Βρετανός κυκλοφορούσε με τέτοιο ελαστικό!

Μοιραστείτε μαζί μας αυτό που είδατε, ακούσατε ή διαβάσατε...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Johnny
Δημοσιεύσεις: 1859
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2010, 20:23
Τοποθεσία: Μεταμόρφωση - Αττικής (Κουκου city)

Βρετανός κυκλοφορούσε με τέτοιο ελαστικό!

Δημοσίευση από Johnny » 05 Οκτ 2019, 21:30

Βρετανός κυκλοφορούσε με τέτοιο ελαστικό!


Εικόνα

Οδηγός στη πόλη Ντέρμπι της Αγγλίας, πιάστηκε από έναν αστυνομικό να κυκλοφορεί με το ελαστικό που βλέπεις στις φωτογραφίες.

Πρόκειται για ένα ελαστικό του έχει παραμορφωθεί σε πολλά του σημεία, με τον αστυνομικό που εντόπισε το αυτοκίνητο, να συνοδεύει τον οδηγό του, σε ένα κοντινό βουλκανιζατέρ, προκειμένου να γίνει η αντικατάσταση του ελαστικού.

Το ελαστικό είχε συνολικά 13 “καρούμπαλα” και ο αστυνομικός το είδε, όταν το όχημα σταμάτησε έξω από ένα σχολικό συγκρότημα, προκειμένου ο οδηγός να αφήσει τα παιδιά του.

Τα καρούμπαλα – εξογκώματα δημιουργούνται κυρίως μετά από χτύπημα του ελαστικού σε λακκούβες, κράσπεδα, σαμαράκια, σιδηροδρομικές γραμμές κτλ, το οποίο δεν ήταν τόσο έντονο ώστε να σκάσει το ελαστικό, αλλά ήταν αρκετό για να να καταστρέψει την εσωτερική πλευρική επένδυση του ελαστικού. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα καρούμπαλο στο πλευρικό τοίχωμα του ελαστικού μπορεί να προκληθεί όχι από κρούση, αλλά από δομική αστοχία του ελαστικού.
Πηγή:autoblog.gr


Εικόνα
Η ανθρωπότητα δεν έχει προχωρήσει ούτε ένα βήμα μπροστά, από την στιγμή που υπάρχει έστω και ένα παιδί που υποφέρει.
Άλμπερτ Αϊνστάιν
Εικόνα

pipinos1976
Δημοσιεύσεις: 764
Εγγραφή: 08 Απρ 2011, 23:52

Re: Βρετανός κυκλοφορούσε με τέτοιο ελαστικό!

Δημοσίευση από pipinos1976 » 07 Οκτ 2019, 23:48

Πολύ περίεργο που με τόσα καρούμπαλα δεν είχε σοβαρά παραμορφωμένη την ζάντα. Μάλλον καβαλούσε κράσπεδα ή κάτι παρόμοιο, οπότε τα λάστιχα δέχονταν πίεση, αλλά όχι τόσο μεγάλη, ώστε να στραβώσει σοβαρά την ζάντα.

Ευχαριστώ.

Απάντηση

Επιστροφή σε “Μας έκανε εντύπωση...”