Στρατό θὰ πηγαίνατε;

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
pipinos1976

Re: Στρατό θὰ πηγαίνατε;

Δημοσίευση από pipinos1976 »

MacPap έγραψε: 21 Ιουν 2026, 12:13Φυσικά και έχεις γι' αυτό ζεις εδώ και όχι στην Τουρκία. Φυσικά και το ισοζύγιο καλών και και κακών πραγμάτων και καταστάσεων στην ΄χωρα μας για σένα είναι θετικότερο από άλλες χώρες. Γιατι αν δεν είναι κακώς είσαι εδώ.
Βρίσκομαι εδώ, όχι γιατί στάθμισα τα θετικά και τα αρνητικά, αλλά γιατί δεν εγκαταλείπω - συνειδητά - τη χώρα μου στα λαμόγια και στους κατακτητές. Προφανώς σε άλλες χώρες τα θετικά θα ήταν περισσότερα. Σκέψου ότι το 2003 βρήκα δουλειά στο Βέλγιο (δεν ενδιαφέρει η εταιρεία) με πρώτο μισθό 4.500€ και μού έδιναν και σπίτι στα προάστια με την αυλή μου, 2 θέσεις στάθμευσης κτλ. Προς το παρόν μένω στο πατρικό μου, με τα έπιπλα των γονέων μου από το 1980, χωρίς αυτοκίνητο στο όνομά μου (έχει ευτυχώς η γυναίκα ένα μικρό), χωρίς καταθέσεις (μόνο το δεκαπενθήμερο μπαίνει), πληρώνοντας από την τσέπη μου τη λειτουργία του σχολικού εργαστηρίου εδώ και 10 χρόνια, χωρίς σοβαρή περίθαλψη (την επομένη που πήγε ο Γεωργιάδης στο Κρατικό της Νίκαιας, με πέταξαν έξω γιατί είχαν κλείσει, ενώ από την αρχή τούς έλεγα τι έχω και ποιον γιατρό έπρεπε να δω), χωρίς μέλλον για εμένα, τη σύζυγο και το παιδί.
MacPap έγραψε: 21 Ιουν 2026, 12:13Κατ' αρχάς δεν ζητάω τίποτε. Ελεύθερος είσαι να κάνεις ότι θέλεις. Ωστόσο είσαι βέβαιος πως αν αντικατασταθούν αυτοί που υπάρχουν με αυτούς που θα έρθουν θα έχεις ακόμα τα ίδια δικαιώματα?

:biritses

MacPap
Δεν ξέρω πώς θα είναι. Πιθανολογώ χειρότερα, γιατί παραμένω πολύ πατριώτης για να αποδεχθώ νέους δυνάστες. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι μπορεί να κάνω την πάπια ως μέθοδο ομοιοπαθητικής προς τους συμπολίτες μου, που θέλουν να με εξοντώσουν. ΑΥΤΟΙ, μάλλον, προτιμούν τους νέους που θα έρθουν. Θα πάω να υπερασπιστώ ανθρώπους που δε με θέλουν; Ας έρθουν οι νέοι δυνάστες και τότε θα γελάω κι εγώ. Μπορεί από το -5 να πάω στο -7, αλλά και αυτοί, που τώρα είναι στο +5 θα πάνε επίσης στο -5 και τότε ΑΥΤΟΙ θα κλαίγονται περισσότερο γιατί θα καταλάβουν τι καλά που ήταν με εμένα για παρέα.

Ευχαριστώ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”