Πετσάλνικος σε τροχονόμο: Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;

Είδατε κάτι στραβό και ανάποδο και θέλετε να το πείτε? Εδώ μπορείτε...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Haridimos
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 4472
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2008, 16:47

Πετσάλνικος σε τροχονόμο: Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;

Δημοσίευση από Haridimos » 24 Μάιος 2018, 13:58

Πετσάλνικος σε τροχονόμο: Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;

Εικόνα

Ο τροχονόμος τον σταμάτησε για τυπικό έλεγχο και ο πρώην υπουργός και Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε τα στοιχεία του τροχονόμου με τον οποίο φέρεται να παρεξηγήθηκε. Η συνέχεια δόθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Γρεβενών.


Παρεξήγηση έγινε μεταξύ του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και πρώην Προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου και ενός τροχονόμου για έναν τυπικό τροχονομικό έλεγχο που έγινε το περασμένο Σάββατο.


Καθώς επέστρεφε οδικώς ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής από τα Τρίκαλα στα Γρεβενά, τον σταμάτησε τροχονόμος σε μπλόκο της Τροχαίας έξω από τα Γρεβενά, για έναν τυπικό έλεγχο.

Εκεί ο τροχονόμος ζήτησε τα στοιχεία του οδηγού που απάντησε πως ήταν αστυνομικός και έδειξε την ταυτότητά του και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής που ήταν συνοδηγός, ζήτησε με την σειρά του τα στοιχεία του τροχονόμου, καθώς φέρεται να ενοχλήθηκε που δεν τον αναγνώρισε ο τροχονόμος και θεώρησε την συμπεριφορά του απρεπή.

Ο τροχονόμος του απάντησε πως αν θέλει να τα μάθει θα πρέπει να τον ακολουθήσει στο Τμήμα της Τροχαίας, όπως και έγινε. Εκεί δόθηκαν εξηγήσεις από την μία και την άλλη πλευρά, όπως ότι δεν ήταν υποχρεωμένος ο τροχονόμος να γνωρίζει τον κ. Πετσάλνικο και ούτως ή άλλως αυτό δεν θα άλλαζε κάτι και ότι ο έλεγχος ήταν τυπικός και ίδιος προς όλους, λύθηκε η παρεξήγηση μεταξύ τους και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής αποχώρησε…

Σχετικά με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για προσαγωγή του Φίλιππου Πετσάλνικου στο Τμήμα, η Αστυνομία τα διαψεύδει και κάνει λόγο για μία παρεξήγηση, στην οποία δόθηκε μεγαλύτερη διάσταση από την πραγματική.

23/05/2018
Πηγή: https://pestaneagr.blogspot.gr/2018/05/ ... t_343.html
οὐαὶ ὅταν καλῶς ὑμᾶς εἴπωσι πάντες οἱ ἄνθρωποι
Αλλοίμονον, όταν σας επαινέσουν όλοι οι άνθρωποι

Άβαταρ μέλους
Haridimos
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 4472
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2008, 16:47

Re: Πετσάλνικος σε τροχονόμο: Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;

Δημοσίευση από Haridimos » 24 Μάιος 2018, 14:19

Γιὰ νὰ εἴμαστε ἀντικειμενικοί, δὲν ἤμουν μπροστά, δὲν τὸ εἶδα μὲ τὰ μάτια μου νὰ συμβαίνει ἄρα πῶς μπορῶ νὰ γνωρίζω ὅτι ὅντως συνέβη;

Ὁ κος Πετσάλνικος ἐρωτήθηκε ὤστε νὰ ἐκφράσει ἄποψιν ἐπὶ τοῦ θέματος;

Ἀν, ὅμως, συνέβη ὡς περιγράφεται παραπάνω τότε εἶναι ἄλλος ἕνας ἀλητήριος ποὺ ἐπιδεικνύει τὴν γνωστή, ἐν Ἑλλάδι, ἀλαζονεία τῆς ἐξουσίας.
οὐαὶ ὅταν καλῶς ὑμᾶς εἴπωσι πάντες οἱ ἄνθρωποι
Αλλοίμονον, όταν σας επαινέσουν όλοι οι άνθρωποι

