odigein.com

Το site των οδηγών και των πεζών...
Τώρα είναι 19 Οκτ 2018, 06:53

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 16 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: KTEO
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Νοέμ 2011, 22:22 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 14 Ιούλ 2010, 20:23
Δημοσιεύσεις: 1660
Τοποθεσία: Μεταμόρφωση - Αττικής (Κουκου city)
KTEOΚάθε 4 χρόνια, από την έκδοση της πρώτης άδειας κυκλοφορίας και κάθε δύο χρόνια στη συνέχεια, πρέπει να περνούν από ΚΤΕΟ τα ιδιωτικής χρήσης επιβατικά αυτοκίνητα. Αυτό μπορεί να γίνει είτε στα κατά τόπους δημόσια ΚΤΕΟ, είτε στα ιδιωτικά. Η όλη διαδικασία δεν ξεπερνά σε χρόνο την μια ώρα, ενώ το κόστος είναι στα 40 ευρώ.

Η προσκόμιση του οχήματος στο ΚΤΕΟ γίνεται από τον νόμιμο κάτοχο του οχήματος ή από τρίτο, εξουσιοδοτημένο ή μη πρόσωπο. Ο κάτοχος του οχήματος πριν τη διενέργεια του ελέγχου πρέπει να έχει εντοπίσει την θέση όπου είναι αποτυπωμένοι επάνω στο όχημα ο αριθμός πλαισίου και ο αριθμός κινητήρα. Οι αριθμοί αυτοί πρέπει να συμφωνούν με τους αναγραφόμενους στην άδεια κυκλοφορίας. Αν αυτό δεν συμβαίνει τότε ο κάτοχος πρέπει πριν τη διενέργεια του ελέγχου στο ΚΤΕΟ, να αποτανθεί στην αρμόδια Υπηρεσία Μεταφορών & Επικοινωνιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης για την τακτοποίηση του θέματος. Ειδικά για την περίπτωση του αριθμού κινητήρα δεν θεωρείται αλλαγή κινητήρα η αντικατάστασή του με άλλον ίδιου τύπου. Σ΄αυτή την περίπτωση ο τύπος του κινητήρα παραμένει ίδιος και διαφέρει μόνο ο αριθμός σειράς παραγωγής του.

Το όχημα κατά την προσκόμιση του στο ΚΤΕΟ πρέπει να είναι καθαρό εσωτερικά και εξωτερικά και ειδικότερα στις θέσεις χάραξης του αριθμού πλαισίου και του αριθμού κινητήρα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κατά τον έλεγχο ότι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις, τότε το όχημα επαναπροσκομίζεται στο K.T.E.O. για επανέλεγχο εντός 20 ημερών και αφού ο κάτοχος του θα έχει επιδιορθώσει όλες τις σημειωθείσες ελλείψεις.

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κατά τον έλεγχο ότι υπάρχουν επικίνδυνες ελλείψεις, αφαιρούνται η Άδεια Kυκλοφορίας και οι Κρατικές Πινακίδες και το όχημα επιτρέπεται να μεταφερθεί μέχρι το συνεργείο επισκευών ή σε κάποιο χώρο για στάθμευση. O κάτοχος θα πρέπει με δική του ευθύνη να μεταφέρει το όχημα για επισκευή με ασφαλή για την οδική κυκλοφορία τρόπο.

Μετά τον τεχνικό έλεγχο του οχήματος και εφόσον διαπιστωθεί η καταλληλότητα του οχήματος επικολλάται στην οπίσθια πινακίδα του αριθμού κυκλοφορίας του το αυτοκόλλητο Ειδικό Σήμα Τεχνικού Ελέγχου και χορηγούνται στον κάτοχό του:

-- Δ.Τ.Ε. (Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου) και

-- Κ.Ε.Κ. (Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων) εφόσον ο κάτοχος του οχήματος στερείται τέτοιας κάρτας.

