Πάρκαρες παράνομα στη Ρωσία; Σου κόβουνε το αυτοκίνητο.

Μοιραστείτε μαζί μας αυτό που είδατε, ακούσατε ή διαβάσατε...
rasPUTIN
Site Admin

Re: Πάρκαρες παράνομα στη Ρωσία; Σου κόβουνε το αυτοκίνητο.

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Μοῦ φαίνεται ὄτι πάει νὰ ἀνάψει καυγάς.

Πρὸς macpap: ἔχεις δίκιο. Συνήθως ὀ ἑλληνάρας παρκάρει παρανόμως γιὰ τσιγάρα, σουβλάκια. Ἡ περίπτωση τοῦ "κοψίματος" εἶναι σπάνια. Ἐρωτῶ ὅμως: Βρίσκεις στὴν λεωφόρο 15 αὐτοκίνητα παρανόμως παρκαρισμένα. Μπορεῖς νὰ γνωρίζεις ὄτι καὶ οἰ 15 κατέβηκαν γιὰ τσιγάρα, σούπερ μάρκετ, σουβλάκια;

UltiMo_ έγραψε:Ρε παιδιά δε γεννηθήκαμε χτες. Άλλο να δεις αμάξι παρατημένο έξω απο τα Επείγοντα με ανοιχτές τις πόρτες, και άλλο να δεις 5 αμάξια έξω απο το σουβλατζίδικο με αλάρμ και επιμελώς κλεισμένους τους καθρέφτες.
Συμφωνῶ. Νὰ σἐ ῥωτήσω κάτι: γιὰ τὴν περίπτωση "κόψιμο", νοσοκομεῖο, φαρμακεῖο δικαιολογεῖς τὸν παρανόμως σταθμεύσαντα;
UltiMo_ έγραψε:Εγώ λέω οτι αν θέλετε να κάνετε την παρανομία κάντε την. Αλλα μην τη δικαιολογείτε. Δε θέλετε να βάλετε ζώνη, μη τη βάζετε. Μη προσπαθείτε όμως και μένα να με πείσετε πως υπάρχει λόγος σοβαρός να ΜΗΝ την βάλω.
Σωστός!!!
UltiMo_ έγραψε:Ομοίως μην προσπαθείτε να με πείσετε, πως το παράνομο παρκάρισμα που είναι για "λίγο" και ενοχλεί "λίγο" δικαιολογείτε. Οχι είναι εξίσου αδικαιολόγητο. Τέλος!
Τὸ κακὸ ξέρεις ποιὸ εἶναι;Ἔστω ὄτι κάποιος παρκάρει "μόνο γιὰ πέντε λεπτά". Ἀν παρκάρει μόνο ἕνας καὶ μόνο γιὰ πέντε λεπτά μικρὸ τὸ κακὸ.

Ἀλλὰ μόλις ὁ πρῶτος (στὰ πέντε λεπτά) θὰ παρκάρει δεύτερος, κι αὐτὸς "μόνο γιὰ πέντε λεπτά". Μετὰ τὸν δεύτερο θὰ παρκάρει τρίτος ("μόνο γιὰ πέντε λεπτά"), τέταρτος κ.ο.κ.. Τὸ ἀποτέλεσμα; Ὁλόκληρη λεωφόρος παραμένει σὲ ὤρα αἰχμῆς μὲ τὴν μία λωρίδα πιασμένη καὶ μὲ μόλις μία λωρίδα διαθέσιμη γιὰ ὅλα τὰ κινούμενα ὀχήματα. Αὑτὸ εἶναι χάλι. Ὁπότε ἔχει δίκιο ὁ UltiMo_, οὔτε πέντε λεπτά.

Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

Βρες άλλες ποινές.Το κολλημά μ δεν είναι απαραίτητα το να υποστηρίξω όποιον παρκάρει παράνομα για οποιονδήποτε λόγο.
Ναι μεν κατανοώ έναν που θα το κάνει απο ανάγκη αλλά θα κράξω και αυτόν που με την αφηρημάδα του θα δυσκολέψει την κυκλοφορία των οχημάτων μόνο και μόνο επειδή βρτ να περπατήσει κοκ.

