Βενιζέλος: "Η κοινωνία δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις μας..."

Ο χώρος για την σάτυρα και τους σχολιασμούς των πολιτικών δρώμενων στην Ελλάδα...
Άβαταρ μέλους
MacPap

Βενιζέλος: "Η κοινωνία δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις μας..."

Δημοσίευση από MacPap »

Μόλις τον άκουσα να τα λέει στην τηλεόραση.

Δηλώσεις Βενιζέλου...

"Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να εφαρμόσει τα μέτρα... Η κοινωνία όμως δεν έχει αποφασίσει να τα στηρίξει..." Αν αυτό δεν είναι δικτατορική άποψη τότε τι είναι...

"Δεν χρειάζονται περισσότερα μέτρα αυτά είναι ήδη αρκετά για το 2011 και 2012..." Ασχετα αν αυτά τα ψέμματα τα έχουμε ξανακούσει, αυτό που δεν είπε είναι αφ'ενός τι θα γίνει μετά και κυρίως για ποιό πράγμα δεν χρειάζονται άλλα μέτρα. Μήπως εννοούσε πως δεν χρειάζονται άλλα μέτρα για να διαλυθεί τελείως ή ελληνική κοινωνία?

Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
erling

Re: Βενιζέλος: "Η κοινωνία δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις μας

Δημοσίευση από erling »

Όταν λέει "Δεν χρειάζονται άλλα μέτρα" εννοεί εκτός αυτών που έχουν συμφωνηθεί σε Μνημόνιο και Μεσοπρόθεσμο.
Δεν λέει ψέμματα.
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

erling έγραψε:Όταν λέει "Δεν χρειάζονται άλλα μέτρα" εννοεί εκτός αυτών που έχουν συμφωνηθεί σε Μνημόνιο και Μεσοπρόθεσμο.
Δεν λέει ψέμματα.
Έτσι ακριβώς.'Ασχετα αν το μνημόνιο , μεσοπρόθεσμο κλπ μας επιφυλλάσουν πολλά ακόμα μέτρα!
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
athanatos
Site Admin

Δημοσίευση από athanatos »

Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδιά. Για πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε.
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
DELPIERO1981

Δημοσίευση από DELPIERO1981 »

Πόσα ρίχτερ μ@λ@κί@ς πρέπει να έχει στο κεφάλι του για να πιστεύει ότι θα τα υποστηρίζαμε... :astrakia
ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Βενιζέλος: "Ευτυχώς που είμαι εδώ και σας έσωσα"

Ως «σωτήρας της Οικονομίας και της χώρας» αυτοπαρουσιάζεται γεμάτος έπαρση σε συνέντευξή του ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος.

«Πάλι καλά που είμαι εδώ» δήλωσε ο υπουργός στο περιοδικό «Informer» αφήνοντας να εννοηθεί ότι χωρίς την δική του συμβολή η Ελλάδα θα είχε χρεοκοπήσει.

«Αν δεν ήμουν εγώ θα είχε συμβεί σίγουρα μια κοινωνική έκρηξη» σημειώνει ο «τσάρος. Στη συνέντευξη αναφέρεται ότι αν δεν είχε αναλάβει υπουργός Οικονομικών, η Ελλάδα θα ήταν στην ίδια δυσχερή θέση που είναι σήμερα ή στη χειρότερη περίπτωση, θα είχαν γίνει εκλογές....

Αναφερόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου, ο κ. Βενιζέλος τονίζει πως «o πρωθυπουργός κάνει ο,τι μπορεί». Από την άλλη όμως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να διαδεχθεί τον πρωθυπουργό στις επόμενες εκλογές, αν και ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται να εμπλακεί ξανά σε εσωκομματική διαμάχη.

Ο υπουργός εξαπολύει επίθεση και κατά των ΜΜΕ, δηλώνοντας πως έχουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης για μια κοινωνική έκρηξη επισημαίνοντας για μια ακόμη φορά το λάθος που κάνουν οι δημοσιογράφοι όταν παρακινούν τους πολίτες να μην πληρώνουν τους έκτακτους φόρους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Βενιζέλος δεν θέλει ούτε να σκέφτεται μια κοινωνική έκρηξη η οποία αποτελεί τον χειρότερο εφιάλτη του υπουργού.
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Δεν χρειάζονται επαναστάσεις την επανάσταση πρέπει να την κάνουν οι Έλληνες στις εκλογές όχι τώρα...
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
grigoris

Οι επαναστάσεις έρχονται.!Περιμένετε και δεν αργούν.!
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

grigoris έγραψε:Οι επαναστάσεις έρχονται.!Περιμένετε και δεν αργούν.!
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
grigoris

Ναι τι?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτικό καφενείο...”