Οταν αφορά τους άλλους διότι όταν εμπλεκόμαστε οι ίδιοι είμαστε πολύ διαλλακτικοί στις θέσεις μας ...enias έγραψε:... τελικά εμείς οι Έλληνες είτε δεξιοί, είτε αριστεροί, είμαστε ενας αρκετά συντηρητικός λαός, με μια τάση προς τον αυταρχισμό. ...
-"Να το βάλεις εκεί που ξέρεις το αμάξι σου σου" σε αντίθεση με "Ελα μωρέ πως κάνεις έτσι δυο λεπτά το άφησα..."
-"Ο άχρηστος ούτε δουλειά να ζήσει την οικογένειά του δεν έχει" σε αντίθεση με "Είναι και ο ανιψιός μου. Το καημένο το παιδί από τότε που τελείωσε το στρατιωτικό ψάχνει..."
-"Τον ηλίθιο κοίτα που πέταξε τα σκουπίδια.. " σε αντίθεση με "Ελα μωρέ ενα χαρτάκι πέταξα..."
-"Τους κερατάδες βγάζουν τα λεφτά από την χώρα με το τσουβάλι" σε αντίθεση με "Δε μου λές λογαριασμό στην Γερμανία πώς μπορώ να ανοίξω"
-"Κοίτα να δεις πως κατάντησαν την ρεματιά..." σε αντίθεση με "ρίχτα στο ρέμα σιγά αφού όλοι το κάνουν"
-"Κοίτα τα αυθαίρετα που έχουν ταγίσει μες το δάσος." σε αντίθεση με " Και δεν γίνεται να χαρακτηρισθεί βοσκότοπος και να το πούμε καλύβα..."
-"Ασε που είναι και ομοφυλόφιλος" σε αντίθεση με "Ναι το καημένο... Αλλά μέσα σε αυτή την κοινωνία τι περιμένεις..."
-"Μα δεν ντρέπονται ποια..." σε αντίθεση με " Ελα μωρέ εγώ θα τα αλλάξω όλα..."
-"Είναι μ_λ_κ_ς. " σε αντίθεση με "Τι μ_λ_κ_ς είμαι εγώ..."
κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ.........