Ένοχος διά 30 ανατινάξεις αυτοκινήτων

Είδατε κάτι στραβό και ανάποδο και θέλετε να το πείτε? Εδώ μπορείτε...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Haridimos
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 4456
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2008, 16:47

Ένοχος διά 30 ανατινάξεις αυτοκινήτων

Δημοσίευση από Haridimos » 21 Δεκ 2016, 23:27

Βόλος: Καταδικάστηκε ο συνταξιούχος Τιμωρός Εκδικητής που ανατίναξε 30 αυτοκίνητα που είχαν παρκάρει παράνομα
Έξι χρόνια φυλακής για τον μπουρλοτιέρη των πάρκινγκ


Λίγο πολύ όλοι εκνευρίζονται από το παράνομο και αντικοινωνικό παρκάρισμα, αλλά σπάνια κάποιοι θα κάνουν κάτι για να δώσουν κάποιο μήνυμα στον εκάστοτε ασυνείδητο οδηγό που παράτησε την κούρσα του όπου να ναι.

Κάποιοι δε λένε τίποτα και κάνουν παράκαμψη. Κάποιοι πιο τολμηροί αφήνουν κάποιο σημείωμα. Κάποιοι ακόμη πιο τολμηροί μπορεί να χαράξουν το παράνομα παρκαρισμένο όχημα με κάποιο κλειδί. Στα χάι κέφια μπορεί να κόψουν κάνα λάστιχο.

Εικόνα

Υπάρχει βέβαια και ο 62χρονος συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος απ’ το Βόλο ο οποίος το πήγε ένα βήμα άλμα παραπέρα και αποφάσισε ότι η καλύτερη λύση είναι να ανατινάζει τα παράνομα παρκαρισμένα ΙΧ. Όπως διαβάζουμε εδώ:
Ένοχο έκρινε χθες αργά το μεσημέρι το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, έναν 62χρονο συνταξιούχο τραπεζικό από τον Βόλο για τις ανατινάξεις περίπου 30 αυτοκινήτων. Η δράση του διήρκησε περίπου ενάμιση χρόνο έως και τη στιγμή που συνελήφθη, χωρίς ωστόσο να παραδεχθεί τις πράξεις του στο δικαστήριο, εκτός από μια απόπειρα.
Εικόνα

Ο συνταξιούχος φέρεται να χρησιμοποιούσε αυτοσχέδιους χειροποίητους μηχανισμούς, φτιαγμένους με μεράκι, οργή, γκαζάκια, χαρτί κουζίνας και οινόπνευμα, τα οποία τοποθετούσε κάτω από ΙΧ και μικρά φορτηγά που είχαν παρκάρει παράνομα και εμπόδιζαν τη διέλευση πεζών από πεζοδρόμια και εισόδους πολυκατοικιών.
Ο 62χρονος κρίθηκε ένοχος για την πράξη της «έκρηξης τετελεσμένης και σε απόπειρα από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα κατ’ εξακολούθηση, που διαπράχθηκε στον Βόλο, κατά το χρονικό διάστημα από τον μήνα Δεκέμβριο του έτους 2007 έως το μήνα Απρίλιο του έτους 2009, με το ελαφρυντικό του άρθρου 84§2α του Π.Κ., που του είχε χορηγηθεί και πρωτοδίκως. Το ελαφρυντικό αφορά στο γεγονός πως έζησε έως τον χρόνο που έγινε η πράξη μια έντιμη ζωή. Όμως δεν του χορηγήθηκε το ελαφρυντικό που ζήτησε για καλή συμπεριφορά μετά την πράξη.
Τελικά ο συνταξιούχος ΤΙΜΩΡΟΣ των παράνομα παρκαρισμένων ΙΧ καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης έξι ετών, αλλά από αυτά θα αφαιρεθούν δύο χρόνια όπου είχε κρατηθεί από το 2009 ως το 2011. Παράλληλα το δικαστήριο αποφάνθηκε να του αποστερηθούν τα πολιτικά του δικαιώματα για πέντε χρόνια.

21/11/2016
Πηγή: http://luben.tv/stream/97413
οὐαὶ ὅταν καλῶς ὑμᾶς εἴπωσι πάντες οἱ ἄνθρωποι
Αλλοίμονον, όταν σας επαινέσουν όλοι οι άνθρωποι

Απάντηση

Επιστροφή σε “Στραβά και ανάποδα...”