[Διάσπαση] Εγωιστική αντικοινωνική συμπεριφορά οδηγού
-
thanos
Re: Εγωιστική αντικοινωνική συμπεριφορά οδηγού
αν αυτά τα σωστά που λες Ουλτιμο,
καταφέρνε κάποιος να τα επικοινωνήσει στο οδηγό που συμπεριφέρεται έτσι και τόσο απαράδεκτα,
ισως εικόνες κ καταστάσεις οπως οι προαναφερόμενες να λιγόστευαν...
ισως μια λύση θα ήταν να πάρεις τα νούμερά του,
να τα δώσεις στην τροχαία, αυτή να του κόψει μία κλήση τυπική των 10Ε πχ αλλα και την υποχρέωση πχ να κάνει μία επίσκεψη στα γραφεία του ΚΤΕΛ και εκει κάποιος να του εξηγήσει αυτά που μας λες εσύ.
Και αν δεν ειναι τα γραφεία του ΚΤΕΛ, ας είναι μια αρμόδια υπηρεσία, δημόσια η ιδιωτική που να του κάνουν μια μινι πλήση εγκεφάλου. Ας τον στείλουν σε μια σχολή οδηγών για 1 ωρα για να κάνει την σχετική επιμόρφωση
τα στοιχεία του να καταγραφούν, και την επόμενη φορά που θα τον ξανασυναντήσεις και ξαναπάρεις την τροχαία για να τον ...δώσεις, τότε ο πέλεκις της τιμωρίας να ειναι βαρύς πχ με μια 500Ε, μιας και δεν συμμορφώθηκε..
φαντάζομαι θα το σκεφτεί να το ξανακάνει!!!
Υ.Γ.: γιατί δεν ανοίγεις ενα τόπικ ξεχωριστό κάτι σαν ημερολόγιο ενος επαγγελματία οδηγού, οπου θα καταγράφεις τα περίεργα στραβά κ κουφά που συναντάς καθε μέρα στην δουλειά σου, αντί να ειναι σκόρπια σε διάφορα τόπικ!
καταφέρνε κάποιος να τα επικοινωνήσει στο οδηγό που συμπεριφέρεται έτσι και τόσο απαράδεκτα,
ισως εικόνες κ καταστάσεις οπως οι προαναφερόμενες να λιγόστευαν...
ισως μια λύση θα ήταν να πάρεις τα νούμερά του,
να τα δώσεις στην τροχαία, αυτή να του κόψει μία κλήση τυπική των 10Ε πχ αλλα και την υποχρέωση πχ να κάνει μία επίσκεψη στα γραφεία του ΚΤΕΛ και εκει κάποιος να του εξηγήσει αυτά που μας λες εσύ.
Και αν δεν ειναι τα γραφεία του ΚΤΕΛ, ας είναι μια αρμόδια υπηρεσία, δημόσια η ιδιωτική που να του κάνουν μια μινι πλήση εγκεφάλου. Ας τον στείλουν σε μια σχολή οδηγών για 1 ωρα για να κάνει την σχετική επιμόρφωση
τα στοιχεία του να καταγραφούν, και την επόμενη φορά που θα τον ξανασυναντήσεις και ξαναπάρεις την τροχαία για να τον ...δώσεις, τότε ο πέλεκις της τιμωρίας να ειναι βαρύς πχ με μια 500Ε, μιας και δεν συμμορφώθηκε..
φαντάζομαι θα το σκεφτεί να το ξανακάνει!!!
Υ.Γ.: γιατί δεν ανοίγεις ενα τόπικ ξεχωριστό κάτι σαν ημερολόγιο ενος επαγγελματία οδηγού, οπου θα καταγράφεις τα περίεργα στραβά κ κουφά που συναντάς καθε μέρα στην δουλειά σου, αντί να ειναι σκόρπια σε διάφορα τόπικ!
-
enias
Σταματάς, εξηγείς στον κόσμο πίσω γιατί σταμάτησες και οτι θα περιμένετε μέχρι να τελειώσει ο τύπος τη δουλειά του, και εκεί που οι πιο νευρικοί επιβάτες, βράζουν, τότε... ανοίγεις τις πόρτες να τον φάνε τα πιράνχας!

Αινείας
-
UltiMo_
Η λύση είναι μήνυση για παρακώλυση συγκοινωνιών η οποία είναι πλημμέλημα και έχει μέχρι και φυλάκιση αλλα αυτό γίνεται μόνο σε τραβηγμένες περιπτώσεις. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις που εκνευριζόμαστε ή μένουμε κλεισμένοι για κανα δεκάλεπτο, η τροχαία αδιαφορεί, η δημοτική αστυνομία δεν το σηκώνει καν, και εμείς απλά ταλαιπωρούμε το κόσμο και χάνουμε έσοδα.thanos έγραψε:ισως μια λύση θα ήταν να πάρεις τα νούμερά του, να τα δώσεις στην τροχαία..