Συχνότητα Τεχνικού Ελέγχου

1. Ο πρώτος έλεγχος για τα καινούργια Ε.Ι.Χ. και Φορτηγά με μικτό βάρος μέχρι 3,5 τόνους, διενεργείται σε τέσσερα (4) χρόνια (με περιθώριο ± 1 εβδομάδα) μετά την έκδοση της πρώτης άδειας κυκλοφορίας, με εξαίρεση το Νομό Αττικής όπου γίνεται σύμφωνα με το πρόγραμμα πρόσκλησης που ανακοινώνεται από την Δ/νση Οδικής Ασφάλειας και Περιβάλλοντος του Υ.Μ.Ε.

Οι επόμενοι έλεγχοι, των οχημάτων αυτών, είναι κάθε δύο χρόνια (με περιθώριο τρεις ( 3 ) εβδομάδες πριν ή μία ( 1 ) εβδομάδα μετά από την ημερομηνία που αναγράφει το δελτίο τεχνικού ελέγχου ).

2. Ο πρώτος έλεγχος για τα καινούργια Ε.Δ.Χ., Λεωφορεία, Ασθενοφόρα και Φορτηγά με μικτό βάρος μεγαλύτερο των 3,5 τόνων, διενεργείται σε ένα (1) έτος (με περιθώριο ± 1 εβδομάδα) μετά την έκδοση της πρώτης άδειας κυκλοφορίας.

Οι επόμενοι έλεγχοι για τα οχήματα αυτά, είναι κάθε ένα (1) χρόνο με περιθώριο τρεις ( 3 ) εβδομάδες πριν ή μία ( 1 ) εβδομάδα μετά από την ημερομηνία που αναγράφει το δελτίο τεχνικού ελέγχου).

Διαδικασία

1. Ο περιοδικός τεχνικός έλεγχος είναι υποχρεωτικός για όλα τα αυτοκίνητα που έχουν λάβει άδεια κυκλοφορίας από νομό, στον οποίο λειτουργεί Κ.Τ.Ε.Ο.

2. Για τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν χωρίς να είναι εφοδιασμένα με ισχύον Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου προβλέπονται αυστηρές ποινές.

3. Μέχρι είκοσι ημέρες πριν από το προγραμματισμένο χρονικό διάστημα ελέγχου του οχήματος του ο πολίτης τηλεφωνεί στο Κ.Τ.Ε.Ο. (στο τηλ. κέντρο 1525 για τα Δημόσια ΚΤΕΟ των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης) όπου κλείνει ραντεβού για έλεγχο.

4. Την καθορισμένη ημέρα και ώρα προσέρχεται με το όχημα στο Κ.Τ.Ε.Ο. μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για έλεγχο.

5. Μόνο για τα Δημόσια ΚΤΕΟ του Ν. Αττικής και για όλες τις κατηγορίες οχημάτων που είναι εφοδιασμένα με Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου ο επόμενος έλεγχος πραγματοποιείται χωρίς ραντεβού στο ίδιο Δημόσιο Κ.Τ.Ε. Ο στις ακόλουθες δύο περιπτώσεις:

Όταν όμως το όχημα είναι εκπρόθεσμο πέραν των δέκα πέντε (15) ημερολογιακών ημερών απαιτείται προηγουμένως ραντεβού στο τηλ. κέντρο 1525.

Διάρκεια ισχύος Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (Δ.Τ.Ε.) χωρίς ελλείψεις ή με δευτερεύουσες ελλείψεις:

1. Ένα (1) έτος για λεωφορεία, επιβατηγά Δ.Χ., ασθενοφόρα και φορτηγά μικτού βάρους μεγαλύτερου των 3,5 τόνων.

2. Δύο (2) έτη για επιβατηγά Ι.Χ. και φορτηγά μικτού βάρους μέχρι 3,5 τόνους.

