Το odigein.com αλλάζει...

Όλες οι ανακοινώσεις της ομάδας διαχείρισης, προς τα μέλη, επισκέπτες και φίλους του site και του forum...
Απάντηση
odigein.com
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 153
Εγγραφή: 07 Νοέμ 2008, 17:06

Το odigein.com αλλάζει...

Δημοσίευση από odigein.com »

Αγαπητοί φίλοι, φίλες και επισκέπτες του odigein.com.

Έχοντας ως σκοπό την καλλίτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση τόσο των σταθερών μας φίλων, όσο και των επισκεπτών του odigein.com, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως το forum μας, αναβαθμίζεται.

Έχοντας διανύσει πλέον, περισσότερο από μια δεκαετία, αδιαλείπτου λειτουργίας, θέλουμε ως διαχειριστική ομάδα, να σας ευχαριστήσουμε για την συνεχή παρουσία σας, χωρίς την οποία, κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δυνατό.

Το odigein.com λοιπόν αναβαθμίζεται, από απλό forum, σε ενημερωτικό site, με θέμα την οδήγηση. Εννοείται φυσικά, πως το forum, θα συνεχίσει να λειτουργεί, κανονικά, ως χώρος συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων.

Στο πλαίσιο όμως αυτής της αναβάθμισης, δυστυχώς, είμαστε υποχρεωμένοι να σας πληροφορήσουμε, πως από 1ης Οκτωβρίου 2022, η πρόσβαση των απλών επισκεπτών (Guests) στο odigein.com, θα περιοριστεί σε συγκεκριμένες ενότητες. Οι απλοί επισκέπτες δηλαδή, δεν θα έχουν πρόσβαση στο σύνολο των θεμάτων του forum.
Αντιθέτως όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες ή όσοι εγγράφουν θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις ενότητες του forum και σε ότι νέο προστεθεί στο forum ή στο site.

Mε στόχο λοιπόν την καλλίτερη επικοινωνία με τα μέλη μας, θα παρακαλούσαμε (όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει παραμένοντας απλοί επισκέπτες), να εγγραφείτε και να γίνετε ΚΑΙ εσείς, ενεργοί φίλοι του odigein.com.
Κατ' αυτόν τον τρόπο, εσείς θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε, απρόσκοπτα, όλα αυτά που σας κράτησαν δίπλα μας τόσα χρόνια, ενώ εμείς, θα μπορέσουμε να μετατρέψουμε το odigein.com, σε αυτό, που πραγματικά θα θέλατε να είναι.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΘΕΙ, πως η συμμετοχή, όπως και η εγγραφή στο odigein.com, δεν στοιχίζει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε και σκοπό μόνον έχει, την αποτελεσματικότερη διαχείριση από πλευράς μας, των θεμάτων που θα παρουσιάζονται.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας περιμένουμε στις online συζητήσεις μας.

Η διαχειριστική ομάδα
odigein.com


Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις...”