Γιατί αργούν μαμά;

Είδατε κάτι στραβό και ανάποδο και θέλετε να το πείτε? Εδώ μπορείτε...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Haridimos
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 4472
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2008, 16:47

Γιατί αργούν μαμά;

Δημοσίευση από Haridimos » 09 Οκτ 2017, 17:05

Γιατί αργούν μαμά;;; Προσπαθήσαμε κυρία μου αλλά είχαν κλείσει -ως συνήθως – την Εθνική Οδό και δεν μπορούσαμε να περάσουμεΕικόνα

Η Λ.Ε.Α. είναι για ασθενοφόρα για πυροσβεστικά οχήματα»… Για την επόμενη φορά που η κίνηση στον Οδικό Δίκτυο, εν κείμενο προβληματισμού για όλους τους οδηγούς.

Απόγευμα στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας στο ρεύμα προς Πειραιά. Όλα τα αυτοκίνητα σταματημένα .Σοβαρό τροχαίο. Νταλίκα δίπλωσε και έπεσε πάνω σε ένα Ι.Χ. Στο ΙΧ είναι τρεις άνθρωποι παγιδευμένοι μέσα στις λαμαρίνες. Ο Πατέρας πολύ βαρυά αιμόφυρτος ίσα που αναπνέει . Η μάνα προσπαθεί να κοιτάξει πίσω προς την κόρη τους . Βλέπει μόνο το ποδαράκι της μικρής . Το 7άχρονο κοριτσάκι τους στο πίσω κάθισμα εγκλωβισμένο αιμορραγεί. Κάποιοι προσπαθούν να τους βγάλουν από τα συντρίμμια αλλά είναι αδύνατον. Χρειάζονται κοπτικά εργαλεία που μόνο οι διασώστες πυροσβέστες διαθέτουν. Ξάφνου η Μητέρα ακούει την τρεμάμενη φωνή της μικρής Μαρίας:
Μαμά πονάω . . . . . . Η Μητέρα κλαίγοντας προσπαθεί να δώσει κουράγιο στο κοριτσάκι της . Κάνε λίγο υπομονή Μαράκι μου σε λίγο θα φθάσει η Πυροσβεστική και το ασθενοφόρο και θα μας βγάλουν. Η ώρα περνάει ……..

Μαμά ψελλίζει γιατί δεν ακούω τον Μπαμπά ? Κοιμάται Μαράκι μου γιαυτό .

Πως να πει στην κορούλα της ότι ο Μπαμπάς της δεν άντεξε και έσβησε…. Μαμά πονάω πολύ λέει με ακόμη πιο αδύνατη φωνή…. Ξέρω Μωράκι μου κάνε λίγο υπομονή ακούω τις σειρήνες έρχονται. Γιατί Μαμά αργούν ? Είναι πολύ ώρα που τις ακούμε Μαμά …. Γιατί αργούν Μαμά ? ? ? ? Πως να πει στην Μαρία ότι δεν μπορούν να περάσουν το ασθενοφόρο και η πυροσβεστική επειδή κάποιοι ηλίθιοι έχουν κλείσει την Λ.Ε.Α. ? Η ώρα περνάει . . . . Η Μαμά ακούει για τελευταία φορά την τρεμάμενη πλέον πολύ αδύνατη φωνή της μικρής Μαρίας από το πίσω κάθισμα που αιμορραγεί …. Μαμά κρυώνω σκέπασε με κρυώνω Μαμά . . . . . Ύστερα δεν την ακούει πια . . .


Εικόνα

Πέρασαν άλλα 10 λεπτά . . . .. Το πυροσβεστικό όχημα επιτέλους φτάνει…….. Η Μητέρα φωνάζει απελπισμένη : Βγάλτε πρώτα το παιδί μου . Οι πυροσβέστες κόβουν πυρετωδώς τις λαμαρίνες και απελευθερώνουν το κοριτσάκι….. Όμως η μικρή Μαρία δεν αναπνέει πια ……. Δεν άντεξε να περιμένει άλλο …….. Έφυγε μαζί με τον Μπαμπά της ….. Η μόνη που σώθηκε ήταν η Μητέρα απαρηγόρητη να ρωτάει ενώ την μετέφεραν στο ασθενοφόρο: Γιατί αργήσατε τόσο Γιατί?????
Προσπαθήσαμε Κυρία μου αλλά είχαν κλείσει ως συνήθως την Λ.Ε.Α. και δεν μπορούσαμε να περάσουμε . . . . .

Εικόνα

Σήμερα ήταν η Μαρία …….. Αύριο θα είναι το δικό σου παιδί . . . . Μην κλείνεις τη Λωρίδα απόγνωσης… Μην κλείνεις τη Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης . Η Λ.Ε.Α. είναι για ασθενοφόρα για πυροσβεστικά οχήματα …..

Πηγή
http://www.nantiareport.gr/

Πηγή: http://www.diaforetiko.gr/giati-argoun- ... perasoume/
οὐαὶ ὅταν καλῶς ὑμᾶς εἴπωσι πάντες οἱ ἄνθρωποι
Αλλοίμονον, όταν σας επαινέσουν όλοι οι άνθρωποι

Απάντηση

Επιστροφή σε “Στραβά και ανάποδα...”