Θα τρώτε και θα πίνετε δωρεάν αν δεν πάρετε απόδειξη

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
erling

Re: Θα τρώτε και θα πίνετε δωρεάν αν δεν πάρετε απόδειξη

Δημοσίευση από erling »

Κάνεις λάθος ultimo. Ο κάθε ελεύθερος επαγγελματίας έχει υποχρέωση να κόψει την απόδειξη όταν παραδώσει την εργασία του και όχι όταν πληρωθεί για αυτήν....

Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Σε αυτή τη περίπτωση σίγουρα είναι δυσκολότερο να βρεθεί παραθυράκι, αλλα σίγουρα όποιος θέλει.. βρίσκει!
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

erling έγραψε:Κάνεις λάθος ultimo. Ο κάθε ελεύθερος επαγγελματίας έχει υποχρέωση να κόψει την απόδειξη όταν παραδώσει την εργασία του και όχι όταν πληρωθεί για αυτήν....
Δυστυχώς μόνο στο "μπ@υρδέλ@" μας όμως. Οχι αλλού!! Σε αυτούς που βρίζουμε (Γερμανούς κλπ) η απόδειξη αποτελεί όντως απόδειξη πληρωμής και δεν στην δίνει κανείς αν δεν πληρώσεις. Εκεί υπάρχει ο "Λογαριασμός" και η "Απόδειξη".
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
erling

Δημοσίευση από erling »

Σε αυτές τις χώρες όμως φίλε μου, οι επιταγές είναι πληρωτέες άμεσα όχι μετά από 6 μήνες...
Γενικά αυτό που θέλω να πω είναι πως στην χώρα μας όλα εφαρμόζονται στρεβλά....
Προσπαθούμε σε απλά πράγματα να ανακαλύψουμε τον τροχό....
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

:applause :applause :applause :applause :applause :biritses

Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου!!!
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Άρα συμφωνούμε όλοι οτι το μέτρο είναι ανέφικτο γιατι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ο καθένας θα προσπαθήσει να το χρησιμοποιήσει υπερ του
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Οχι φίλε είναι ανέφικτο διότι κανείς δεν θα ενδιαφερθεί να κάνει κάτι μη έχοντας κάποιο συμφέρον.
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

αναμενόμενο!

Τη δάγκωσαν όταν ζήτησε απόδειξη στη Ρόδο

Οργή προκάλεσε η είδηση από τη Ρόδο ότι δύο υπάλληλοι καταστήματος κινεζικών ρούχων επιτέθηκαν σε πελάτισσα του καταστήματος, δαγκώνοντάς την στο χέρι, όταν εκείνη τούς ζήτησε απόδειξη για αγορά που είχε κάνει από το μαγαζί. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι απόψεις για το περιστατικό... διίστανται. Το βράδυ της 21ης Δεκεμβρίου, οι εμπλεκόμενες πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλαν... διαφορετικές εκδοχές της ιστορίας: οι Κινέζες ισχυρίστηκαν ότι η πελάτισσα ήθελε να φύγει από το μαγαζί χωρίς να πληρώσει, ενώ η Ελληνίδα ότι, παρά την επιμονή της, οι υπάλληλοι δεν της εξέδιδαν απόδειξη. Κατά την ανάκριση, η 18χρονη Κινέζα παραδέχθηκε ότι δάγκωσε την πελάτισσα, αλλά ισχυρίστηκε ότι η 54χρονη Ελληνίδα την είχε πρώτη χτυπήσει στο κεφάλι! Παρά τις αλληλοκαταγγελίες, καμία πλευρά δεν κατέθεσε μήνυση.

www.ethnos.gr
erling

Δημοσίευση από erling »

Και που είσαι ακόμα.....
Εικόνα - Το blog μου
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Whahahahahaha!!!!
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”