Επιβάτης πυροβόλησε ελεγκτή της ΕΘΕΛ

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Απάντηση
trip73p
Δημοσιεύσεις: 390
Εγγραφή: 03 Αύγ 2010, 20:35
Επικοινωνία:

Επιβάτης πυροβόλησε ελεγκτή της ΕΘΕΛ

Δημοσίευση από trip73p »

Με τραύματα στην κοιλιά και το μηρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ελεγκτής της ΕΘΕΛ, τον οποίο πυροβόλησε επιβάτης κατά τη διάρκεια του ελέγχου των εισιτηρίων.

Το πρωτοφανές επεισόδιο έγινε το απόγευμα σε πολυσύχναστη γραμμή μεταξύ Πειραιά και Περάματος.

Ο ελεγκτής της ΕΘΕΛ εντόπισε μέσα στη γραμμή 843, νεαρό ζευγάρι που δεν είχε ακυρώσει εισιτήριο και ζήτησε να κατέβουν από το λεωφορείο, προκειμένου να πάρει τα στοιχεία τους και τους εκδώσει πρόστιμο.

Όταν κατέβηκαν από το λεωφορείο, ο νεαρός έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον άτυχο εργαζόμενο δύο φορές, στα πόδια και στην κοιλιά, με αποτέλεσμα εκείνος να μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο.

Στη συνέχεια διέφυγε και αναζητείται.

Ο συγκεκριμένος ελεγκτής ανήκει στο σώμα, που ήδη λειτουργούσε στην ΕΘΕΛ.

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα χρέη ελέγχου για τα εισιτήρια ασκούν τα μέλη και του καινούργιου σώματος, που δημιουργήθηκε για όλα τα μαζικά μέσα μεταφοράς.

Πηγή: nooz.gr


Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
UltiMo_
Δημοσιεύσεις: 4673
Εγγραφή: 27 Ιούλ 2010, 09:46
Τοποθεσία: Βόλος

Re: Επιβάτης πυροβόλησε ελεγκτή της ΕΘΕΛ

Δημοσίευση από UltiMo_ »

αυτό θα είναι το νέο κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ?
βγάζω το περίστροφο, βαράω και φεύγω?
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
trip73p
Δημοσιεύσεις: 390
Εγγραφή: 03 Αύγ 2010, 20:35
Επικοινωνία:

Re: Επιβάτης πυροβόλησε ελεγκτή της ΕΘΕΛ

Δημοσίευση από trip73p »

Αρχισε να ξεφευγει η καταστασηκαι αρχισαν να αλλάζουν τα πράγματα,κάποτε μας φακέλωναν στην ασφάλεια τώρα στην εφορία!!!

:astrakia
Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
DELPIERO1981
Δημοσιεύσεις: 397
Εγγραφή: 05 Φεβ 2011, 17:48
Τοποθεσία: ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Re: Επιβάτης πυροβόλησε ελεγκτή της ΕΘΕΛ

Δημοσίευση από DELPIERO1981 »

Άντε, χάζεψε ο κόσμος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
enias
Δημοσιεύσεις: 2050
Εγγραφή: 10 Ιούλ 2010, 16:46

Re: Επιβάτης πυροβόλησε ελεγκτή της ΕΘΕΛ

Δημοσίευση από enias »

Η κοινωνία είναι ζωντανός οργανισμός. Αλλάζει και μεταλλάσσεται. Κάποτε τα βλέπαμε στην τηλεόραση και αφορούσαν χώρες της Λατινικής Αμερικής. Τώρα ωρίμασαν οι συνθήκες που μας μετέτρεψαν σε μια απο αυτές. Αυτά είναι τα συμπτώματα της παρακμής μιας κοινωνίας αξιών, που τις χάνει και μετατρέπεται σε μια ζούγκλα. Το επόμενο βήμα είναι η αναζήτηση μιας αρχηγικής φιγούρας που θα έχει το θάρρος να βάλει την τάξη. Συνήθως τέτοιες φιγούρες, προέκυπταν απο την στρατιωτική ηγεσία και σπανιότερα απο την πολιτική, λόγω καλύτερων "προσόντων" στο να επιβάλλουν την τάξη σε μια ζούγκλα, αν και πιστεύω οτι η δική μας δημοκρατία είναι πιο ανθεκτική αφού επι σειρά πολλών ετών έχουμε καταφέρει να συμβιώσουμε με τις ακραίες φωνές είτε απο αριστερά, είτε εκ δεξιών προερχόμενες.

Η παγκοσμιοποίηση δεν "ανεβάζει" τον έναν στο επίπεδο του άλλου, αλλά ταυτόχρονα "ανεβάζει" τον έναν και "κατεβάζει" τον άλλον σε ένα επίπεδο οπου τελικά συναντιούνται. Η Βόρειος Αφρική έκανε βήματα προς τον εκδημοκρατισμό και η Δυτική Ευρώπη τείνει προς στην αντίθετη κατεύθυνση, αρχίζοντας απο το ξεχείλωμα της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης όπου μια άλλοτε ενιαία κοινωνία τείνει πλέον να κατακερματιστεί σε ομάδες συμφερόντων, είτε σε ευρωπαϊκό επίπεδο είτε σε εθνικό.
Αινείας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”