Fork Lift Driver Klaus - The first day on the Job
-
rasPUTIN
- Site Admin
Fork Lift Driver Klaus - The first day on the Job
Πρόκειται περὶ παρωδίας. Ὁ Κλάους περνάει τὶς ἐξετάσεις καὶπαίρνει ἄδεια γιὰ τὸν χειρισμὸ περονοφόρου ἀνυψωτικοῦ (γνωστὸ ὠς κλὰρκ) μὲ μηχανὴ ἐσωτερικῆς καύσεως. Ὑποτίθεται ὄτι ὁ Κλάους εἶναι ἐκπαιδευμένος ὤστε νὰ χειρίζεται τὸ ἀνυψωτικὸ μὲ ἀσφάλεια.
Σύμφωνα μὲ διαφόρους ἰστοτόπους σατυρίζει μικρὰ φὶλμ περὶ τῆς ἀσφαλείας στὸν χῶρο ἐργασία τὰ ὁποία ἦταν τῆς μόδας τὴν δεκαετία τοῦ '80. Γιὰ νὰ το λένε θὰ ίσχύει, δὲν ἔχω ὑπ'ὄψιν μου τέτοια φίλμ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: πρὸς τὸ τέλος γίνεται λιγουλάκι σπλάτερ.
Σύμφωνα μὲ διαφόρους ἰστοτόπους σατυρίζει μικρὰ φὶλμ περὶ τῆς ἀσφαλείας στὸν χῶρο ἐργασία τὰ ὁποία ἦταν τῆς μόδας τὴν δεκαετία τοῦ '80. Γιὰ νὰ το λένε θὰ ίσχύει, δὲν ἔχω ὑπ'ὄψιν μου τέτοια φίλμ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: πρὸς τὸ τέλος γίνεται λιγουλάκι σπλάτερ.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
-
UltiMo_
Re: Fork Lift Driver Klaus - The first day on the Job
Μάλλον σατιρίζει αυτό. Το οποίο είναι αληθινό
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
rasPUTIN
- Site Admin
Τὸ youtube ἔχει οὐκ ὀλίγα περὶ ἀσφαλείας στὸν χῶρο ἐργασίας.
Ἄλλη ἱστορία ἀμαρτωλὴ καὶ πονεμένη, μποροῦμε νὰ συζητοῦμε ὦρες ἀμέτρητες.
Ἄλλη ἱστορία ἀμαρτωλὴ καὶ πονεμένη, μποροῦμε νὰ συζητοῦμε ὦρες ἀμέτρητες.
-
UltiMo_
Στο δικό σας χώρο εργασίας γίνονται ατυχήματα? Υπάρχει καθόλου επικινδυνότητα?
Στα γερμανικά λεωφορεία, υπάρχει ηλεκτρόφρενο. Το δικό μου που είναι daf δεν έχει.
Έιχα πει μια φορά σε ένα συνάδερφο, πόσο τους ζηλεύω που έχουν ηλεκτρόφρενο.
Φρενάρει το όχημα με το πάτημα ενός μπουτόν ή ενός διακόπτη και σε απαλλάσσει απο το να έχεις συνεχώς με δύναμη πατημένο το φρένο, περιμένοντας σε στάσεις και φανάρια. Πατώντας το γκάζι, ξεφρενάρει αυτόματα.
Μου είπε να μην το ζηλεύω γιατι είναι πολύ επικίνδυνο. Μερικές φορές συνάδερφοι το παρκάρουν με ηλεκτρόφρενο, ξεχνώντας να δέσουν το χειρόφρενο.
Μια τέτοια φορά, πριν καμμια δεκαριά χρόνια, παρκαρισμένο λεωφορείο χωρίς χειρόφρενο, έχασε τον αέρα, και άρχισε να τσουλάει. 24 ώρες μετά το παρκάρισμα. (είχε ρεπό)
Άρχισε να τσουλάει και να αποκτάει ταχύτητα και ορμή και να κατευθύνεται μετωπικά προς άλλο παρκαρισμένο λεωφορείο που ήταν παρκαρισμένο απέναντι. Παρμπρίζ με παρμπρίζ δηλαδή. Για κακή του τύχη όμως ο συνάδερφος του δεύτερου λεωφορείου, ήταν μπροστά και καθάριζε τα τζάμια...
