Εφορευτική επιτροπή

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
rasPUTIN
Site Admin

Re: Εφορευτική επιτροπή

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Ἀνεπιβεβαίωτη πληροφορία (ἐνδεχομένως νὰ ἰσχύει ἀλλὰ δὲν ἔχω μελετήσει τὸν ἐκλογικὸ νόμο) ἀναφέρει ὄτι ἐλλείψει μελῶν ἐφορευτικῆς ἐπιτροπῆς ὁ δικαστικὸς ἀντιπρόσωπος δύναται νὰ διατάξει τοὺς πρώτους ψηφοφόρους νὰ παραμείνουν ὡς μέλη τῆς ἐφορευτικῆς ἐπιτροπῆς.

Ἀνπειβεβαίωτη μὲν ἡ πληροφορὶα ἀλλὰ δὲν μοῦ φαίνεται παράλογη ὁπότε ἀν θέλετε νὰ εἶστε σίγουροι μὴν πάτε "τὸ πρωὶ μὲ τὴν αὐγοῦλα".

Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
erling

Δημοσίευση από erling »

Δεν μπορώ να ψάξω τώρα να την επιβεβαιώσω αλλά είμαι σίγουρος πως μπορεί να το κάνει. Έχει συμβεί μπροστά στα μάτια μου...
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Haridimos έγραψε:Ἔχεις λάβει γνώση τοῦ ὄτι εἶσαι μέλος τῆς ἐφορευτικῆς ἐπιτροπῆς;
Ακόμα και αν δεν έλαβα γνώση, όταν θα εμφανιστώ το μεσιμέρι να ψηφίσω, θα με τσιμπίσουν εκεί για την υπόλοιπξ μέρα. Τώρα θα μου πεις εγώ μπορώ να ισχυριστώ οτι τους έστειλα επιστολή εγκαίρως που γράφει οτι δεν μπορώ να συμμετέχω. Τώρα αν το πήραν, αυτό είναι δικό τους θέμα :D
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
rasPUTIN
Site Admin

UltiMo_ έγραψε:Ακόμα και αν δεν έλαβα γνώση, όταν θα εμφανιστώ το μεσιμέρι να ψηφίσω, θα με τσιμπίσουν εκεί για την υπόλοιπξ μέρα.
Ἀμφιβάλλω, ἀν καὶ δὲν μπορῶ νὰ σοῦ τὸ ἐγγυηθῶ. Μέχρι τὸ μεσημέρι θὰ ἔχουν λύσει τὸ πρόβλημά τους.
UltiMo_ έγραψε:Τώρα θα μου πεις εγώ μπορώ να ισχυριστώ οτι τους έστειλα επιστολή εγκαίρως που γράφει οτι δεν μπορώ να συμμετέχω. Τώρα αν το πήραν, αυτό είναι δικό τους θέμα :D
Ἡ ἐπιστολὴ δὲν σὲ ἀπαλάσσει ἀπὸ τὴν ὐποχρέωση. Θὰ τὰ κάνεις χειρότερα.
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Εντάξει παιδιά, σπίτι μου είμαι. Δεν με πήραν φυλακή (για όσους ανησύχησαν :lol: )
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Να ξέρεις όμως πως θα σε ξαναφωνάξουν... ;)
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
rasPUTIN
Site Admin

Πάντως εἶναι ἄδικο. Οἱ δικηγόροι πληρώνονται, οἰ μὴ δικηγόροι πολίτες ὄχι.

Ὅταν ὁ κάθε κερατὰς συμμετέχει σὲ ἐπιτροπὴ εἰσπράττει "τὰ κέρατά του", ὁ πολὶτηηε τῆς διπλανῆς πόρτας γιατὶ νὰ μὴν ἀποζημιώνεται γιὰ τὸ χώσιμο;
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Γιατι το σύστημα είναι φτιαγμένο από δικηγόρους για δικηγόρους
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Haridimos έγραψε:πολὶτης τῆς διπλανῆς πόρτας γιατὶ νὰ μὴν ἀποζημιώνεται γιὰ τὸ χώσιμο;
Και δεν είναι ανάγκη να πάρεις 1000. Εγώ θα πήγαινα και με 50 (62 κοστίζει το να πάρω άδεια απο τη δουλειά μου αλλα γενικά 50 είναι ένα καλό μεροκάματο)
rasPUTIN
Site Admin

Ἀν τὸ νὰ πάρεις ἄδεια στοιχίζει 62€ τότε μὲ 62€ εἶναι "μία ἠ ἄλλη". Ἄρα ἠ πληρωμὴ πρέπει νὰ εἶναι τουλάχιστον 62€ προκειμένου νὰ μὴν βγεῖς χαμένος. Ἐσὺ πῶς βολεύεσαι μὲ 50€;

Τέτοια οἰκονομικὰ δὲν τὰ καταλαβαίνω. Γι'αὐτὸ ὅλα τὰ ἐν Ἑλλάδι νοικοκυριὰ εἶναι χρεωμένα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”