Η Eurogendfor ήρθε στην Ελλάδα;
- MacPap
Re: Η Eurogendfor ήρθε στην Ελλάδα;
Αν είναι κάποιος να έχει ασχοληθεί με το θέμα για να τα ξέρει τότε περνάνε στα ψιλά γράμματα... Όπως είπα...
-
grigoris
Θες να μας πεις τι εννοείς?MacPap έγραψε:Αν είναι κάποιος να έχει ασχοληθεί με το θέμα για να τα ξέρει τότε περνάνε στα ψιλά γράμματα... Όπως είπα...
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
- MacPap
Εννοώ πως η έκφραση "περνάνε στα ψιλά γράμματα" σημαίνει πως πρέπει κάποιος να ασχολείται ιδιαίτερα με το θέμα για να βρίσκει και να τα ξέρει. Δεν τα λέει η τηλεόραση για να το ξέρουν όλοι...
-
erling
Μια διευκρίνηση μόνο παρακαλώ.
Πότε έκλεισε το αεροδρόμιο της Π.Α. στη Λάρισα;
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
athanatos
- Site Admin
Ξέρεις κάτι που αγνοούμε;erling έγραψε:Μια διευκρίνηση μόνο παρακαλώ.
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
-
erling
Ακριβώς επειδή δεν ξέρω ρωτάω.
Το αρχικό κείμενο λέει:
Το αρχικό κείμενο λέει:
Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα.
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
rasPUTIN
- Site Admin
Μετὰ τὴν συνάντηση τῆς G8 στὴν Γένοβα τὸ 2001 οἱ γερμανοὶ εἴχαν προτείνει στὴν Ε.Ε. τὴν δημιουργία εὐρωπαϊκῆς, κατασταλτικῆς δυνάμεως. Θεωρούσαν ἀδιανόητο νὰ "ὑποχωρεῖ τὸ κράτος".
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
-
UltiMo_
erling έγραψε:Πότε έκλεισε το αεροδρόμιο της Π.Α. στη Λάρισα;

346 Μοίρα
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
*Η 346 Μοίρα είναι η δεύτερη που παρέλαβε τα μαχητικά αεροσκάφη του τύπου F-16 C/D Block 30. Επανασυγκροτήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1990 στην 111 Πτέρυγα Μάχης και τον πυρήνα της αποτέλεσαν πιλότοι και τεχνικοί της 330 Μοίρας. Για έναν περίπου χρόνο, επιχειρούσε σαν εκπαιδευτική Μοίρα για τους χειριστές που θα επάνδρωναν τα μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 C/D Block 30.
*Η Μοίρα, αν και ακόμα εκπαιδευτική, συμμετέχει τον Οκτώβριο του 1990 στην διακλαδική άσκηση "ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ" με 12 αεροσκάφη F-16 C/D εκτελώντας αποστολές βομβαρδισμού με πραγματικά πυρά.
*Η Μοίρα μετά από την επιτυχή αξιολόγησή της από το ΑΤΑ ανέλαβε επιχειρησιακά καθήκοντα σε ρόλο βομβαρδισμού και αναχαίτισης
*Το καλοκαίρι του 1997 η Μοίρα μετεγκαταστάθηκε στην 110 ΠΜ στην Λάρισα
*Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε η τελετή αναστολής λειτουργίας της 346 Μοίρας.
Πλέον στην 110 πτέρυγα μάχης μένουν οι υπόλοιπες Μοίρες
337 Μ.Α.Π.Κ. Ghost (σσ. πρώην Phantom / Φάντασμα)
και
348 M.T.A. Eyes / Μάτια
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
Δεν καταλαβαίνω τίποτε μπερδεύτηκα.... 
-
UltiMo_
Η πτέρυγα μάχης της λάρισας η 110 (υποθέτω αντιστοιχεί στην ταξιαρχία) είχε 3 μοίρες (υποθέτω αντιστοιχεί στο τάγμα). Μια απο αυτές την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου ανέστειλε την λειτουργία της
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