Κοντρα Channel και αποκατάσταση στύσης
- MacPap
-
UltiMo_
Re: Κοντρα Channel και αποκατάσταση στύσης
εσύ είσαι?? κάνουμε και τέτοια τώρα? μπράβο!
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
Λυπάμαι αλλά δεν ήμουν εγώ αν και με κάλυψε πλήρως....
-
UltiMo_
δε μου το βγάζεις απο το μυαλό οτι ήσουν εσύ. λέγε οτι θέλεις
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
-
enias
Η αλήθεια είναι οτι αυτός ο τρόπος ο σοβαρός και αποφασιστικός που μιλάει, θυμίζει λίγο τον MacPap...
Πάντως ο τύπος είναι καλύτερος και απο το Λαζόπουλο, έχει ταλέντο, γιατί όση ώρα τα έλεγε δεν έχασε το σοβαρό ύφος ούτε μια φορά. Κρατήθηκε και δεν έσκασε στα γέλια. Μπράβο του! Καλό το χιούμορ του και ο τρόπος που τα λέει. Τόσο αυθεντικός! Μπράβο!
Πάντως ο τύπος είναι καλύτερος και απο το Λαζόπουλο, έχει ταλέντο, γιατί όση ώρα τα έλεγε δεν έχασε το σοβαρό ύφος ούτε μια φορά. Κρατήθηκε και δεν έσκασε στα γέλια. Μπράβο του! Καλό το χιούμορ του και ο τρόπος που τα λέει. Τόσο αυθεντικός! Μπράβο!
Αινείας
-
trip73p
- Επικοινωνία:
Πολυ κυκλοφώρισε,και ομολογώ ότι ο τύπος είναι όλα τα λεφτά,το ίδιο και οι φαντασιώσεις του!!!!!

Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
-
rasPUTIN
- Site Admin
Ἡ φωνὴ εἶναι τελείως διαφορετική.UltiMo_ έγραψε:δε μου το βγάζεις απο το μυαλό οτι ήσουν εσύ. λέγε οτι θέλεις
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
- MacPap