Λεωφορεία ΚΤΕΛ με Νοva, games και 30 ταινίες επιλογής!

Χώρος ανοικτών συζητήσεων για όσους δεν οδηγούν ή έχουν σχέση με αυτούς...
Απάντηση
rasPUTIN
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 4844
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2008, 16:47

Λεωφορεία ΚΤΕΛ με Νοva, games και 30 ταινίες επιλογής!

Δημοσίευση από rasPUTIN »

ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΚΤΕΛ: Ταξιδεύεις στην Αθήνα με Νοva, games και 30 ταινίες επιλογής!


Εικόνα

Ο κάθε επιβάτης με οικονομικό εισιτήριο 90 ευρώ πάνε έλα με υπερσύγχρονα άνετα και πολυτελή λεωφορεία, θα απολαμβάνει στην προσωπική του τηλεόραση, μουσική και ταινίες της αρεσκείας του, ποδοσφαιρικούς αγώνες και όλη την γκάμα της Νοva
O πρόεδρος του ΚΤΕΛ Πέτρος Δεληγκιόζης τονίζει ότι “μέσα στο καλοκαίρι θα ανακοινωθούν και άλλα ευεργετικά μέτρα υπέρ του επιβατικού κοινού”.

Εικόνα

Το φοιτητικό εισιτήριο Κομοτηνή-Αθήνα με επιστροφή είναι μόνο 70 ευρώ και αυτό ισχύει γιατί το ΚΤΕΛ Κομοτηνής θέλει νάναι κοντά στην σπουδάζουσα νεολαία και να το δείχνει έμπρακτα μέσα από υψηλές υπηρεσίες. Ήδη, ετοιμάζεται όλος ο στόλος των αυτοκινήτων που πραγματοποιούν αυτά τα δρομολόγια, ώστε να παρέχει ανέσεις πρωτόγνωρες.

Ο κάθε επιβάτης έχει τη δυνατότητα να περάσει τις ώρες του ταξιδιού απολαμβάνοντας στην προσωπική του οθόνη φορώντας ακουστικά και χωρίς να ενοχλεί τον διπλανό του μια από τις 30 ταινίες που διατίθενται από τις τελευταίες κυκλοφορίες, όπως και δεκάδες μουσικά cd, αλλά και το πρόγραμμα της πλατφόρμας της Νοva αθλητικά, ντοκιμαντέρ, ξένα τηλεοπτικά προγράμματα, μόδα, ιστορικά. Το ταξίδι πλέον θυμίζει ανέσεις αεροπορικής εταιρίας.

Εικόνα

Η διοίκηση του ΚΤΕΛ επένδυσε γενναία κονδύλια για να εξασφαλίσει αυτές τις ανέσεις, προσφέρει με 90 ευρώ για το επιβατικό κοινό το ταξίδι μέχρι την Αθήνα με επιστροφή, ενώ θα ακολουθήσει και μεγαλύτερη πολιτική μειώσεων όπως και μια μεγάλη έκπληξη στα μέσα Ιουλίου που θα ανατρέψει πολλά δεδομένα.

Ο «Χ» παρακολουθεί με ενδιαφέρον όλες αυτές τις εξελίξεις και συγχαίρει τους πρωτοπόρους μιας προσπάθειας που σέβεται τον επιβάτη και τον τελικό καταναλωτή. Μακάρι να τους μιμηθούν κι άλλοι κλάδοι.

01.06.2011
xronos.gr


οὐαὶ ὅταν καλῶς ὑμᾶς εἴπωσι πάντες οἱ ἄνθρωποι
Αλλοίμονον, όταν σας επαινέσουν όλοι οι άνθρωποι
sissy
Δημοσιεύσεις: 176
Εγγραφή: 03 Ιούλ 2010, 15:47
Τοποθεσία: Αθήνα - Χανιά

Re: Λεωφορεία ΚΤΕΛ με Νοva, games και 30 ταινίες επιλογής!

Δημοσίευση από sissy »

Προσωπικά αν είχα να διαθέσω 90 ευρώ θα προτιμούσα να διαθέσω κάτι παραπάνω και να πάρω το αεροπλάνο με το οποίο θα φτάσω πολύ πιο γρήγορα....
"Ό,τι δεν λύνεται, κόβεται...."
trip73p
Δημοσιεύσεις: 390
Εγγραφή: 03 Αύγ 2010, 20:35
Επικοινωνία:

Re: Λεωφορεία ΚΤΕΛ με Νοva, games και 30 ταινίες επιλογής!

Δημοσίευση από trip73p »

Από το αεροδρόμιο Κομοτηνής θα το επερνες?Οσο και να πέσουν οι τιμές στα αεροπλάνα,είναι ακριβά και τελικά όχι τόσο γρήγορα.Για παράδηγμα,στην Θεσσαλονίκη,το λεωφορίο θέλει πάνω από 40 λεπτά να πάει στο αεροδρόμιο,άλλη 1 ωρα πριν την πτήση.45λεπτα πτήσης,περίπου 1ώρα με το τρένο για Αθήνα,ή πόσα ευρω για ταξι.Και αυτά αν όλα έρθουν στην ώρα τους.
39 € εχει το ΚΤΕΛ και περίπου τόσα το τρένο,μονή διαδρομή από Θεσσαλονίκη.Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα.Κάποτε κάθε εβδομάδα ανεβοκατέβαινα Αθήνα Θεσσαλονίκη με ΚΤΕΛ!Αν ήταν ετσι τα λεοφορεία θα πήγαινα και σήμερα!
Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Δεν οδηγώ...”