50 οδηγοί για 8+ ώρες τη μέρα, βλέπω και ακούω στον ασύρματο κάθε μέρα άπειρα πράγματα. θα μου έπαιρνε άλλη μια βάρδια στο σπίτι να τα γράψωthanos έγραψε:γιατί δεν ανοίγεις ενα τόπικ ξεχωριστό...
Αυτό έγινε σήμερα. Πέθανα στο γέλιο. Τύπος μπροστά μου, πλακώνετε στα φρένα ξαφνικά ταυτόχρονα με αλαρμ. Εγώ απλά φρέναρα ψύχραιμος, χωρίς κορνα, χωρίς τίποτα. Περίμενα να δώ τι θα κάνει. Ανοίγει τη πόρτα, βγαίνει έξω και αρχίζει να με βρίζει.enias έγραψε:ανοίγεις τις πόρτες να τον φάνε τα πιράνχας!![]()
![]()
Τύπος: -ΚΑΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΑΛΑΡΜ? ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ?
Εγώ: -και απο πότε ρε φίλε αλαρμ σημαίνει οτι "θέλω να παρκάρω" ? Σε ποια σχολή στο μάθανε αυτό?
Τύπος: -ΈΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΑΝΕ ΠΙΣΩ
Εγώ: -
Τότε τα παίρνει μια κυρία επιβάτισα στο κρανίο, και αρχίζει να του φωνάζει, ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
κουνόντας τη τσάντα πάνω κάτω. Για πότε εξαφανίστηκε ο τύπος δεν λέγεται..
κάτι τέτοιες στιγμές αν δεν τις πάρεις στη πλάκα, δεν τη βγάζεις καθαρή. ή τα νεύρα σου θα σε πιάσουν, ή το κάπνισμα θα ξαναρχίσεις, ή θα πλακωθείς στις μπουνιές στη μέση του κόσμου. Να κάτσω να του μάθω τη σημαίνει αλάρμ δεν έχω καμμία όρεξη, ξέρω οτι θα είναι χαμμένος χρόνος.
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
athanatos
- Site Admin
Που να δούλευες και στην Αθήνα φίλε UltiMo_ 
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
-
UltiMo_
Μακάρι να είχα και γώ λεωφορειολωρίδα!
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
Απ'αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Νομίζεις πως οι Λεωφορειολωρίδες στη Αθήνα είναι μόνο για τα λεωφορεία? Έχει ταξί, μηχανάκια, παρκαρισμένους για να πάρουν τσιγάρα πεζούς κλπ κλπ κλπ.....
-
enias
Στις σχολές οδήγησης στα Γιάννενα και ίσως και αλλού. Υπάρχει σε κάποιες πόλεις αυτό. Δεν ξέρω γιατί, είναι προσθήκη που βάζουν στον ΚΟΚ σε ορισμένες πόλεις.UltiMo_ έγραψε:Εγώ: -και απο πότε ρε φίλε αλαρμ σημαίνει οτι "θέλω να παρκάρω" ? Σε ποια σχολή στο μάθανε αυτό?
Αινείας
- MacPap
Ποια προσθήκη στον ΚΟΚ θα μας τρελάνεις τώρα enias? Αυτό γίνεται μόνο με υπουργική απόφαση και νόμο και μετά από δημοσίευση στο Φ.Ε.Κ.
-
enias
Ειρωνικά το λέω βρε! 
Αυτα που γράφεις περι νόμων και υπουργικών αποφάσεων ισχύει σε άλλες χώρες. Στο Ελλάντα δεν χρειάζονται...
Αυτα που γράφεις περι νόμων και υπουργικών αποφάσεων ισχύει σε άλλες χώρες. Στο Ελλάντα δεν χρειάζονται...
Αινείας
-
UltiMo_
Όταν έδινα εξετάσεις για Γ+Ε κατηγορίας δίπλωμα, επειδή στο παρκάρισμα θέλει πολλές μανούβρες και το φλας συνέχεια "έσβηνε", μου είπε ο δάσκαλος να παρκάρω με τα αλαρμ.
κουφάθηκα λίγο αλλα μετά μου είπε οτι αν με ρωτήσουν οι εξεταστές, να τους το πώ έτσι ακριβώς. Εξάλλου όπως μου είπε "ξέρουν αυτοι".
Ε αν ξέρουν, τότε μένω ήσυχος βρε αδερφέ!
Αλλα δεν το ήξερα οτι προτρέπουν ανάλογη συμπεριφορά και για παρκάρισμα σε nissan micra
Ε αν ξέρουν, τότε μένω ήσυχος βρε αδερφέ!
Αλλα δεν το ήξερα οτι προτρέπουν ανάλογη συμπεριφορά και για παρκάρισμα σε nissan micra