Μπακογιάννης: «Έχω φάει πάρα πολύ μεγάλο ξύλο για τον Μεγάλο Περίπατο»

Έχετε να κάνετε παράπονα προς τις αρχές? Εδώ είναι ο χώρος γι'αυτό...
Post Reply
pipinos1976
Posts: 991
Joined: 08 Apr 2011, 23:52

Μπακογιάννης: «Έχω φάει πάρα πολύ μεγάλο ξύλο για τον Μεγάλο Περίπατο»

Post by pipinos1976 »

Με λίγα λόγια: το έργο απέτυχε, ειδικά στην Πανεπιστημίου, οπότε, θα σκάψουμε και θα το κάνουμε πιο μόνιμο για να σας την σπάσω και να μην παραδεχτώ ότι όλα ήταν μια βλακεία. Αυτοί που έκαναν τις μελέτες, άραγε, πού βρίσκονται; Πού είναι τα μοντέλα που έτρεξαν και τους βγήκε ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα στην κίνηση στην Πανεπιστημίου ή ότι θα βρεθούν εναλλακτικές διαδρομές και οι άλλες βλακείες που έγραφαν το καλοκαίρι;

Μπακογιάννης: «Έχω φάει πάρα πολύ μεγάλο ξύλο για τον Μεγάλο Περίπατο»
Μπακογιάννης: «Έχω φάει πάρα πολύ μεγάλο ξύλο για τον Μεγάλο Περίπατο»

Ο δήμαρχος Αθηναίων προανήγγειλε νέα έργα εντός του 2021 για νέα ανάπλαση της Πανεπιστημίου σε όλο το μήκος της.

Τέσσερις μήνες μετά την πιλοτική εφαρμογή του Μεγάλου Περιπάτου στην Πανεπιστημίου ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης παραδέχθηκε ότι το έργο «βγήκε και δε βγήκε», ενώ ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2021 θα ξεκινήσουν νέα έργα.

«Ξεχάστε την Πανεπιστημίου όπως την ξέρατε. Πάμε για κάτι καινούριο», ανέφερε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τέσσερις μήνες μετά την πιλοτική εφαρμογή του Μεγάλου Περιπάτου. Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2021, θα ξεκινήσουν νέα έργα για μία μόνιμη, μεγάλης κλίμακας, ανάπλαση της κεντρικής οδικής αρτηρίας της πρωτεύουσας, σε όλο το μήκος της, μέχρι την Ομόνοια.

Ο κ. Μπακογιάννης μίλησε για ειδικό πολεοδομικό σχέδιο, το οποίο θα τεθεί σε διαβούλευση και για επόμενη φάση που θα περιλαμβάνει τα μόνιμα έργα, με χρόνο έναρξης μέσα στο 2021.

«Έχω φάει πάρα πολύ μεγάλο ξύλο για τον Μεγάλο Περίπατο. Δεν σας κρύβω ότι το περίμενα», σημείωσε ο δήμαρχος Αθηναίων. Πάντως, ανέφερε ότι το βασικό συμπέρασμα από τις επικρίσεις που δέχθηκε είναι ότι υπάρχουν ακόμη πολλοί Αθηναίοι που δεν έχουν παραδοθεί και που νοιάζονται για την πόλη. Ως εκ τούτου, θέλει να αξιοποιήσει αυτή τη δυναμική για να προχωρήσει η πόλη μπροστά.

«Σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση το βάψιμο του οδοστρώματος ή να βάλεις μία ζαρντινιέρα», παραδέχθηκε, σημειώνοντας ότι επρόκειτο για πείραμα. «Έπρεπε όμως να βρούμε έναν πρόχειρο τρόπο και κυρίως προσωρινό για να τραβήξουμε τις γραμμές του έργου, να ζωγραφίζεις δηλαδή πριν αρχίζεις να σκάβεις», υποστήριξε.

Για την προσωρινή μορφή του έργου, ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε ότι σε αντίθεση με το Σύνταγμα και τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Ολγας, η Πανεπιστημίου πάει λιγότερο καλά, αν και όπως υποστήριξε, «κυκλοφοριακά λειτουργεί». Στην Πανεπbιστημίου ο Μεγάλος Περίπατος «βγήκε και δεν βγήκε», «αυτή είναι η ειλικρινής απάντηση που μπορώ δώσω», υπογράμισε ο δήμαρχος Αθηναίων.
Ευχαριστώ.
MacPap
Posts: 6352
Joined: 08 Jul 2010, 03:00

Re: Μπακογιάννης: «Έχω φάει πάρα πολύ μεγάλο ξύλο για τον Μεγάλο Περίπατο»

Post by MacPap »

Αυτη η βλακεία δεν έχει τέλος. Να δεις που στο τέλος θα βαλουςν και τραμ στην Πανεπιστημίου και θα κλείσουν τον μόνο μεγαλο δρόμο της Αθήνας που απέμεινε!!!
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Ένα νεκρό χωριό από τροχαία, το χρόνο, φτάνει! Δεν χρειάζονται άλλες μελέτες.
Αν ξέρεις το σωστό και παρ'όλα αυτά πράττεις το λάθος, ή αναίσθητος είσαι ή βλάκας.
pipinos1976
Posts: 991
Joined: 08 Apr 2011, 23:52

Re: Μπακογιάννης: «Έχω φάει πάρα πολύ μεγάλο ξύλο για τον Μεγάλο Περίπατο»

Post by pipinos1976 »

Εδώ έβαλαν τραμ στον Πειραιά, ώστε να κλείσουν τελείως τις εισόδους/εξόδους της πόλης. Μετά, θα αρχίσουν τα άλλα κόλπα: δεν μπορείτε να μπείτε μέσα, ελεγχόμενη στάθμευση, κλείστε θέση στάθμευσης, κ.α. κόλπα που, αν ήμουν πονηρός, θα έγραφα ότι προέρχονται από συναλλαγή Δημάρχων και ιδιοκτητών χώρων στάθμευσης*.

Ευχαριστώ.

* Οι οποίοι κάνουν και άλλα κόλπα, δηλαδή πηγαίνουν ξημέρωμα και παρκάρουν τα δικά τους αυτοκίνητα στα στενά, ώστε να κλείσουν τους ελάχιστους χώρους στάθμευσης με αποτέλεσμα να πηγαίνεις σε αυτούς. Και αυτό το έχω δει με τα μάτια μου, δηλαδή να βγάζει ο υπάλληλος το αμάξι του και στην θέση του να βάζουν κάποιο από αυτά που είχαν στον χώρο στάθμευσης, ώστε να βρει θέση επιστρέφοντας, αλλά και να μην παρκάρει κάποιος άλλος εκεί.
Post Reply

Return to “Παράπονα προς τις αρχές...”