Μακελειό στην άσφαλτο με επτά νεκρούς και δύο τραυματίες στ

Ενημερώστε μας για τα τελευταία νέα που ακούσατε...
Απάντηση
xrisa
Δημοσιεύσεις: 261
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2010, 17:45

Μακελειό στην άσφαλτο με επτά νεκρούς και δύο τραυματίες στ

Δημοσίευση από xrisa »

Μακελειό στην άσφαλτο με επτά νεκρούς και δύο τραυματίες στα Τρίκαλα

Συγκεκριμένα, στις 16.40 το μεσημέρι ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ΡΙΗ 9453 στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα, πατέρας, μητέρα, δύο νήπια και η νύφη του οδηγού, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με το ΤΚΒ 7768 στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα νεαρής ηλικίας.
Εκτός οδοστρώματος έχει βρεθεί και φορτηγό με αριθμό κυκλοφορίας ΤΚΝ 7488. Ο απολογισμός τρομακτικός καθώς από το πρώτο όχημα έχουν ανασυρθεί νεκροί ο οδηγός η νύφη του και τα δύο ανήλικα παιδιά 2 και 3 ετών, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η σύζυγος του οδηγού. Από το δεύτερο ΙΧ επιβατικό ανασύρθηκαν νεκροί και οι τρεις νεαροί επιβαίνοντες ενώ έχει τραυματιστεί ο οδηγός του φορτηγού.

πηγή: trikalanews


xrisa
Δημοσιεύσεις: 261
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2010, 17:45

Re: Μακελειό στην άσφαλτο με επτά νεκρούς και δύο τραυματίες

Δημοσίευση από xrisa »

ΤΡΙΚΑΛΑ : ΤΡΟΧΑΙΟ !! ΜΕ 7 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ; OYTE Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ; OYTE Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ;
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝΕ ΘΕΑΤΡΟ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ


Tόσα χρόνια άχρηστοι καρεκλοκένταυροι και δεν φταίει κανένας ; Το μπαλάκι από την Νομαρχία στην Περιφέρεια και εμείς μετράμε νεκρούς ;Αύριο θα είναι το παιδί σου ,το εγγόνι σου εσύ ο ίδιος, σε σκοτώνουν και αυτοί γελάνε !!
Έχουμε 7 νεκρούς και οι Υποψήφιοι του δήμου και νυν Αντινομάρχες χαζογελάνε με το θέατρο στην πλατεία του δεσποτικού στα Τρίκαλα την ίδια ώρα που στο νεκροτομείο είναι γεμάτο φέρετρα από την δική τους ανικανότητα .
Κανείς δεν είχε την ευαισθησία να ακυρώσει την εκδήλωση ενώ είχαμε 7 νεκρούς ; κανείς δεν σέβεται τίποτε ,ούτε μια παραίτηση έτσι για το γαμώτο ; ΝΤΡΟΠΗ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΒΡΕ !! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ !!

Tόσα χρήματα τόσος κόπος και δεν βρέθηκε ένας ικανός να τελειώσει αυτόν τον δρόμο;
Σε λίγο θα γεμίσουμε εκκλησάκια που θα μας θυμίζουν τους νεκρούς μας τα παιδιά μας , τα εγγόνια μας γιατί οι ανίκανοι πολιτικοί που μας κυβερνούν μας έχουν αναλώσιμους . ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΜΑΣ !!

Σκηνές θρήνου στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Τρικάλων
Στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Τρικάλων, έχουν μεταφερθεί οι σοροί της σημερινής τραγωδίας στην Εθνική Οδό Τρικάλων-Λάρισας, όπου ξεκληρίστηκε μια οικογένεια από την Φαρκαδόνα και μια παρέα νεαρών από τα Τρίκαλα.

Στο νεκροτομείο, βρίσκονται οι σοροί του 39χρονου Νίκου Νάτσινα, της γυναίκας του κουνιάδου του, της 21χρονης Γερασιμίνας Γκεσούλη από την Άρτα, των δύο παιδιών του Σωτήρη 1 έτους και του Ιωάννη 4,5 ετών, του 25χρονου Παναγιώτη Τσιούκα, του 40χρονου Ιωάννη Κόκκαλη και του 24χρονου Σπυρίδων Ζαμπούρα.
Στο νοσοκομείο δίνει μάχη να κρατηθεί στην ζωή η σύζυγος του Νίκου Νάτσινα, η 32χρονη Γεωργία Χύτα, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση έχει μεταφερθεί ο οδηγός του φορτηγού που είναι αυτός που μπορεί να δώσει εικόνα των συνθηκών της τραγωδίας.


Πηγή: trikalagr.blogspot
erling
Δημοσιεύσεις: 1880
Εγγραφή: 03 Αύγ 2010, 09:54

Re: Μακελειό στην άσφαλτο με επτά νεκρούς και δύο τραυματίες

Δημοσίευση από erling »

Ευθύνες για τον άξονα Λάρισας-Τρικάλων

ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ Η ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ – ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΥΟ ΕΡΓΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΩΝ

Η συνέχεια στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Από την ίδια εφημερίδα
ΦΡΙΚΤΗ σύμπτωση. Την ίδια μέρα, 27 Σεπτεμβρίου, πριν έξι χρόνια, στις 27 Σεπτεμβρίου, στο πέταλο του Μαλιακού είχαν χάσει τη ζωή τους οι 7 μαθητές από τη Φαρκαδόνα σ΄ ένα άλλο τραγικό τροχαίο. Στο οποίο πάλι κύριος υπαίτιος ήταν ο απαράδεκτος δρόμος. Ο Μολώχ κόβει βόλτες στην άσφαλτο...
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
enias
Δημοσιεύσεις: 2050
Εγγραφή: 10 Ιούλ 2010, 16:46

Re: Μακελειό στην άσφαλτο με επτά νεκρούς και δύο τραυματίες

Δημοσίευση από enias »

Για άλλη μια φορά... πάντα φταίνε οι άλλοι έκτος απο αυτούς που τράκαραν. Έλεος! :astrakia
Αινείας
rasPUTIN
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 5860
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2008, 16:47

Re: Μακελειό στην άσφαλτο με επτά νεκρούς και δύο τραυματίες

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Μετωπικὴ σύγκρουση;
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Breaking News...”