Θα πίστευε κανεις οτι ο οδηγός λεωφορείου, πρέπει να φοβάται μόνο την κίνηση και τα τροχαία. Η αλήθεια είναι οτι σε όλα τα επαγγέλματα, μικρά απειροελάχιστα λαθάκια, μπορούν με αρκετή δόση ατυχίας, να προκαλέσουν το θάνατο
Στα γερμανικά λεωφορεία, υπάρχει ηλεκτρόφρενο. Το δικό μου που είναι daf δεν έχει.
Φρενάρει το όχημα με το πάτημα ενός μπουτόν ή ενός διακόπτη και σε απαλλάσσει απο το να έχεις συνεχώς με δύναμη πατημένο το φρένο, περιμένοντας σε στάσεις και φανάρια. Πατώντας το γκάζι, ξεφρενάρει αυτόματα.
Μου είπε να μην το ζηλεύω γιατι είναι πολύ επικίνδυνο. Μερικές φορές συνάδερφοι το παρκάρουν με ηλεκτρόφρενο, ξεχνώντας να δέσουν το χειρόφρενο.
Μια τέτοια φορά, πριν καμμια δεκαριά χρόνια, παρκαρισμένο λεωφορείο χωρίς χειρόφρενο, έχασε τον αέρα, και άρχισε να τσουλάει. 24 ώρες μετά το παρκάρισμα. (είχε ρεπό)
Άρχισε να τσουλάει και να αποκτάει ταχύτητα και ορμή και να κατευθύνεται μετωπικά προς άλλο παρκαρισμένο λεωφορείο που ήταν παρκαρισμένο απέναντι. Παρμπρίζ με παρμπρίζ δηλαδή. Για κακή του τύχη όμως ο συνάδερφος του δεύτερου λεωφορείου, ήταν μπροστά και καθάριζε τα τζάμια...
Θα πίστευε κανεις οτι ο οδηγός λεωφορείου, πρέπει να φοβάται μόνο την κίνηση και τα τροχαία. Η αλήθεια είναι οτι σε όλα τα επαγγέλματα, μικρά απειροελάχιστα λαθάκια, μπορούν με αρκετή δόση ατυχίας, να προκαλέσουν το θάνατο
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
rasPUTIN
- Site Admin
Εἶναι σοβαρὸ τὸ θέμα ἀλλὰ σὲ αὐτὴ τῆν μουρλή, τρελή, ἠλίθια χώρα (τὴν χώρα τοῦ δῆθεν ποὺ λέει κι ὁ MacPap) ἡ ἀνευθυνότητα, ἡ ἀσυνειδησία καὶ ἠ βλακεία βασιλεύουν. Εἴμαστε μ*λ*κας λαός.
Τὸ θέμα ἔληξε λόγω τοῦ γεγονότος ὄτι (ἐντελῶς συμπτωματικὰ) συντόμως ἄλλαξα ἐταιρεία.
Κίνδυνοι τοῦ ἐπαγγέλματος (ἠλεκτρονικὸς μηχανικὸς στὸν χῶρο τῶν τηλεπικοινωνιῶν καὶ μεταδόσεων) εἶναι:
Θὰ ξεκινήσω μὲ μιὰ ἱστορία ἀπὸ τὰ παλιά. Σὲ κάποια ἐταιρεία στὴν ὁποία ἐργαζόμουν ἕνας συνάδελφος πῆρε χαμπάρι ὄτι ἔχω εὐαισθησία στὸ γαργάλημα. Μερικὲς φορὲς ἄπλωσε χέρι γιὰ γαργάλημα χάρην ἀστεϊσμοῦ. Δὲν μοιάζει νὰ εἶναι κακό, στὸν χῶρο ἐργασίας ἀναπτύσσεται οἰκειὀτητα, κάνουμε καλαμπούρι, πλακίτσα (κι αὐτὸ χρειάζεται). Τὸ κακὸ εἶναι ὄτι δυὸ φορὲς μὲ γαργάλησε ἐνῶ ἐργαζόμουν στὸν πάγκο. Τὴν μιὰ φορὰ δούλευα μὲ κολλητήρι (ἕνα μακρόστενο καὶ μυτερὸ ἐργαλεῖο ποὺ καίει) καὶ τὴν ἄλλη φορὰ κρατούσα ἕνα κατσαβίδι. Τοῦ ἔκανα παρατήρηση ὄτι τέτοια πλάκα τὴν ὤρα ποὺ κρατῶ ἐργαλεῖο μπορεῖ νὰ ἔχει κακὴ κατάληξη. Δὲν ἔδειξε νὰ καταλαβαίνει, ἀν καὶ κατὰ τἄλλα ἦταν καλὸς συνάδελφος (αὐτὸ τὸ ἔχω στὸ μυαλὸ ὠς ἀρνητικό του).UltiMo_ έγραψε:Στο δικό σας χώρο εργασίας γίνονται ατυχήματα? Υπάρχει καθόλου επικινδυνότητα?
