Πρόβλημα με συναγερμό Toyota TH 2000

Ο χώρος συζητήσεων που αφορούν την Toyota...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MacPap

Πρόβλημα με συναγερμό Toyota TH 2000

Δημοσίευση από MacPap »

Το πρόβλημα έχει ως εξής ο συναγερμός στο αυτοκίνητό μου ξαφνικά αποφάσισε πως πρέπει να ανάβει σταθερά τα φλάς. Το πήγα σε ένα φίλο ηλεκτρονικό βγάλαμε το ρελε που έχει μέσα το αλλάξαμε αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Υπάρχει κανένας που να έχει κάποια ιδέα? Ο συναγερμός γράφει Toyota TH 2000 και το έχει το αμάξι από το 2003 ξέρει κανείς ποιας εταιρεία κατασκευή είναι?

Εικόνα

Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ThimiosKakagiannis

Re: Πρόβλημα με συναγερμό Toyota TH 2000

Δημοσίευση από ThimiosKakagiannis »

ο συναγερμός ΤΗ2000 είναι ιταλικός και δεν βρήκα πουθενά οδηγίες πως προγραμματίζει εγώ που είχα κάποιο πρόβλημα με το ένα τηλεχειριστήριο στην Toyota το προγραμμάτισα αλλά δεν σου λένε πως γίνεται το κρατάνε για τον εαυτό τους
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

ThimiosKakagiannis έγραψε: 27 Απρ 2025, 13:01 ο συναγερμός ΤΗ2000 είναι ιταλικός και δεν βρήκα πουθενά οδηγίες πως προγραμματίζει εγώ που είχα κάποιο πρόβλημα με το ένα τηλεχειριστήριο στην Toyota το προγραμμάτισα αλλά δεν σου λένε πως γίνεται το κρατάνε για τον εαυτό τους
Καλημέρα φίλε και καλώς ήρθες στις συζητήσεις μας.

Εγω πάντως τον πέταξα, έβαλα άλλον και ησύχασα.

MacPap
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ThimiosKakagiannis

Δημοσίευση από ThimiosKakagiannis »

Προγραμματισμός τηλεκοντρόλ συναγερμού TH2000 για το Toyota agenesis 2006
Με όλες της πόρτες κλειστές ανοίγομε μόνο την πόρτα του οδηγού και βάζουμε το κλειδί στην αναφλέξει χωρίς να γυρίσομε την μίζα και περιμένουμε να ανάψουνε όλα τα λαμπάκια στο καντράν και παίρνομε το τηλεκοντρόλ που λειτουργεί και πατάμε συγχρόνως τα διό κουμπιά το ον και του πανικού για περίπου 5 δευτερόλεπτα γιατί μόνο αυτά τα κουμπιά έχει ο συναγερμός ΤΗ2000 και επιτα από τα 5 δευτερόλεπτα κάνομε το ίδιο και με το τηλεκοντρόλ που δεν λειτουργεί για άλλα 5 δευτερόλεπτα και έπειτα αρχίζομε να πατάμε το ον μια στο ένα τηλεκοντρόλ μια στο δεύτερο μια στο ένα μια στο δεύτερο για αρκετές φόρες μέχρι να οπλίσει ο συναγερμός με την πόρτα του οδηγού πάντα ανοιχτή ,αυτόν τον τρόπο τον παρακολούθησα από τον ηλεκτρολόγο της Toyota που προγραμμάτισε το δικό μου το τηλεκοντρόλ για αυτό έχω κάποιες επιφυλάξει για ποσά δευτερόλεπτα κρατάς τα κουμπιά πατημένα και πόσες φορές τα πατάς εναλλάξ ,αν κάποιος έχει πρόβλημα με το ένα τηλεκοντρόλ ας το δοκιμάσει και να το αναφέρει αν πέτυχε η δεν πέτυχε δεν θα πάθη κάτι το πολύ πολύ να μην λειτουργήσει εγώ πάντως όταν χρειαστεί θα το δοκιμάσω
Απάντηση

Επιστροφή στο “Toyota...”