Το odigein.com σπόνσορας της Perseus Racing...

Όλες οι ανακοινώσεις της ομάδας διαχείρισης, προς τα μέλη, επισκέπτες και φίλους του site και του forum...
Απάντηση
odigein.com
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 153
Εγγραφή: 07 Νοέμ 2008, 17:06

Το odigein.com σπόνσορας της Perseus Racing...

Δημοσίευση από odigein.com »

Η Perseus Racing είναι μια ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, που εκπροσωπεί το Πανεπιστήμιο, σε αγώνες της Formula Student. Ενός διεθνούς διαγωνισμού, με αντικείμενο τον κατασκευαστικό σχεδιασμό.
Η Formula Student η οποία αρχικά παρουσιάστηκε, το 1979, από την Society of Automotive Engineers (Εταιρεία Μηχανικών Αυτοκινήτων), με γνώμονα την εφαρμογή της θεωρητικής γνώσης σε ένα πρακτικό περιβάλλον, αποτελεί μια μοναδική πλατφόρμα δημιουργίας κατασκευής και μάθησης για φοιτητές.

Το odigein.com προκειμένου να συμβάλει στην προβολή των προσπαθειών της Perseus Racing, αποφάσισε να γίνει χορηγός, προσφέροντας την δημιουργία και συντήρηση ενός νέου site για την ομάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο και μετά από μια εξαιρετική συνεργασία πολλών εβδομάδων που είχαμε τόσο με τους ίδιους τους φοιτητές που απαρτίζουν την ομάδα, όσο και με τους καθηγητές τους, το νέο site της Perseus Racing βγήκε στον αέρα στις 16 Μαρτίου 2023.

Εμείς στο odigein.com ευχόμαστε στην Perseus Racing καλή τύχη και υποσχόμαστε οτι θα συνεχίσουμε να συνδράμουμε την ομάδα, στην προσπάθεια της, όσο μπορούμε.

odigein.com


Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις...”