Μοτοσυκλέτα για νόμιμη οδήγηση

Έχετε να κάνετε παράπονα προς τις αρχές? Εδώ είναι ο χώρος γι'αυτό...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Haridimos
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 4472
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2008, 16:47

Μοτοσυκλέτα για νόμιμη οδήγηση

Δημοσίευση από Haridimos » 29 Μάιος 2018, 18:06

Ἔβαλε ὁ «ἔξυπνος» τὸ σχεδὸν ἀδιαφανὲς πλαστικὸ καὶ καθάρισε.

Οἱ Ἀρχὲς ὅμως δὲν θὰ τοῦ ἀφαιρέσουν ἄδεια καὶ πινακίδες κυκλοφορίας. Αὐτὰ τὰ κάνουν σὲ ἐκείνους ποὺ δὲν πληρώνουν τὰ κερατιάτικα στοὺς μεγαλοεργολάβους.

Εικόνα Εικόνα
οὐαὶ ὅταν καλῶς ὑμᾶς εἴπωσι πάντες οἱ ἄνθρωποι
Αλλοίμονον, όταν σας επαινέσουν όλοι οι άνθρωποι

pipinos1976
Δημοσιεύσεις: 573
Εγγραφή: 08 Απρ 2011, 23:52

Re: Μοτοσυκλέτα για νόμιμη οδήγηση

Δημοσίευση από pipinos1976 » 30 Μάιος 2018, 01:15

Έλεγα στον πατέρα μου τις προάλλες ότι πάω για 42 ετών και θυμάμαι ΜΙΑ φορά, όταν ήμουν μικρός, κάπου στο '85 δηλαδή, αστυνομικό στο φανάρι στα διυλιστήρια στον Σκαραμαγκά να κάνει σήμα σε νταλίκες να μπουν στην δεξιά λωρίδα μιας και αυτές είχαν βγει αριστερά και έκαναν βόλτες καθυστερώντας όλα τα ΙΧ. Τους έχω πετύχει δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες, φορές να έχουν μπλόκο στην Λ. Σχιστού, αλλά δεν τους είδα ποτέ να πιάνουν το φορτηγό που κάνει προσπέρασμα στο άλλο φορτηγό που προσπερνάει με την σειρά του άλλο φορτηγό και έχουμε 3 λωρίδες από φορτηγά που πηγαίνουν με 60, 65 και 70 σε όριο 80 εμποδίζοντας όλους τους άλλους. Δεν τους είδα ποτέ να σταματάνε για τους προβολείς ομίχλης που ανάβουν όλοι για να το παίζουν άγριοι. Δεν τους είδα να γράφουν τον Αλβανό που δεν είχε φώτα στην Ε.Ο. το Πάσχα (στην επιστροφή προς Αθήνα νταλίκα με αλβανικές πινακίδες χωρίς ούτε ένα φως, ούτε ένα, για δείγμα ρε παιδί μου), ούτε και να σταματάνε - για συστάσεις έστω - αυτούς που ανάβουν τα μεγάλα στην Ε.Ο. και κάνουν τη δουλειά τους*.

Είπαμε, εδώ στην Ελλάδα έχουμε μπλέξει τα πράγματα και είμαστε μονίμως υπερβολικοί. Δεν μπορούμε να κινηθούμε με το μέτρο, αυτό που χαρακτήριζε τους αρχαίους ημών (;) προγόνους, αλλά θα πάμε στο άκρο. Είτε δεν κάνουμε τίποτε, είτε στοχεύουμε κάτι και το χτυπάμε συνέχεια και υπερβολικά. Δυνατά η μουσική 200€ πρόστιμο, ανάποδα σε μονόδρομο 100€**... αυτό τα λέει όλα.

* Τι να γράψω για την έξοδο αυτή; Ο άλλος έρχεται με το Smart, έχει ένα μικρό λαμπάκι, μεσαία καθόλου, οπότε ανάβει τα μεγάλα και πηγαίνει με 140 (δεν πάει εύκολα παραπάνω) στην αριστερή, οπότε σε οδηγεί να φύγεις από εκεί να πας τέρμα δεξιά με τα φορτηγά με 80 γιατί δεν αντέχεις να έχεις πίσω σου τους προβολείς στα μάτια σου. Ο άλλος έχει ανάψει τα μεγάλα γιατί τον βολεύει να βλέπει πιο εύκολα, οπότε και πάλι περνάει με άνεση αφού σε τυφλώνει. Κάθομαι πίσω του, λοιπόν, ανάβω κι εγώ τα μεγάλα για άνεση και μετά εκνευρίστηκε. Το πάταγε να φύγει, αλλά τον ακολουθούσα από πίσω. Γιατί κύριε νευριάζεις; Θες να έχεις τα μεγάλα για να περνάς και όλοι οι άλλοι από πίσω; Δεν σου δουλεύουν τα φώτα; 3 άτομα στο αμάξι, διόδια πληρώσατε τουλάχιστον 2 φορές που σας είδα, μην μου πείτε ότι δεν είχατε 15€ για 2 λάμπες μεσαίες. Άσε τα ξένον που φωτίζουν τα πάντα στον δρόμο και τυφλώνουν τον κόσμο. Άλλη λύση για να το παίζεις γρήγορος κι αυτή.

** Δεν θα έπρεπε να υπάρχει διαχωρισμός; Είναι δυνατόν το ανάποδα στην οδό Βλαχοδημάρχου να κοστίζει το ίδιο με το ανάποδα στην Λ. Συγγρού; Είναι δυνατόν 200€ γιατί παίζει δυνατά το στερεοφωνικό και να μην έχουν γράψει κανέναν μέχρι σήμερα; Κάνε 50€ το ανάποδα σε μικρούς δρόμους, 100€ σε κεντρικούς και 200€ σε αυτοκινητοδρόμους, βάλε και 20€ το στερεοφωνικό και κάτσε ένα βράδυ Σαββάτου στην Πέτρου Ράλλη προς Κερατσίνι ή στον Κορυδαλλό και μάζεψε 10.000€ από αυτούς που ενοχλούν με τα στεροφωνικά (τις καλές ημέρες γιατί σήμερα με το ζόρι να ακούσεις έναν κάθε βράδυ Σαββάτου).

Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
Haridimos
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 4472
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2008, 16:47

Re: Μοτοσυκλέτα για νόμιμη οδήγηση

Δημοσίευση από Haridimos » 31 Μάιος 2018, 12:36

Καλὰ το λέω ὅτι ἡ Τροχαία ἀσχολεῖται μὲ τὰ «κατὰ παράδοσιν διωκώμενα παραπτώματα». Ἐνέδρα γιὰ μηχανάκια χωρὶς κράνος, κανένα ἀλκοτέστ, ὑπέρβασις ὁρίου ταχύτητας ... ἔτσι γιὰ νὰ λέμε ὅτι βγάλαμε τὸ μεροκάματο καὶ σήμερα.
οὐαὶ ὅταν καλῶς ὑμᾶς εἴπωσι πάντες οἱ ἄνθρωποι
Αλλοίμονον, όταν σας επαινέσουν όλοι οι άνθρωποι

Απάντηση

Επιστροφή σε “Παράπονα προς τις αρχές...”