(ANPR) Κάμερες για τα κλεμμένα οχήματα

Ότι άλλη τεχνολογία θα αλλάξει τη ζωή μας και δεν το ξέρουμε...
Απάντηση
angello

(ANPR) Κάμερες για τα κλεμμένα οχήματα

Δημοσίευση από angello »

Σύντομα η ΕΛ-ΑΣ θα ξεκινήσει το σύστημα αναγνώρισης πινακίδων οχημάτων (ANPR) το οποίο μπορεί να διαβάσει μέχρι και 3.000 πινακίδες την ώρα ακόμα και σε ταχύτητες των 180χλμ.
30 κάμερες φορητές πάνω σε οχήματα της Αστυνομίας(20 στην Αθήνα,5 στη Θεσσαλονίκη και 5 στα Ιωάννινα) θα σαρώνουν τους δρόμους για τον εντοπισμό των κλεμμένων οχημάτων.
Αργότερα το σύστημα αναμένεται να χρησημοποιηθεί και σε άλλες εφαρμογές όπως η μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας,ασφαλίστρων και άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ.

Αναρτήθηκε από sakoylini

enias

Re: (ANPR) Κάμερες για τα κλεμμένα οχήματα

Δημοσίευση από enias »

angello έγραψε:5 στα Ιωάννινα....και άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ.
Ωχ... αρχίσαμε πάλι... Άδειασαν τα ταμεία του Δήμου φαίνεται.
Προσοχή στην είσοδο της πόλης απο Άρτα με το 70αρι. Είναι το χρυσωρυχείο τους... η τέλεια παγίδα για μη ντόπιο (οι ντόπιοι το ξέρουν).
Αινείας
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

angello έγραψε:Αργότερα το σύστημα αναμένεται να χρησημοποιηθεί και σε άλλες εφαρμογές όπως η μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας,ασφαλίστρων και άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ.
Τι ακριβώς "άλλες παραβάσεις" υπάρχουν που να σχετίζονται με την πινακίδα των οχημάτων? τέλη ασφάλεια κτεο και κλοπή. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλά θα κάνουν να πιάνουν και ξένουν και ντόπιους και όλους
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
DELPIERO1981

Δημοσίευση από DELPIERO1981 »

angello έγραψε: Αργότερα το σύστημα αναμένεται να χρησημοποιηθεί και σε άλλες εφαρμογές όπως η μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας,ασφαλίστρων και άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ.

Και τα διόδια μήπως; Όχι ότι φοβάμαι, αλλά ας μη κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, γιατί καταντάει ηλίθιο...
ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Μάλιστα και άντε εντόπισαν το κλεμμένο... Μετά? τι θα κάνουν θα το καταδιώξουν? Θα φυλακίσουν του επιβαίνοντες? Τι θα κάνουν? Δεν πάμε για ούζα λέω εγώ? Βαρέθηκα να ακούω να ξοδεύονται τα λεφτά μου και των άλλων φορολογούμενων με σκοπό δήθεν την καταπολέμηση της παρανομίας ενώ απώτερος σκοπός είναι να παρακολουθούν εμένα...

Φιλικά Κώστας
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
enias

Δημοσίευση από enias »

Κάποτε είχαμε τους τυπάδες της ΚΥΠ και της ασφάλειας με τις καπαρτίνες και τα καπέλα. Τώρα εκσυγχρονιστήκαμε! :lol:
Αινείας
DELPIERO1981

Δημοσίευση από DELPIERO1981 »

MacPap έγραψε: ενώ απώτερος σκοπός είναι να παρακολουθούν εμένα...

Βεβαίως... είμαστε εξάλλου στην εποχή του big brother μη το ξεχνάμε :evil: :evil: :evil:
ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
trip73p
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από trip73p »

MacPap έγραψε: ενώ απώτερος σκοπός είναι να παρακολουθούν εμένα...
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.μην ξεχνάτε με τις κάμερες που εστησαν στους ολυμπιακους αγώνες που εβλεπαν μέσα στα σπίτια.
Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Μήπως τὸ ὅλο σύστημα ἔχει καὶ καμιὰ κρυφὴ λειτουργία, κάποιο hidden feature; Ἐπισήμως νὰ τὸ χειρίζεται ἠ Τροχαία καὶ ἀνεπισήμως οἱ χαφιέδες τῆς Κατεχάκη.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλλες νέες τεχνολογίες...”