ο παντοκράτωρας τότε Λαλιώτης ως ΥΠΕΧΩΔΕ μας ειχε προιδεάσει μηπως και εγώ απλώς το έχω ξεχάσει;
τα διόδια δηλαδή που μπαίνουν στην Εγνατία αφορούν αποκλειστικά και μόνο την χρηματοδότηση των εξόδων της συντήρησης του δρόμου και οχι για τα λεφτά που δαπανήθηκαν για την κατασκευή εστω και για αυτό το 25%;
κ επειδή κινουμαι συχνά σε κομματι της Εγνατίας οδού,
θα την πω την αμαρτία μου:
ειναι κρίμα να κινούνται σε αυτή τοσα ξένα ΙΧ και νταλίκες, και να μην πληρώνουν φράγκο τσακιστό, κάτι που δεν συμβαινει ούτε στην Ιταλία, ούτε στην Γαλλία, ουτε στην Αυστρία κ.α
ακόμη κ στην Γερμανία, η χρήση της πασίγνωστης Αουτομπαν πλέον για τα φορτηγά είναι επι πληρωμής
συν οτι ενα απο τα κόμματα της συμπολιτευσης της κυβέρνησης Μέρκελ στο επίσημο τους τελευταίο συνέδριο αποφάσισαν και τα ΙΧ να πληρώνουν διόδια στους αυτοκινητόδρομους, κατι που μέχρι στιγμής δεν το αποδέχονται οι εταίροι στον κυβερνητικό συνασπισμό
Υ.Γ.: εκεί στην πρώην ναζιστική Γερμανία, τα κομματά τους παίρνουν αποφάσεις στα συνέδρια τους και για τέτοια θέματα της καθημερινότητας τους και οι ψηφοφόροι τους γνωρίζουν από πριν τι περιμένει τους οδηγούς ΙΧ