Μπλόκα στις κόντρες

Θέλετε να δώσετε συγχαρητήρια για κάτι που είδατε να γίνεται κάντε το εδώ...
Απάντηση
pipinos1976
Δημοσιεύσεις: 900
Εγγραφή: 08 Απρ 2011, 23:52

Μπλόκα στις κόντρες

Δημοσίευση από pipinos1976 » 14 Μάιος 2020, 23:11

Θα τους πω μπράβο για τις περιπτώσεις της κόντρας, του θορύβου, της έλλειψης ασφάλειας, διπλώματος, ΚΤΕΟ, πινακίδων. Γελοίες είναι οι παραβάσεις για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού (γράφουμε απλά για να ανεβάσουμε το πρόστιμο), αλλά και αυτές για τα φιμέ. Πρέπει, σε κάποια φάση, να αλλάξει αυτό το αισχρό πράγμα. Δεν μπορεί να έχουμε τα ίδια επίπεδα διαπερατότητας υαλοπινάκων στην Ελλάδα με τις 300 μέρες το χρόνο ηλιοφάνεια με την Γερμανία των 100 ημερών (για την Ελλάδα υπερβάλλω λίγο, για την Γερμανία πολύ). Μία βλακώδης ευρωπαϊκή οδηγία (γιατί να πιάνει ολόκληρη την Ευρώπη δεν το καταλαβαίνω), που έχει καταστρέψει τον κόσμο. Ας κάνουν όπως στις ΗΠΑ, όπου οι προδιαγραφές για τα φιμέ είναι διαφορετικές στις Βόρειες και τις Νότιες πολιτείες.

«Μπλόκο» της Τροχαίας στις κόντρες της Βάρκιζας!
«Μπλόκο» της Τροχαίας στις κόντρες της Βάρκιζας!

Παραβάσεις βεβαιώθηκαν σχεδόν στους μισούς ιδιοκτήτες οχημάτων που ελέγχθηκαν από την Αστυνομία.

Nέα επιχείρηση πραγματοποίησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση -πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων, το βράδυ της Τρίτης, στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου στην Βάρκιζα, κατά την οποία βεβαιώθηκαν 93 παραβάσεις σε σύνολο 217 ελέγχων.

Ειδικότερα αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α΄ Τ.Τ. Ν/Α Αττικής, και τη συνδρομή αστυνομικών και άλλων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Α, πραγματοποίησαν (217) τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν 93 παραβάσεις.

Οι 22 παραβάσεις ήταν για πρόκληση υπερβολικού θορύβου (ηχομέτρηση), 5 για στέρηση άδειας οδήγησης, 5 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, 31 για φιμέ τζάμια, 2 για τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων, 24 για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις και 4 για παραβάσεις μέτρων αποφυγής εξάπλωσης του κορονοϊού.

Παράλληλα, αφαιρέθηκαν 34 άδειες ικανότητας οδήγησης, 41 άδειες κυκλοφορίας και 39 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 5 οχήματα και 2 μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα.

Να υπενθυμίσουμε πως η Τροχαία πραγματοποίησε και το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαΐου εξόρμηση στην παραλιακή Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου στην Βάρκιζα βεβαιώνοντας εκατοντάδες παραβάσεις.

Ειδικότερα αστυνομικοί πραγματοποίησαν 386 τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν 163 παραβάσεις.

Οι 31 αφορούσαν σε πρόκληση υπερβολικού θορύβου (ηχομέτρηση), οι 23 σε στέρηση άδειας οδήγησης, οι 16 σε έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, οι 2 σε επικίνδυνους ελιγμούς, οι 37 σε αντικανονικούς υαλοπίνακες (φιμέ), οι 10 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, οι 4 σε έλλειψη Κ.Τ.Ε.Ο., μία για ανασφάλιστα οχήματα, 35 άλλες διάφορες τροχαίες παραβάσεις και 4 για παραβάσεις που αφορούν στον κορωνοϊό.

Παράλληλα αφαιρέθηκαν 45 άδειες ικανότητας οδήγησης, 61 άδειες κυκλοφορίας και 60 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας ενώ ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα οχήματα 23 οχήματα.

Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
Τέλος οι… «κόντρες» σε Νίκαια και Σχιστό
Τέλος οι… «κόντρες» σε Νίκαια και Σχιστό

Η Τροχαία πραγματοποίησε νυχτερινή εξόρμηση και αφαίρεσε δεκάδες πινακίδες κυκλοφορίας και διπλώματα.

Η Νίκαια και η λεωφόρος Σχιστού βρέθηκαν στο στόχαστρο της Τροχαίας Αττικής η οποία πραγματοποίησε εξόρμηση με αποτέλεσμα δεκάδες οδηγοί να χάσουν τις άδειες οδήγησής τους ενώ παράλληλα να ακινητοποιηθούν και εννέα αυτοκίνητα.

Ειδικότερα στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, για την αντιμετώπιση – πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων, πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαΐου το βράδυ, ειδική εξόρμηση στην περιοχή του Κατράκειου Θεάτρου Νικαίας και στη Λεωφόρο Σχιστού.

Κατά την διάρκεια των τροχονομικών ελέγχων βεβαιώθηκαν 41 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα, 16 για φιμέ τζάμια, 12 για υπερβολικό θόρυβο, 9 για στέρηση άδειας οδήγησης, 9 για δυσδιάκριτη πινακίδα κυκλοφορίας, 3 για προστατευτικά κράνη και 12 διάφορες άλλες παραβάσεις.

Επίσης αφαιρέθηκαν 16 άδειες οδήγησης, 29 άδειες κυκλοφορίας και 33 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας ενώ παράλληλα ακινητοποιήθηκαν 9 οχήματα.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές του Λεκανοπεδίου.
Δεκάδες έφυγαν χωρίς δίπλωμα και πινακίδες κυκλοφορίας
Δεκάδες έφυγαν χωρίς δίπλωμα και πινακίδες κυκλοφορίας

Στοχευμένη εξόρμηση της Τροχαίας σε περιοχή της Αττικής είχε ως αποτέλεσμα να μοιραστούν δεκάδες παραβάσεις.

Οι αυτοσχέδιοι αγώνες έχουν εισέλθει στο στόχαστρο της Τροχαίας Αττικής η οποία πραγματοποιεί συνεχώς στοχευμένες εξορμήσεις για την πάταξή τους.

Αυτή τη φορά σειρά είχε η Πετρούπολη στην οποία η Τροχαία πραγματοποίησε μπαράζ ελέγχων τις νυχτερινές ώρες στις 8 και 9 Μαΐου βεβαιώνοντας δεκάδες παραβάσεις.

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια των ελέγχων της Τροχαίας διαπιστώθηκαν 15 παραβάσεις για πρόκληση υπερβολικού θορύβου (ηχομέτρηση), 4 για στέρηση άδειας οδήγησης, 4 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, 36 για αντικανονικούς υαλοπίνακες (φιμέ), 8 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 1 για έλλειψη Κ.Τ.Ε.Ο., 12 για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις.

Επίσης αφαιρέθηκαν 39 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, 34 άδειες οδήγησης και 44 άδειες κυκλοφορίας ενώ παράλληλα ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα οχήματα δυο αυτοκίνητα.

Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
Ευχαριστώ.

Απάντηση

Επιστροφή σε “Τα εύσημα μας...”