Κόστος Ελέγχου σε Δημόσιο ΚΤΕΟ

1. Εμπρόθεσμος Αρχικός έλεγχος:

Για επιβατικά οχήματα ιδιωτικής και δημοσίας χρήσης => 40 ευρώ

2. Για εκπρόθεσμο έλεγχο εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών

Για επιβατικά οχήματα ιδιωτικής και δημοσίας χρήσης => 57 ευρώ

3. Για εκπρόθεσμο πέραν των δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών:

Για επιβατικά οχήματα ιδιωτικής και δημοσίας χρήσης => 74 ευρώ
Πηγή:auto24.gr

_________________
Η ανθρωπότητα δεν έχει προχωρήσει ούτε ένα βήμα μπροστά, από την στιγμή που υπάρχει έστω και ένα παιδί που υποφέρει.
Άλμπερτ Αϊνστάιν

Εικόνα


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: KTEO
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Νοέμ 2011, 23:20 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 08 Ιούλ 2010, 03:00
Δημοσιεύσεις: 6232
:applause

_________________
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Ένα νεκρό χωριό από τροχαία, το χρόνο, φτάνει! Δεν χρειάζονται άλλες μελέτες.
Αν ξέρεις το σωστό και παρ'όλα αυτά πράττεις το λάθος, ή αναίσθητος είσαι ή βλάκας.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: KTEO
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 06 Νοέμ 2011, 00:29 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 27 Ιούλ 2010, 09:46
Δημοσιεύσεις: 4635
Τοποθεσία: Βόλος
Aριθ. πρωτ.: 45529/5041/17.10.2011

Προσκόμιση βεβαίωσης ασφαλιστικής ενημερότητας του ΟΑΕΕ ως δικαιολογητικό κατά τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων δημόσιας χρήσης στα δημόσια και ιδιωτικά ΚΤΕΟ

Τετάρτη, 19-10-2011

Αθήνα 17 / 10 /2011
Aριθ. Πρωτ. 45529/5041

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Ταχ. Δ/νση : Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε
Τ.Κ. : 101 91 Αθήνα
Πληροφορίες : Γ. Αχπατζίδου
Τηλέφωνο : 2131308520
Fax : 2131308481

ΘΕΜΑ: Προσκόμιση βεβαίωσης ασφαλιστικής ενημερότητας του ΟΑΕΕ ως δικαιολογητικό κατά τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων δημόσιας χρήσης στα δημόσια και ιδιωτικά ΚΤΕΟ

Αναφορικά με τη διενέργεια του τεχνικού ελέγχου οχημάτων δημόσιας χρήσης στα δημόσια και ιδιωτικά ΚΤΕΟ, σας γνωρίζουμε τα εξής:

1. Στο ΦΕΚ 170/Α'/5-8-2011 δημοσιεύθηκε ο νόμος 3996/2011 με θέμα «Αναμόρφωση του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας, ρυθμίσεις θεμάτων Κοινωνικής Ασφάλισης και άλλες διατάξεις.». Στην παράγραφο 1 του άρθρου 53 καθορίζεται ότι: «Απαραίτητο δικαιολογητικό για τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων Δημοσίας Χρήσεως (ΔΧ) σε ιδιωτικό ή δημόσιο ΚΤΕΟ είναι η ασφαλιστική ενημερότητα όλων των ιδιοκτητών, χρηστών και εκμεταλλευτών του οχήματος, η οποία χορηγείται από τον ΟΑΕΕ.». Επίσης, με την παράγραφο Β5 του άρθρου 85 καταργείται η αριθμ. ΔΙΑΔΠ/Α/32670/2007 (2353Β') κ.υ.α. που καθιέρωσε την υπεύθυνη δήλωση περί μη οφειλής ή διακανονισμού των ασφαλιστικών εισφορών ως δικαιολογητικό για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων δημόσιας χρήσης.

