MotoGP 2019

Εδώ θα βρείτε θέματα σχετικά με τo MotoGP...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Johnny
Δημοσιεύσεις: 3383
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2010, 20:23
Τοποθεσία: Μεταμόρφωση - Αττικής (Κουκου city)

MotoGP 2019

Δημοσίευση από Johnny »

MotoGP 2019


Το πρόγραμμα των αγώνων!



Το καλαντάρι των αγώνων της επόμενης σεζόν για το MotoGP είναι γεγονός, περιλαμβάνοντας 19 αγώνες . Οι μεγάλες αλλαγές μας περιμένουν το 2020 με την προσθήκη της φινλανδικής και της μεξικάνικης ασφάλτου στα πεδία των τότε αγωνιστικών μαχών.

Ας μην προτρέχουμε όμως και ας δούμε το 2019 πρώτα. Η αρχή γίνεται νύχτα όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στο Κατάρ στις 10 Μαρτίου. Τις ερήμους της Losail διαδέχεται ο αέρας της λατινικής Αμερικής στο Termas de Rio Hondo. Δυο εβδομάδες μετά παραμένουμε Αμερική, απλά πιο βόρεια, στο Austin. Παρεπιπτόντως στο ενδιάμεσο τους σαββατοκύριακο αναμένεται θεωρητικά να μπει το 2020 τα GP του Μεξικού. Στις 5 του Μάη τα λάστιχα των μοτοσυκλετών του MotoGP θα τρέξουν για πρώτη φορά μες το 2019 επι ευρωπαϊκού εδάφους στη Jerez.

Αν θέλετε να κάνετε διακοπές χωρίς να χάσετε καθόλου από τη δράση των αγώνων τότε κανονίστε να είναι μεταξύ 7 Ιούλη και 4 Αυγούστου, οπότε και είναι το θερινό «διάλειμμα» των αναβατών. Στις αντίστοιχες ημερομηνίες έχουμε το γερμανικό και το τσέχικο Grand Prix. H Formula 1 «εκτόπισε» τον αγώνα στο Misano, στριμώχνοντας το μαζί με εκείνον στην Αραγονία στις 15 και 21 του Σεπτέμβρη αντίστοιχα ενώ η συνέχεια μας πηγαίνει ανατολικά σε Ταϊλάνδη, Ιαπωνία, Αυστραλία και Μαλαισία. Η αυλαία αναμένεται κλασικά στη Valencia στις 17 Νοέμβρη.

Το 2019 σηματοδοτεί και την αυγή της ηλεκτρικής εποχής των αγώνων με το πρωτάθλημα Enel MotoE, την οποία θα σας υπενθυμίσουμε σύντομα μαζί το αντίστοιχο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:


Εικόνα


Η ανθρωπότητα δεν έχει προχωρήσει ούτε ένα βήμα μπροστά, από την στιγμή που υπάρχει έστω και ένα παιδί που υποφέρει.
Άλμπερτ Αϊνστάιν
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “MotoGP...”