Απίστευτα αντανακλαστικά!

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
leftergr

Re: Απίστευτα αντανακλαστικά!

Δημοσίευση από leftergr »

MacPap έγραψε:Απίθανο!!!

Το ποιό περίεργο πάντως είναι πως φέρνουν στο αφεντικό τους αυτό που πιάσανε να του το δείξουν λες και του λένε είδες δεν τρώω τσάμπα το φαγητό μου...
Μήπως αυτό που θέλουν να πούν είναι : '' Πρόσεχε γιατί αν δεν με προσέχεις , έτσι θα καταλήξεις και εσύ '' :lol: :lol: :lol:

Φιλικά Λευτέρης

Η μελωδία της Ευτυχίας Carrera GT revs, LOUD & EVIL Black Porsche Carrera GT taking off!
Honk if you’ve never seen an Uzi fired from a car window .
God must love stupid people, he made so many.
rasPUTIN
Site Admin

Re: Απίστευτα αντανακλαστικά!

Δημοσίευση από rasPUTIN »

leftergr έγραψε:Πλάκα πλάκα πάντως πριν από αρκετά χρόνια είχαμε στο σπίτι μια γάτα αγκύρας . Αλλά δεν ήταν του σαλονιού , μάλλον του αλωνιού ήταν . Γούσταρε έξω να είναι συνέχεια . Μια μέρα λοιπόν τι είχε βουτήξει και το έφερε μπροστά στην εξώπορτα ; Ένα γεράκι !!!! :shock: :shock: :shock:
Ἕνα πρωὶ στὸ χωριό μου ὁ πατέρας μου τάιζε κιμὰ τὸν Πίπη (τὸ γεράκι). Ὁ Κλέαρχος (καὶ γ*μῶ τὰ γατιὰ) πλησίαζε σχεδὸν ἔρποντας (καταδρομικά).

Πῆγε νὰ χώσει τὴν μούρη του, τοῦ ἔριξε ὁ πατέρας μου ἔνα μπάτσο κι ἔφυγε πίσω.

Ὁ Κλέαρχος ἔκανε δεύττερη ἀπόπειρα. Μέχρι νὰ φτάσει εἶχε τελειώσει τὸ τάισμα ὁπότε ὁ Πίπης ἀποφάσισε νὰ λύσει τὶς διαφορές του μὲ τὸν Κλέαρχο. Τὸν πῆρε στὸ κυνήγι κι ὁ Κλέαρχος χώθηκε σὲ μιὰ πλαστικὴ σωλῆνα ἡ ὁποία βρσκόταν χάμω στὸ χωράφι.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”