έληγε 29 νοέμβρη. 25 Νοέμβρη ξεκίνησα διαδικασίες για την αλλαγή του. Και απο τότε απλά περίμενα..
28 Δεκέμβρη δεν το είχα ακόμα στα χέρια μου. Και ένας πιτσιρικάς κλαρινογαμπρός με ένα κάμπριο, αποφάσισε να παρκάρει πάνω στο λεωφορείο μου. Πλακώθηκε στα φρένα, έκανε όπισθεν, και με χτύπησε στη μούρη.
Επι της ευκαιρίας της επίσκεψης της τροχαίας, βρέθηκε πάνω μου το παλιό ληγμένο δίπλωμα και μου βεβαίωσε το όργανο κλήση 200 ευρώ!
Έφαγα τον τόπο να βρω το νέο μου δίπλωμα και μετα απο λίγες μέρες, χτες, κατάφερα να το πάρω.
Πήγα στην τροχαία οπου μου δώσανε μια αίτηση για διαγραφή της κλίσης. Εκεί έβγαλα φωτοτυπίες τα δυο διπλώματα, έγραψα οτι το πρόβλημα οφείλεται στο γνωστό πλέον πρόβλημα της καθυστέρησης στο μηχανολογικό, το στάυρωσα και το έριξα στο κουτί. Το οποίο το διαβάζει ο διοικητής και αποφασίζει!
Αν και μια ξανθιά αγ***μητη μου είπε οτι "αποκλείετε να στη σβήσει γιατι κυκλοφορούσες με το παλιό!"
Αφού της είπα να κοιτάει τη δουλειά της και να ασχοληθεί με τίποτα καλύτερο, έφυγα και περίμενα.
Σήμερα έμαθα οτι η κλίση αποσύρθηκε αφου το άιτημα μου έγινε δεκτό. Ίσως λόγω εορτών? Ίσως λόγω επαγγελματικού διπλώματος? Ίσως λόγω σωστών επιχειρημάτων?
Πάντως ο τρόπος να σβηστούν οι κλήσεις υπάρχει...
Και απορώ γιατι εδώ και κάμποσο καιρό, υπάρχει το urban legend οτι οι κλήσεις πλέον ΔΕΝ σβήνονται