Στο αμαξοστάσιο 94 ηλεκτρικά λεωφορεία ελλείψει φορτιστών

Έχετε να κάνετε παράπονα προς τις αρχές? Εδώ είναι ο χώρος γι'αυτό...
Απάντηση
rasPUTIN
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 4936
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2008, 16:47

Στο αμαξοστάσιο 94 ηλεκτρικά λεωφορεία ελλείψει φορτιστών

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Στο αμαξοστάσιο 94 ηλεκτρικά λεωφορεία ελλείψει φορτιστών
Πληρώθηκαν, παρελήφθησαν, δοκιμάστηκαν, αλλά θα μείνουν μέχρι το φθινόπωρο στα αμαξοστάσια επειδή δεν υπάρχουν ακόμη αρκετοί φορτιστές. Ο λόγος για 94 από τα 140 ηλεκτρικά λεωφορεία που προμηθεύτηκαν οι ΟΣΥ

Εικόνα
Από τα 140 καινούργια ηλεκτρικά λεωφορεία που έχουν παραλάβει οι ΟΣΥ, µόλις 46 εξυπηρετούν το επιβατικό κοινό. Φωτ. ΙΝΤΙΜΕ.

Κάποιοι μήνες θα χρειαστούν ώστε να τεθεί σε κυκλοφορία το σύνολο των 140 καινούργιων ηλεκτρικών λεωφορείων, με στελέχη του υπουργείου Μεταφορών να δίνουν ραντεβού για… τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε αυτά θα κυκλοφορούν σε… δόσεις.

«Και τα 140 ηλεκτρικά λεωφορεία έχουν ενσωματωθεί στο συγκοινωνιακό έργο της πρωτεύουσας. Εξ αυτών, τα 46 λεωφορεία σήμερα –για πρώτη φορά– εξυπηρετούν τους πολίτες. Και τις επόμενες εβδομάδες, ο αριθμός αναμένεται να διπλασιαστεί», διεμήνυε σε ανακοίνωσή του την προηγούμενη Παρασκευή το υπουργείο Μεταφορών. Από τα 140 δηλαδή λεωφορεία μπορούν τώρα να κυκλοφορούν τα 46, με τα υπόλοιπα 94 να… βρίσκονται «παρκαρισμένα» στα αμαξοστάσια.

Ο λόγος; Δεν έχει ολοκληρωθεί εγκαίρως το έργο της μόνιμης εγκατάστασης των υποδομών φόρτισης. Δηλαδή, ενώ οι ΟΣΥ έχουν προμηθευτεί 140 ηλεκτρικά λεωφορεία, η μόνιμη εγκατάσταση των υποδομών φόρτισης που θα επέτρεπε την ομαλή λειτουργία και κυκλοφορία τους στους δρόμους της Αθήνας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

ΚΛΙΚ


Ἰστότοπος κοινωνικῆς δικτυώσεως γιὰ Ἕλληνες, χωρὶς νεοταξίτικη λογοκρισία, χωρὶς ὀρθοπολιτικὴ ἠλιθιότητα.
https://hellasbook.gr/
Άβαταρ μέλους
MacPap
Δημοσιεύσεις: 6678
Εγγραφή: 08 Ιούλ 2010, 03:00

Re: Στο αμαξοστάσιο 94 ηλεκτρικά λεωφορεία ελλείψει φορτιστών

Δημοσίευση από MacPap »

Το καλοκαίρι αναμένεται και ζεστό θα ανάψουμε και τα aircondition στο σπίτι οπότε θα έχουμε και κίνδυνο blackout. :astrakia :astrakia :astrakia
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παράπονα προς τις αρχές...”