Σελίδα 1 από 1

Γαϊδουροκαταστάσεις… στο βουνό των Κενταύρων

Δημοσιεύτηκε: 05 Μαρ 2011, 22:06
από Johnny
Γαϊδουροκαταστάσεις… στο βουνό των Κενταύρων

Red Bull Donkey Cross
Εικόνα
Για τρίτη φορά στην Ελλάδα, 25 κορυφαίοι αναβάτες motocross με ισάριθμα πεισματάρικα… γαϊδουράκια θα δώσουν μία άνευ προηγουμένου «μάχη» στο Πήλιο στις 3 Απριλίου. Ο λόγος για το Red Bull Donkey Cross, το οποίο πρόκειται να ταξιδέψει σε έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Μακρινίτσα.

Οι αναβάτες που θα λάβουν μέρος καλούνται να αποδείξουν όχι μόνο τη δεξιότητά τους στην οδήγηση αλλά και τη «γαϊδουρινή» υπομονή τους, χαλιναγωγώντας τα γαϊδουράκια, για να φτάσουν στον τερματισμό. Για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση του Πηλίου, θα πρέπει να ολοκληρώσουν στον ελάχιστο δυνατό χρόνο την προκαθορισμένη διαδρομή συνολικού μήκους 8.4 χιλιομέτρων με μηχανές, μέσα σε καλντερίμια και δύσβατα μονοπάτια, αλλά και να αλλάξουν το τεχνικά προηγμένο όχημά τους, με το πιο hardcore όχημα της ιστορίας, το γαϊδουράκι, διανύοντας διαδρομή συνολικού μήκους 5.250 χιλιομέτρων.

Να σημειώσουμε ότι το Red Bull Donkey Cross έχει διεξαχθεί άλλες δύο φορές, το 2007 και το 2008 στο νησιώτικο και καλοκαιρινό περιβάλλον της Σίφνου και πλέον επιστρέφει με νέες προκλήσεις σε ένα άκρως χειμερινό περιβάλλον, δημιουργώντας ένα πρωτόγνωρο σκηνικό για συμμετέχοντες και θεατές.
Πηγή:zougla.gr


Πάρτε μία γεύση από προηγούμενο Red Bull Donkey CrossRe: Γαϊδουροκαταστάσεις… στο βουνό των Κενταύρων

Δημοσιεύτηκε: 08 Αύγ 2011, 18:39
από Haridimos
Πλάκα ἔχει. Πῶς δὲν τὸ εἴχαν σκεφτεῖ νωρίτερα;

Re: Γαϊδουροκαταστάσεις… στο βουνό των Κενταύρων

Δημοσιεύτηκε: 16 Αύγ 2011, 09:49
από MacPap
:biritses