2. Στην αριθμ. Φ.10035/οικ.21763/806/28.9.2011 εγκύκλιο του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης σχετικά με την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 53, αναφέρεται ότι για τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων δημόσιας χρήσης απαιτείται πλέον οπωσδήποτε η προσκόμιση βεβαίωσης ασφαλιστικής ενημερότητας όλων ανεξαιρέτως των ιδιοκτητών, χρηστών και εκμεταλλευτών του οχήματος. Η υπόψη εγκύκλιος είναι αναρτημένη στο δικτυακό ιστότοπο της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ (http://diavgeia.gov.gr) με αριθμό ΑΔΑ:4A8ΤΛ-Μ4Ρ.

3. Σύμφωνα με την αριθμ. ΔΙΕΣ/Φ18/57/30-9-11 εγκύκλιο Ο.Α.Ε.Ε. 51/11 του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών, στους ασφαλισμένους που είναι ταμειακά ενήμεροι ή έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση χορηγείται βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας ως δικαιολογητικό για τον τεχνικό έλεγχο των δημόσιας χρήσης οχημάτων τους, σε ιδιωτικά ή δημόσια ΚΤΕΟ. Η υπόψη εγκύκλιος είναι αναρτημένη στο δικτυακό ιστότοπο της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ με αριθμό ΑΔΑ:45ΠΑ469133-552.

4. Ενόψει των ανωτέρω σας ενημερώνουμε ότι για τη διενέργεια του τεχνικού ελέγχου οχημάτων δημόσιας χρήσης σε δημόσια ή ιδιωτικά ΚΤΕΟ, έχει καταργηθεί η υποβολή υπεύθυνης δήλωσης περί μη οφειλής στον ΟΑΕΕ και επανέρχεται σε ισχύ η βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας. Η βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας του ΟΑΕΕ απαιτείται για όλους τους ιδιοκτήτες, χρήστες και εκμεταλλευτές του οχήματος δημόσιας χρήσης και προσκομίζεται στο ΚΤΕΟ από τον κάτοχο του οχήματος.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στο αντίγραφο του εκδιδόμενου ΔΤΕ που φυλάσσεται στο ΚΤΕΟ πρέπει να επισυνάπτεται η βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας ή φωτοαντίγραφο αυτής.

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ

Ακριβές αντίγραφο

_________________
When life throws you curves, aim for the apex
ὓβρις -> ἂτη -> νέμεσις -> τίσις


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: KTEO
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 06 Νοέμ 2011, 00:32 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 27 Ιούλ 2010, 09:46
Δημοσιεύσεις: 4635
Τοποθεσία: Βόλος
Να σημειώσω οτι εδώ και χρόνια δίνανε ασφαλιστική ενημερότητα. Το 2007 το καταργήσανε, και αρκούσε μια απλή υπεύθυνη δήλωση "δε χρωστάω στο ΤΣΑ". Τώρα ξανα μανα τα ίδια... :astrakia

_________________
When life throws you curves, aim for the apex
ὓβρις -> ἂτη -> νέμεσις -> τίσις


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: KTEO
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 06 Νοέμ 2011, 01:20 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 08 Ιούλ 2010, 03:00
Δημοσιεύσεις: 6232
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όλες αυτές οι διαδικασίες δεν λύνονται υπηρεσιακά. Στέλνει το ΤΣΑ ένα χαρτί που λέει οι κάτωθι δεν έχουν πληρώσει ένα δυο τρία δεν ξέρω πόσα πράγματα. Όταν πας λοιπόν να κάνεις κάτι σου λένε κύριε συγνώμη δεν έχετε πληρώσει αυτά. Κάντε το και ξανά ελάτε. Η να υπάρχει μια βάση δεδομένων internetιτκή που να την βλέπουν όλες αυτές οι υπηρεσίες που έχουν λόγο να το κάνουν. Γιατί πρέπει εγώ να κάνω την δουλειά τους?