Τὸ θέμα ἔληξε λόγω τοῦ γεγονότος ὄτι (ἐντελῶς συμπτωματικὰ) συντόμως ἄλλαξα ἐταιρεία.
Κίνδυνοι τοῦ ἐπαγγέλματος (ἠλεκτρονικὸς μηχανικὸς στὸν χῶρο τῶν τηλεπικοινωνιῶν καὶ μεταδόσεων) εἶναι:
- Σὲ χώρους μὲ καλωδιώσεις ὐπάρχει ψευδοπάτωμα. Ἀν ξεκολλήσει κάποιο "ποδάρι" (ἀπὸ αὐτὰ ποὺ στηρίζουν τὶς πλάκες τοῦ ψευδοπατώματος) μπορεῖ νὰ καταρρεύσει ἠ πλάκα. Ἐπίσης ἐνδέχεται νὰ εἶναι ἀνοιχτὸ τὸ πάτωμα καὶ κάποιος νὰ πέσει μέσα. Σὲ κάποιο ἐργοτάξιο ὀ ἐργολάβος εἶχε διατάξει νὰ εἶναι στρωμένο τὸ πάτωμα μὲ χαρτὶ (ὤστε νὰ μὴν χαραχτοῦν οἰ πλάκες). Σὲ κάποιο σημεῖο ἔλειπε ἠ πλάκα ἀλλὰ τὸ χαρτὶ ἦταν στρωμένο καὶ δὲν ὑπῆρχε σήμανση. Ἕνας πιτσιρικὰς ἔπεσε, ἔσπασε πόδι καὶ τοῦ βγῆκε τὸ ὄστὸ ἔξω.
- Οἱ κεραῖες ἐγκαθιστῶνται στὴν ταράτσα (ἐκτὸς ἀπὸ τὶς πολὺ μεγάλες). Κάγκελα δὲν ὑπάρχουν.
- Κάποιες φορὲς ἀπλώνονται καλώδια στὸ πάτωμα. Ἀν τὸ καλώδιο δὲν ξεστρίψει κάνει καμπύλες στὶς ὀποίες μπορεῖ νὰ πιαστεῖ κάποιο πόδι.
Ἕνα ταμπελάκι στὴν πόρτα τὸ ὀποῖο νὰ ὐπενθυμίζει στὸν ὀδηγὸ (ὅταν ἐξέρχεται) τὸ χειρόφρενο ἴσως νὰ μείωνε τὰ ἀτυχήματα.UltiMo_ έγραψε:Στα γερμανικά λεωφορεία, υπάρχει ηλεκτρόφρενο. Το δικό μου που είναι daf δεν έχει.
... ....
Μερικές φορές συνάδερφοι το παρκάρουν με ηλεκτρόφρενο, ξεχνώντας να δέσουν το χειρόφρενο.
- MacPap
Το κακό είναι πως το ταμπελάκι πρέπει να το διαβάσει κάποιος και σιγά η οδηγάρα μην ασχοληθεί με διαδικασίας... Αφού αυτός ξέρει είναι έμπειρος...
-
rasPUTIN
- Site Admin
Στὴν σπάνια, ὑποθετικὴ καὶ σχεδὸν ἀνύπαρκτη (γιὰ τὰ ἐλληνικὰ δεδομένα) περίπτωση κατὰ τὴν ὁποία ὁ ὀδηγὸς ἔχει καταστείλει τὸν κ*λ*έλληνα τὸν ὀποῖο κρύβει μέσα του θὰ ἔχει μεριμνήσει γιὰ τὸ χειρόφρενο, εἶτε μὲ ταμπελάκι εἶτε μὲ ἄλλο τρόπο.
Κατὰ τἄλλα ἰσχύει (δυστυχῶς) αὐτό τὸ ὁποῖο λέει ὀ MacPap.
Κατὰ τἄλλα ἰσχύει (δυστυχῶς) αὐτό τὸ ὁποῖο λέει ὀ MacPap.
-
UltiMo_
Κάτι που το βλέπεις καθημερινά δεν μπορεί να πιάσει τόπο. Περνάει στο υποσυνείδητο.
Εσείς ποτέ στο ΙΧ σας δεν έχετε ξεχάσει να δέσετε το χειρόφρενο? Αν είχατε ταμπελάκι, θα σας το υπενθύμιζε?