Αλλα το να σου κόβουν το αμάξι είναι επιεικώς καραγκιοζιλίκι.
Ρίξε τσουχτερά πρόστιμα , αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας και διπλώματος για ένα διάστημα κλπ.
Αλλα όχι βουρ το αμάξι και γεια σας.Είναι άλλοι που παλεύουν μια ζωή να πάρουν ένα αυτοκίνητο.Δεν είναι αντιμετώπιση αυτή.
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Haridimos έγραψε:Νὰ σἐ ῥωτήσω κάτι: γιὰ τὴν περίπτωση "κόψιμο", νοσοκομεῖο, φαρμακεῖο δικαιολογεῖς τὸν παρανόμως σταθμεύσαντα;
Κόψιμο δεν μου έχει τύχει (νομίζω). Για νοσοκομείο εννοείτε. Όπως εννοείτε οτι και σε περίπτωση ασθενοφόρου που κλείνει το δρόμο, με νοσοκόμους που τρέχουν με το φορείο, δε θα κάτσω να τους κορνάρω. Ένα κακό που έχει ο Βόλος, είναι οτι έχει το νοσοκομείο μέσα στην πόλη. Γιαυτό ενίοτε στη λεωφόρο που οδηγεί στο νοσοκομείο, βλέπεις αυτοκίνητα με αλάρμ και την κόρνα πατημένη, να πάνε με 100 και να κάνουν σφήνες μια στο ρευμα τους, μια στο αντίθετο. Αυτό έχει για κάποιο λόγο τη σημασία του ασθενοφόρου. Όλοι κάνουν στην άκρη.
Εγω μιλάω απλά για την αδιαφορία. Το παρκάρω όπου θέλω, αλλα επειδή είναι μόνο για ένα λεπτάκι, απαγορεύεται ο άλλος να γκρινιάξει και να το κάνεθ θέμα, και να ψάχνει γωνιά στο δίφραγκο κτλ κτλ. Έλα όμως που δε θα παρκάρει ένας θα πάνε άλλοι 10. Και το πρόβλημα παραμένει μέχρι να πάει 12 το βράδυ.
Το βλέπω καθημερινά στη δουλειά μου,οτι ΕΝΑ ΜΟΝΟ αυτοκίνητο μπορεί να δημιουργήσει το φαινόμενο του λαιμού του μπουκαλιού, και να δημιουργήσει πρόβλημα για 10 φανάρια πριν. Και φτάνεις επιτέλους στο σημείο, και βλέπεις ένα μ*λ*κ* να είναι χαλαρός και να σε κοιτάει ήρεμος και χωρίς τύψεις και ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ! Και ο δρόμος απο εκει και πέρα, είναι άδειος. Τον κόσμο που στριμώχνεται με φλας και υπομονή, απο 2 λωρίδες, σε μια. εξαιτίας του, δεν τον βλέπει? δεν τον νοιάζει? δεν ντρέπεται λίγο? λίγο τσίπα ρε! δεν μπορώ να τον καταλάβω με τίποτα τον σταρχιδισμό αυτό του Έλληνα απλά επειδή μερικοί "δικαιολογούνε" το παράνομο παρκάρισμα. Και δεν έχει σημασία αν ενοχλείς ή αν δεν ενοχλείς. Αν το κάνεις στο ένα σημείο, θα το κάνεις και στο άλλο. Σαν το φλας. Αν το ανάβεις μέσα στη πόλη, θα το ανάψεις και στην ερημιά. Και τούμπαλιν
Τέρμα πια οι δικαιολογίες
grigoris έγραψε:θα κράξω και αυτόν που με την αφηρημάδα του θα δυσκολέψει την κυκλοφορία των οχημάτων μόνο και μόνο επειδή βρτ να περπατήσει κοκ.
Εσύ βρσ να γράψεις μια λέξη. Θα έχεις όρεξη να ψάξεις να παρκάρεις? :D
grigoris έγραψε:Είναι άλλοι που παλεύουν μια ζωή να πάρουν ένα αυτοκίνητο.
Άλλος μπορεί να παλεύει μια ζωή για να πάρει μυδραλιοβόλο. Τι σημαίνει αυτό? Οτι πρέπει να βγει έξω να σκοτώνει κόσμο? Όχι. Είναι υποχρεωμένος να το χρησιμοποιεί σωστά και σύμφωνα με τους νόμους που τον διέπουν
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
grigoris

Ακόμα και έτσι αν το χρησιμοποιήσει παράνομα πάρτου το , μην του το καταστρέψεις.

Δεν μ ανατρέπεις το σκεπτικό με τέτοια παραδείγματα!
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Haridimos έγραψε:Μπορεῖς νὰ γνωρίζεις ὄτι καὶ οἰ 15 κατέβηκαν γιὰ τσιγάρα, σούπερ μάρκετ, σουβλάκια;
Οχι και δεν νομίζω να με ενδιαφέρει τους γράφω όλους (κόβω κλήση)...
grigoris έγραψε:Βρες άλλες ποινές. ...Αλλα το να σου κόβουν το αμάξι είναι επιεικώς καραγκιοζιλίκι.
Ρίξε τσουχτερά πρόστιμα , .... Αλλα όχι βουρ το αμάξι και γεια σας.
Μα και αυτό ένα τσουχτερό πρόστιμο είναι κάνει όσο και το αμάξι...
grigoris έγραψε:... Είναι άλλοι που παλεύουν μια ζωή να πάρουν ένα αυτοκίνητο.
Και γιατί δεν το σκέπτονται αυτοί πριν κάνουν την βλακεία τους και απλώς να μην την κάνουν και πρέπει να το σκεφτώ εγώ?
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Αυτός τώρα μη μου πείτε οτι δεν το θέλει το πριόνισμά του. Για να μην παρκάρει κανείς στη ράμπα, ο δήμος έβαλε κολονάκια. Ο τύπος τα πάτησε και αυτά, και πάρκαρε εκεί. Και δεν είναι οτι δεν έχει αλλού στη περιοχή να παρκάρει, ούτε είναι ώρα αιχμής στις 4 το πρωί.
Εκτός βέβαια και αν τα πάτησε τα κολονάκια κατα λάθος..

Εικόνα
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
grigoris

Γερανός και πάρτο.

Αμέσως πριόνι εσύ.!
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Γιατί καλέ? Το κοβεις στη μέση τραβάς τα κομμάτια και ανοίγεις την ράμπα στον κόσμο... :twisted:
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
grigoris

Πάντα ήξερα ότι κατα βάθος είσαι κακός άνθρωπος. :lol: :lol: :lol: :lol:
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

UltiMo_ έγραψε:Το βλέπω καθημερινά στη δουλειά μου,οτι ΕΝΑ ΜΟΝΟ αυτοκίνητο μπορεί να δημιουργήσει το φαινόμενο του λαιμού του μπουκαλιού
Νέκρα. άδειος δρόμος. 3 το μεσημέρι. Και ένα παρκαρισμένο, κοιτάξτε τι δημιούργησε. Σκεφτείτε σε ώρα αιχμής που γίνεται πανικός, σε τι ποσοστό ευθύνονται τα παρκαρισμένα.

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μας έκανε εντύπωση...”