνω ότι τέτοιες αντιδράσεις υπάρχουν κάποιες φορές. Σίγουρα όμως δεν με κάνουν να ανησυχώ».

«‘Έχοντας μιλήσει με αρκετούς αμερικανούς πολιτικούς, καταλαβαίνω ότι υποστηρίζουν τη στάση που έχω πάρει για αυτό το θέμα» και πρόσθεσε: «Παρόμοια υποστήριξη έχουν εκφράσει και πολλά μέλη του γερμανικού κοινοβουλίου».

Σύμφωνα πάντως με τους διοργανωτές της δράσης αυτής, χρειάζονται 100.000 υπογραφές μέχρι τις 25 Αυγούστου, ώστε το θέμα να παραπεμφθεί στον ειδικό ομοσπονδιακό γραμματέα, John Kerry. Μέχρι αυτή τη στιγμή, έχουν συγκεντρωθεί μόλις 2.600 υπογραφές.

Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2013 06:19
http://www.gayworld.gr/index.php/news/2 ... ous-agones
οὐαὶ ὅταν καλῶς ὑμᾶς εἴπωσι πάντες οἱ ἄνθρωποι
Αλλοίμονον, όταν σας επαινέσουν όλοι οι άνθρωποι

Άβαταρ μέλους
MacPap
Δημοσιεύσεις: 6278
Εγγραφή: 08 Ιούλ 2010, 03:00

Re: Κρίσις ηθών: ευτυχώς κάποιοι αντιστέκονται ακόμα

Δημοσίευση από MacPap » 06 Αύγ 2013, 17:16

Αφού έτσι ψήφισαν οι υπόλοιποι θα πρέπει να το δεχθούν!!!
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Ένα νεκρό χωριό από τροχαία, το χρόνο, φτάνει! Δεν χρειάζονται άλλες μελέτες.
Αν ξέρεις το σωστό και παρ'όλα αυτά πράττεις το λάθος, ή αναίσθητος είσαι ή βλάκας.

Άβαταρ μέλους
Haridimos
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 4472
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2008, 16:47

Re: Κρίσις ηθών: ευτυχώς κάποιοι αντιστέκονται ακόμα

Δημοσίευση από Haridimos » 06 Αύγ 2013, 17:29

Ὅταν δὲν τοὺς συμφέρει ξεχνάνε τὴν δημοκρατία. Ἡ Ῥωσία ὅμως ἀνήκει στοὺς ῤώσους καὶ στὴν Ῥωσία θὰ γίνεται ὄτι γουστάρει ὁ ῥώσικος λαός. Σ'ὅποιον δὲν ἀρέσει ἀς πάει ἀλλοῦ.
οὐαὶ ὅταν καλῶς ὑμᾶς εἴπωσι πάντες οἱ ἄνθρωποι
Αλλοίμονον, όταν σας επαινέσουν όλοι οι άνθρωποι

enias
Δημοσιεύσεις: 2050
Εγγραφή: 10 Ιούλ 2010, 16:46

Re: Κρίσις ηθών: ευτυχώς κάποιοι αντιστέκονται ακόμα

Δημοσίευση από enias » 07 Αύγ 2013, 14:12

Καίρος ήταν να σηκώσει και κανείς ανάστημα. Έχουμε γίνει θύματα της κάθε μειοψηφίας, που έχει καταχρααστεί την ανοχή της πλειοψηφίας της κοινωνίας για να επιβάλει και να προπαγανδίζει τα δικά της. Αν η μειοψηφία κάνει γκει παρείντ της λένε μπράβο, όταν η πλειοψηφία διαμαρτύρεται κατά της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας, τότε τους λένε φασίστες. Επιτέλους ο νόμος πρέπει να επιβάλλει αυτό που θέλει η πλειοψηφία, έτσι είναι συμφωνημένο, χρόνια τώρα. Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του, είναι προσωπική υπόθεση και δεν πρέπει να γίνεται δημόσια υπόθεση. Σεβασμός και απο τις δυο πλευρές. Δεν λέμε να καταργήσουμε τους ομοφυλόφυλους, άλλα την προπαγάνδα που κάνουν περι "κανόνικότητας", δικαιωμάτων να το κραυγάζουν κτλ. Μόνο θέσεις στο δημόσιο δεν έχουν ζητήσει ακόμα, σαν τους πολύτεκνους και τους παλινοστούντες.
Αινείας

