MacPap έγραψε:Είναι σαν να είσαι στο καλαμάκι με λιακάδα και να λες ότι επειδή μπορεί να βρέχει να φυσάει να έχει τρικυμία και το λιμάνι στην Κύθνο θα είναι γεμάτο εγώ δεν θέλω να ταλαιπωρήσω το πλήρωμα και έχω την ηθική υποχρέωση να μη κάνω ιστιοπλοΐα.
Το αν σου αρέσει ένας άλλος τρόπος ζωής δεν είναι ενα τυχαίο γεγονός σαν τον καιρό. Εξαρτάται πολύ απο το ποιος είσαι και τι σου αρέσει.
Αν εγώ τώρα δεν γουστάρω, αλλα ταυτόχρονα δεν θέλω να μείνω μόνος στα 60 και τώρα είναι η τελευταία μου ευκαιρία, τι κάνω; Να σου πω τι κάνουν πολλοί;
Αραδιάζουν ένα σωρό ψέματα σε μια γυναίκα, παντρεύονται, κάνουν παιδί και προτού αυτό κλείσει το χρόνο, χωρίζουν φιλικά σε στυλ "δεν φταις εσύ αγάπη μου, εγώ θέλω το χώρο μου" τους πετάνε το ξεροκόμματο, εμφανίζονται μια φορά στο τόσο, ζουν την ζωή τους και όταν φτάσουν τα 60 έχουν την οικογένεια έτοιμη προς χρήσιν και βρώσιν με ένα μικρό ζεσταματάκι στο φούρνο μικροκυμάτων.
Πως λέμε στην Ελλάδα... Μάγκας!!!
Αλήθεια, μερικές φορές και βλέποντας αυτά που γράφετε ορισμένοι, σκέφτομαι μήπως είμαι εγώ χαζός που δεν το εφαρμόζω.