Καλωσορίσατε στην παρέα του odigein.com...

Εδώ, μαζι με ένα σύντομο μήνυμα καλωσορίσματος από την ομάδα διαχείρισης, θα βρείτε, το καταστατικό, την διακήρυξη δημιουργίας του site και του forum, καθώς και μια κατάσταση των συνεργαζομένων φορέων και ατόμων με το site...
Απάντηση
odigein.com
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 150
Εγγραφή: 07 Νοέμ 2008, 17:06

Καλωσορίσατε στην παρέα του odigein.com...

Δημοσίευση από odigein.com » 05 Νοέμ 2008, 03:27

Καλωσορίσατε στο forum του odigein.com.

Το odigein.com δημιουργήθηκε για να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους χρήστες του εθνικού οδικού δικτύου είτε είναι οδηγοί αυτοκινούμενων οχημάτων είτε όχι να εκφράσουν την άποψή τους για θέματα που τους αφορούν και τους προβληματίζουν.

Προσδοκία μας στο odigein.com, είναι να μπορέσουμε να γίνουμε σημείο αναφοράς συζητήσεων και πληροφοριών που αφορούν την αυτοκίνηση και ότι έχει σχέση με αυτήν.

Η προσπάθειά μας στο να φέρουμε ποιο κοντά τους λάτρεις της οδήγησης και τους άλλους χρήστες των οδών, θα είναι συνεχής και ελπίζουμε όλοι οι χρήστες του odigein.com να μας βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια.

Ελπίζουμε μέσα από αυτές τις συζητήσεις να βοηθηθούμε όλοι, οδηγοί και μη, στην δημιουργία εκείνων των προϋποθέσεων που θα έχουν αποτέλεσμα την καλλίτερη συμβίωση όλων μας σε αυτό που λέγεται εθνικό οδικό δίκτυο.

odigein.com

Απάντηση

Επιστροφή σε “Το odigein.com...”