Άβαταρ μέλους
Haridimos
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 4472
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2008, 16:47

Re: Κρίσις ηθών: ευτυχώς κάποιοι αντιστέκονται ακόμα

Δημοσίευση από Haridimos » 03 Οκτ 2013, 01:40

Σερβία: Οι αρχές απαγόρευσαν το G*y Pride στο Βελιγράδι
Η κυβέρνηση της Σερβίας σε συνεργασία με τις υπηρεσίες ασφαλείας, απαγόρευσαν την προγραμματισμένη για το Σάββατο στο Βελιγράδι παρέλαση ομοφυλόφιλων, το αποκαλούμενο G*y Pride, για λόγους ασφαλείας όπως ανέφεραν.


«Η αστυνομία αποφάσισε να απαγορεύσει όλες τις προγραμματισμένες διαδηλώσεις», δήλωσε ο πρωθυπουργός Ίβιτσα Ντάτσιτς αναφέροντας ότι οι αρχές έχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι το G*y Pride θα μπορούσε να προκαλέσει διάφορα περιστατικά .

Πολλές οργανώσεις και εθνικιστικές παρατάξεις είχαν ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή τους να διαμαρτυρηθούν το Σάββατο κοντά στο σημείο της συνάντησης των ομοφυλόφιλων αλλά και κατά μήκος της διαδρομής όπου θα περνούσε η παρέλαση.

«Αυτά είναι άσχημα νέα για τη Σερβία , η οποία δείχνει ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν γίνονται σεβαστά σε αυτή τη χώρα», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Γκόραν Μίλετιτς, ένας από τους διοργανωτές της παρέλασης, αμέσως μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού.

Εικόνα

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής, λίγες εκατοντάδες υπερεθνικιστές αντίθετοι προς τη διεξαγωγή του G*y Pride έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης , χαιρετίζοντας την ακύρωση της παρέλασης. Το βράδυ ωστόσο, αρκετές εκατοντάδες ακτιβιστές της ομάδας «Ουράνιο τόξο» μετέβησαν στην έδρα της κυβέρνησης, για να διαμαρτυρηθούν για την ακύρωση της παρέλασης.

Το 2010 , σε μια ανάλογη εκδήλωση είχαν προκληθεί βίαια επεισόδια από εξτρεμιστές με 150 τραυματίες και ζημιές ενός εκατομμυρίου ευρώ.

29/09/2013
http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/35 ... -veligradi
οὐαὶ ὅταν καλῶς ὑμᾶς εἴπωσι πάντες οἱ ἄνθρωποι
Αλλοίμονον, όταν σας επαινέσουν όλοι οι άνθρωποι

Άβαταρ μέλους
Haridimos
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 4472
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2008, 16:47

