Μια γραμμή με αρκετό κόσμο, τερματίζει σε ένα χωριό 20 χιλιόμετρα απο το Βόλο. Εκεί στο τέρμα του χωριού, πιάνεις Θάλασσα, κάνεις αναστροφή, και επιστρέφεις.
Συνάδερφος πήγε, βρήκε κόσμο και τραπέζια και διάφορα τέτοια στη μέση του δρόμου. Ενημερώνει τον σταθμάρχη οτι έκανε μανούβρα με μεγάλη δυσκολία γιατι ετοιμάζουν "εκδηλώσεις". Ο επόμενος μια ώρα αργότερα, κόλλησε τρεις χειρότερα, αφου το τραπέζι ήταν στρωμένο και ο κόσμος-καλεσμένοι είχαν έρθει πλέον όλοι.
Είπαν στον οδηγό, να μεταφέρει στον σταθμάρχη την εντολή: "να μην ξαναστείλει λεωφορείο εδώ, γιατι έχουμε τραπέζι".
Φυσικά ο σταθμάρχης δεν πίστευε στα αυτιά του, και είπε οτι "προτιμώ να στείλω δέκα λεωφορεία εκεί να κολλήσουν το ένα πίσω απο το άλλο, παρά να μη στείλω καθόλου" και "θα πάρω την τροχαία, να κάνει την δουλειά της"
Τελικά η δουλειά η οποία έκανε η τροχαία, ήταν να επισκεφτεί το τραπέζι, και μετά να απαγορέψει στο σταθμάρχη να στείλει άλλο λεωφορείο γιατί "έχει ο δήμαρχος τραπέζι"
Έλα τώρα να μου πείς, να ξαναπάρω τηλέφωνο την τροχαία, για να με βοηθήσει εμένα τον επαγγελματία οδηγό. Ο επαγγελματίας φταίει πάντα. Αυτό έχω καταλάβει εδώ.
Άντε στο διάολο παλιολεωφοριατζή που θες να δουλέψεις κιόλας. Εδώ ο δήμαρχος κάνει δεξίωση να πούμε. Πως την είδες?