Άβαταρ μέλους
Haridimos
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 4472
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2008, 16:47

Re: Πετσάλνικος σε τροχονόμο: Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;

Δημοσίευση από Haridimos » 25 Μάιος 2018, 10:15

Εξηγήσεις Πετσάλνικου για το περιστατικό με τους αστυνομικούς στα Γρεβενά (Βίντεο)

Εικόνα

«Στο αστυνομικό τμήμα Γρεβενών, στο οποίο πήγα χωρίς καμία αντίρρηση, πήγα για άλλο λόγο όχι για διασταύρωση και διακρίβωση των δικών μου στοιχείων, αλλά για διακρίβωση των στοιχείων του αστυνομικού που... μου έκανε τον έλεγχο» δήλωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, στην εκπομπή «Ξυπνάμε Μαζί» στο Epsilon.

«Δεν φταίει στη συγκεκριμένη περίπτωση ο δημοσιογράφος ενός ιστότοπου των Γρεβενών, που δημοσίευσε σχετικά, αλλά κάποιοι από την αστυνομία Γρεβενών του έδωσαν λάθος πληροφόρηση» τόνισε.

«Ταξίδευα με το αυτοκίνητό μου από Αθήνα για Καστοριά, στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, όπως κάνω κάθε εβδομάδα. Έξω από τα Γρεβενά με σταμάτησαν δύο άνδρες της Τροχαίας Γρεβενών, που έκαναν ελέγχους. Μέχρι εκεί όλα καλά. Ζήτησαν από την ασφάλειά μου, που δήλωσαν την ιδιότητα τους, τους είπαν είμαστε αστυνομικοί ασφάλεια του κ. Πετσάλνικου, ζήτησαν τα έγγραφα του αυτοκινήτου, τους τα έδωσαν αλλά ο διενεργών τον έλεγχο είχε έντονη νευρικότητα, κατά τον έλεγχο του επανέλαβα είμαι ο τάδε παράκληση μου είναι μόνο μην καθυστερείτε πολύ γιατί βιαζόμαστε. Και αυτός αντέδρασε με έναν τρόπο πως να το πω, αυταρχικό, που μου προξένησε έκπληξη, τον ρώτησα τότε πως τον λένε και μου είπε ότι είναι μυστικό και δεν πρέπει να ρωτάω πως τον λένε γιατί θα μου κάνει μήνυση. Μου προκάλεσε εντύπωση η συμπεριφορά αυτή γιατί έχω χρηματίσει και υπουργός Δημόσιας Τάξης και νομίζω ότι οι αστυνομικοί πρέπει να είναι σοβαροί κατά τους ελέγχους αλλά και να μην είναι αγενείς προς κάθε πολίτη» ανέφερε.

«Μου είπε αν θέλω να μάθω πως τον λένε, πρέπει να πάμε στο αστυνομικό τμήμα. Ήθελα να ξέρω ποιος μου κάνει τον έλεγχο με τέτοιο τρόπο. Και οι συνάδελφοι του μου είπαν ότι πιθανόν να οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν εκνευρισμένος επειδή εκείνη την ημέρα του είχαν επιβάλλει πειθαρχική ποινή για άλλο θέμα και τους είπα ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα έπρεπε να τον βγάλουν στον δρόμο, γιατί δεν φταίνε οι πολίτες» συμπλήρωσε.

«Δεν έπρεπε να δώσουν μέσα από την αστυνομία κάποιος λανθασμένη πληροφόρηση, είναι απαράδεκτο να δημιουργούν την εντύπωση ότι αρνήθηκε τον έλεγχο ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και γι’αυτό προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=VM0Akqi0R7Q
Πετσάλνικος


24/05/2018
Πηγή: https://vatolakkiotis.blogspot.gr/2018/ ... t_175.html
οὐαὶ ὅταν καλῶς ὑμᾶς εἴπωσι πάντες οἱ ἄνθρωποι
Αλλοίμονον, όταν σας επαινέσουν όλοι οι άνθρωποι

Απάντηση

Επιστροφή σε “Στραβά και ανάποδα...”