Σουβλάκι

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
erling

Re: Σουβλάκι

Δημοσίευση από erling »

Ε τότε και εμείς είμαστε ένα γύρος. Αφού γυρνάμε γύρω από τον ήλιο!! Και μην μου πείτε για καλαμάκι διότι έχουμε καθίσει όλοι σε έναν μεγάλο άξονα :(

Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
trip73p
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από trip73p »

Γράψτε τα όλα στο wikipidia να τελειώνουμε και αντε να μαζευτούμε κάπου να τα φάμε για να έχουμε και σωστή άποψη επί του θέματος!!!!! :lol: :lol:

Σημ:Το μυστικό για το σωστό ψησιμο του κρέατος είναι να το γυρνάς συνέχεια...
Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
erling

Δημοσίευση από erling »

Όχι από την αρχή.
Στην αρχή πρέπει να το αφήσεις λίγο να πιάσει κρούστα, μετά το γυρίζεις και μόλις ξαναπιάσει κρούστα αρχίζεις τις περιστροφές. Αυτό για να μην χάσει όλα τα ζουμιά του.
Επίσης προσωπικά θέλω οι μπριζόλες να είναι χοντρές και όχι λεπτές.
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

ξέχασα να συμπληρώσω, μια και οι δυο γονείς μου έχουν καταγωγή απο Καρδίτσα, εκεί τα σουβλάκια τα λένε σουφλάκια. δεν ξέρω γιατί. τουλαχιστον δεν δημιουργεί μπέρδεμα. επίσης ένα tip.. μην τολμίσετε να πάτε Καρδίτσα και να παραγγείλετε "με απ'όλα". Καήκατε!! :astrakia :lol:
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Διότι τα κάνουν σε "σούΦλες". Εξ ού και "ΣουΦλιάς"
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
enias

Δημοσίευση από enias »

UltiMo_ έγραψε:μην τολμίσετε να πάτε Καρδίτσα και να παραγγείλετε "με απ'όλα". Καήκατε!! :astrakia :lol:
Γιατί;
Αινείας
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Γιατι θα σου βάλει ΑΠΟΛΑ. σταλήθεια. οτι βρει πάνω στον πάγκο του, θα το βάλει. τζατζίκι, τυροσαλάτα, ουγγαρέζα, μελιτζανοσαλάτα, ρώσικη, μουστάρδα, κέτσαπ, μαρούλι, ελιές, φέτα, αγγούρια οτι μπορείς να φανταστείς.
Όταν ρώτησα, γιατι μου το έκανε αυτό, και αν έγινε κάποια παρεξήγηση, μου είπαν: όχι, έτσι το τρώμε εμείς :astrakia :astrakia
ασ' τον τρελό στη τρέλα του. όπως μάθει κανεις
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Αν προσθέσεις και Μερέντα το γεύμα γίνεται πλήρες!!!!
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
trip73p
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από trip73p »

erling έγραψε:Όχι από την αρχή.
Στην αρχή πρέπει να το αφήσεις λίγο να πιάσει κρούστα, μετά το γυρίζεις και μόλις ξαναπιάσει κρούστα αρχίζεις τις περιστροφές. Αυτό για να μην χάσει όλα τα ζουμιά του.
Ε!!!Μην πούμε όλα τα μυστικά.... :lol: :lol: :lol:
erling έγραψε:Επίσης προσωπικά θέλω οι μπριζόλες να είναι χοντρές και όχι λεπτές.
Και οι πανσέτες το ίδιο!!!!
Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

τι είναι η πανσέτα? όλοι οι ευρωπαίοι εδώ μαζέυτηκαν.
στο χωριό μου το λέμε λάππα, λαπίτσα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”