Re: Κρίσις ηθών: ευτυχώς κάποιοι αντιστέκονται ακόμα

Δημοσίευση από Haridimos » 03 Οκτ 2013, 01:45

Στὴν αρχὴ χάρηκα γιὰ τοὺς ὁμόδοξους σέρβους ἀλλὰ τελικὰ φαίνεται ὄτι ἄλλα ἦταν τὰ κίνητρά τους. Δὲν εἶναι ὄτι ἀντιστέκονται στὴν πουστιά, ἀπλῶς φοβόντουσαν τυχὸν ἐπεισόδια. Δεῖτε τὶ ἔχει γραφτεῖ.
Ἡ Ἐλευθεροτυπία έγραψε:Αξιωματούχοι της ΕΕ, του ΟΑΣΕ, του Συμβουλίου της Ευρώπης, ευρωπαϊκών χωρών και των ΗΠΑ εξέφρασαν τη βαθιά τους απογοήτευση για την απόφαση των σερβικών αρχών να ακυρώσουν την προγραμματισμένη για το Σάββατο παρέλαση ομοφυλόφιλων (G*y Pride Parade) στο Βελιγράδι, τονίζοντας ότι χάθηκε η ευκαιρία να αποδειχθεί σεβασμός στα θεμελιώδη δικαιώματα.
... ... ...
Ο Επίτροπος της ΕΕ, αρμόδιος για τη Διεύρυνση, Στέφαν Φούλε εξέφρασε τη λύπη του για την απόφαση των σερβικών αρχών, επισημαίνοντας ότι έχει καθήκον να ζητά από υποψήφιες προς ένταξη στην ΕΕ χώρες να αποδέχονται πλήρως αξίες, όπως η ελευθερία του συναθροίζεσθαι και η ελευθερία έκφρασης που είναι τα θεμέλια πάνω στα οποία είναι οικοδομημένη η ΕΕ. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες της Σερβίας για την ανάπτυξη κλίματος ανεκτικότητας και σεβασμού κάθε πολίτη χωρίς διακρίσεις με βάση το φύλο, τη φυλή, την καταγωγή, τη θρησκεία, το σεξουαλικό προσανατολισμό, τόνισε.
... ... ...
Ο επικεφαλής του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) στη Σερβία, Πέτερ Μπούρκχαντ δήλωσε ότι ανησυχεί ιδιαίτερα επειδή απειλές για επιθέσεις βίας από διάφορες εξτρεμιστικές ομάδες στη σχεδιαζόμενη παρέλαση ομοφυλόφιλων οδήγησαν στην απόφαση των αρχών να ακυρώσουν για τρίτη συνεχή χρονιά την εκδήλωση. Παρ' ότι αναγνωρίζουμε ότι η απόφαση βασίστηκε σε αποτίμηση της ασφάλειας, είναι πολύ απογοητευτικό το γεγονός ότι το κλίμα που δημιουργήθηκε από εκείνους που πυροδοτούν τη βία δεν επέτρεψε σε πολίτες να απολαύσουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα του συναθροίζεσθαι και της ελευθερίας της έκφρασης, ανέφερε ο επικεφαλής της αποστολής του ΟΑΣΕ.
Πηγή: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=389215
Τὸ Ἔθνος έγραψε: Να αρχίσουν από τώρα οι προετοιμασίες για την παρέλαση υπερηφάνειας ομοφυλόφιλων (G*y Pride Parade) του 2014, ώστε για το ζήτημα αυτό να μην διακυβευθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, ζήτησε ο πρόεδρος της Σερβίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς.

Ο πρόεδρος της Σερβίας εκτίμησε ότι δεν υπήρξε η κατάλληλη προετοιμασία για την παρέλαση ομοφυλόφιλων που είχε προγραμματιστεί το περασμένο Σάββατο, αλλά ακυρώθηκε για λόγους ασφάλειας και πρόσθεσε ότι τώρα ένα μικρότερης σημασίας γεγονός (η απαγόρευση του G*y Pride 2013) μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την πορεία της Σερβίας προς την ΕΕ για την οποία έχουν καταβληθεί τεράστιες προσπάθειες όλο τον προηγούμενο χρόνο.
... ... ...
Πηγή: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63896142
Τελικὰ μάπα βγῆκε τὸ καρπούζι.
οὐαὶ ὅταν καλῶς ὑμᾶς εἴπωσι πάντες οἱ ἄνθρωποι
Αλλοίμονον, όταν σας επαινέσουν όλοι οι άνθρωποι

Απάντηση

Επιστροφή σε “Ότι περισσεύει...”