Όταν μου χάλασε το ηχοσύστημα στο αμάξι και το αντικατέστησα με άλλο μάρκας sony, κάθε φορά που βγάζεις το κλειδί κάνει μέσω τψν ηχείων ένα απίστευτα εκνευριστικό ήχο. πολλά beep μαζεμένα, που τα επαναλαμβάνει 3 φορές. Έψαξα κάθε δυνατό setting αλλα δεν βγαίνουν. έμαθα αργότερα οτι είναι για να σου υπενθυμίζει να βγάλεις την πρόσοψη και να την πάρεις μαζί σου. Απο τότε που το πήρα, έχω βγάλει το κλειδί δέκα χιλιάδες φορές και έχω ακούσει τον ήχο αυτό άλλες τόσες. Πλέον δεν τον προσέχω καν. Περνάει στο ντούκου. Το αυτί μου περιμένει να τον ακούσει, και τον δέχεται πλέον αδιαμαρτύρητα
Εσείς ποτέ στο ΙΧ σας δεν έχετε ξεχάσει να δέσετε το χειρόφρενο? Αν είχατε ταμπελάκι, θα σας το υπενθύμιζε?
Όταν μου χάλασε το ηχοσύστημα στο αμάξι και το αντικατέστησα με άλλο μάρκας sony, κάθε φορά που βγάζεις το κλειδί κάνει μέσω τψν ηχείων ένα απίστευτα εκνευριστικό ήχο. πολλά beep μαζεμένα, που τα επαναλαμβάνει 3 φορές. Έψαξα κάθε δυνατό setting αλλα δεν βγαίνουν. έμαθα αργότερα οτι είναι για να σου υπενθυμίζει να βγάλεις την πρόσοψη και να την πάρεις μαζί σου. Απο τότε που το πήρα, έχω βγάλει το κλειδί δέκα χιλιάδες φορές και έχω ακούσει τον ήχο αυτό άλλες τόσες. Πλέον δεν τον προσέχω καν. Περνάει στο ντούκου. Το αυτί μου περιμένει να τον ακούσει, και τον δέχεται πλέον αδιαμαρτύρητα
-
rasPUTIN
- Site Admin
Ἀπὸ τὴν ἄλλη, κάτι τὸ ὁποῖο κάνεις διαρκῶς χωρὶς ἐξαιρέσεις ἀποτυπώνεται στὸν ἐγκέφαλο καὶ στὸ τέλος τὸ χέρι πηγαίνει μόνο του.UltiMo_ έγραψε:Κάτι που το βλέπεις καθημερινά δεν μπορεί να πιάσει τόπο. Περνάει στο υποσυνείδητο.
Τὸ ταμπελάκι εἶναι χρήσιμο ἐπίσης γιὰ κάποιον ὁ ὁποῖος θὰ ὀδηγήσει περιστασιακὰ (ἐκτάκτως) τὸ ὄχημα μὲ ἠλεκτρόφρενο.
Στὰ 7 χρόνια ποὺ ὁδηγῶ τὸ ἔχω ξεχάσει μόνο μία φορὰ ἀλλὰ μέ ἔσωσε τὸ ὄτι εἴχα τὸν μοχλὸ στἢν πρώτη κι ὄχι στὴν νεκρὰ θέση.UltiMo_ έγραψε:Εσείς ποτέ στο ΙΧ σας δεν έχετε ξεχάσει να δέσετε το χειρόφρενο? Αν είχατε ταμπελάκι, θα σας το υπενθύμιζε?
-
UltiMo_
Δεν ισχύει αυτό γιατι όλοι δένουν χειρόφρενο χωρίς εξαιρέσεις σε λεωφορεία και ΙΧ. Μια φορά στα 7 τα χρόνια όμως θα σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και θα το ξεχάσεις. Μια φορά αρκεί για να γίνει το κακό. Και το ταμπελάκι δε θα σε σώσειHaridimos έγραψε:Ἀπὸ τὴν ἄλλη, κάτι τὸ ὁποῖο κάνεις διαρκῶς χωρὶς ἐξαιρέσεις ἀποτυπώνεται στὸν ἐγκέφαλο καὶ στὸ τέλος τὸ χέρι πηγαίνει μόνο του.
Θέλω να πω οτι είναι θέμα ατυχίας και "κακιάς στιγμής" και όχι οτι οι "κακοί οι Έλληνες δε διαβάζουν ταμπελάκια"