_________________
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Ένα νεκρό χωριό από τροχαία, το χρόνο, φτάνει! Δεν χρειάζονται άλλες μελέτες.
Αν ξέρεις το σωστό και παρ'όλα αυτά πράττεις το λάθος, ή αναίσθητος είσαι ή βλάκας.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: KTEO
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 06 Νοέμ 2011, 01:31 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 27 Ιούλ 2010, 09:46
Δημοσιεύσεις: 4635
Τοποθεσία: Βόλος
Μα υπάρχει βάση δεδομένων. Όταν πήγα στο ΤΣΑ ή ΤΕΒΕ ή ΟΑΕΕ όπως το ξέρει ο καθένας, απο αυτή τη βάση δεδομένων μου εκτυπώθηκε το χαρτί που έδωσα στο ΚΤΕΟ. Το κουφό είναι οτι για να πάρω αυτό το χαρτί, έπρεπε εκτός απο έντυπη αίτηση βεβαίωσης κτλ κτλ, έπρεπε να φτιάξω ΚΑΙ υπεύθυνη δήλωση οτι δε χρωστάω :astrakia και αφού το πρωτοκολλήσω*, να το δώσω στην κοπέλα που πάτησε print.

*άλλη τραγική βλακεία εδώ. Να τρέχεις πέρα δώθε για να πάρεις αριθμό πρωτοκόλλου, για να πάρεις κάτι το οποίο είναι μέσω δικτύου.
Πληρώνουμε έναν υπάλληλο ανα κτήριο, για να μας βάζει σειριακά νουμεράκια στα χαρτιά μας. Με ένα τοπικό δίκτυο ανα υπηρεσία, το να λάβεις ένα σειριακό αριθμό, είναι το πιο εύκολο πράγμα στο πλανήτη. Να χέσω τους υπολογιστές που έχουν όλοι μπροστά τους

_________________
When life throws you curves, aim for the apex
ὓβρις -> ἂτη -> νέμεσις -> τίσις


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: KTEO
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 06 Νοέμ 2011, 01:56 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 08 Ιούλ 2010, 03:00
Δημοσιεύσεις: 6232
Μα δεν τους έχουν για να λύσουν προβλήματα αλλά για να προσθέσουν...

_________________
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Ένα νεκρό χωριό από τροχαία, το χρόνο, φτάνει! Δεν χρειάζονται άλλες μελέτες.
Αν ξέρεις το σωστό και παρ'όλα αυτά πράττεις το λάθος, ή αναίσθητος είσαι ή βλάκας.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: KTEO
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 06 Νοέμ 2011, 21:59 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 14 Ιούλ 2010, 20:23
Δημοσιεύσεις: 1660
Τοποθεσία: Μεταμόρφωση - Αττικής (Κουκου city)
MacPap έγραψε:
Μα δεν τους έχουν για να λύσουν προβλήματα αλλά για να προσθέσουν...


UltiMo_ έγραψε:
να το δώσω στην κοπέλα που πάτησε print.Πώς θα δικαιολογήσουν τον μισθό της κοπέλας.

_________________
Η ανθρωπότητα δεν έχει προχωρήσει ούτε ένα βήμα μπροστά, από την στιγμή που υπάρχει έστω και ένα παιδί που υποφέρει.
Άλμπερτ Αϊνστάιν

Εικόνα


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: KTEO
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 06 Νοέμ 2011, 23:45 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 27 Ιούλ 2010, 09:46
Δημοσιεύσεις: 4635
Τοποθεσία: Βόλος
όχι αυτήν έκανε κάποια ορισμένη δουλειά. Ο άνθρωπος που είναι πάντα στο "πρωτόκολλο" και ξύνει το αυτί του, ποτέ δεν κατάλαβα για ποιο λόγο το κάνει

_________________
When life throws you curves, aim for the apex
ὓβρις -> ἂτη -> νέμεσις -> τίσις


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: KTEO
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 07 Νοέμ 2011, 22:55 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 05 Νοέμ 2008, 17:36
Δημοσιεύσεις: 1264
UltiMo_ έγραψε:
...ξύνει το αυτί του, ποτέ δεν κατάλαβα για ποιο λόγο το κάνει
Γιατί έχει φαγούρα. :lol:

_________________
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 16 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Μετάβαση σε:  
cron
POWERED_BY

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com