Μανδύα δημοκράτη?
Δηλωμένο χρυσαυγίτη?
Γτ τι έχει η ΧΑ?Μήπως το έπαιξε δημοκρατικά και αποδείχτηκε κάτι άλλο?Γτ τόσα χρόνια άλλοι το παίζουν δημοκράτες και άλλα αποδείχτηκαν.
Αυτοκτονία στο σύνταγμα
-
grigoris
Re: Αυτοκτονία στο σύνταγμα
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
-
thanos
ε οχι και τι έχει η ΧΑ...
τι θα διαβάσουμε ακομη;
ΕΛΕΟΣ!
τι θα διαβάσουμε ακομη;
ΕΛΕΟΣ!
- MacPap
Μήπως έχουμε αρχίσει να βγαίνουμε εκτός θέματος?
ΑΝ δεν απατώμαι το θέμα είναι η αυτοκτονία ενός ανθρώπου και όχι τι πρεσβεύει το ένα ή το άλλο κόμμα και κάθε ομάδα ακραίων απόψεων!
ΑΝ δεν απατώμαι το θέμα είναι η αυτοκτονία ενός ανθρώπου και όχι τι πρεσβεύει το ένα ή το άλλο κόμμα και κάθε ομάδα ακραίων απόψεων!
-
enias
Έχεις δίκιο MacPap, άλλα θα κάνω ένα τελευταίο σχόλιο γιατί νομίζω οτι ο grigoris δεν κατάλαβε τι είπα και δεν θέλω να αφήσω λανθασμένη εντύπωση.
Με συγχωρείτε, γυρνάμε στο θέμα της αυτοκτονίας.
Αυτο ακριβώς είπα κι εγώ. Αυτοί που του πέταξαν τα γιαούρτια, το έκαναν γιατί ο δημοσιογράφος την πρεηγούμενη μέρα είχε καλεσμένο έναν της Χρυσής Αυγής και λέω εγώ: αυτοί που εφαρμόζουν τέτοιες πρακτικές βίας για να σιωπήσουν έναν άνθρωπο που θέλει να μιλήσει (άσχετα με το τι θα πει) το κάνουν με τον μανδύα του δημοκράτη και γι΄αυτό είναι πολύ χειρότεροι απο αυτόν που θέλουν να σιωπήσει (τον Χρυσαυγίτη) ο οποίος υποτίθεται (τουλάχιστον) οτι είναι κατα κάποιον τρόπο δηλωμένος φασίστας.grigoris έγραψε:Γτ τι έχει η ΧΑ?Μήπως το έπαιξε δημοκρατικά και αποδείχτηκε κάτι άλλο?Γτ τόσα χρόνια άλλοι το παίζουν δημοκράτες και άλλα αποδείχτηκαν.
Με συγχωρείτε, γυρνάμε στο θέμα της αυτοκτονίας.
Αινείας
-
UltiMo_
Ο Μάριος Λώλος, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, από γκλομπ αστυνομικού, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου στην πλατεία Συντάγματος.
Δείτε πως μετέδωσε την είδηση το ΝΕΤ με την καθοδήγηση της κυρίας Στάη
- Κόσμος χτυπήθηκε, σειρά είχαν οι δημοσιογράφοι, χτυπήθηκε ο πρόεδρος της ένωσης............
- Ναι ναι, υπάρχει ηρεμία απο οτι βλέπουμε, ευχαριστώ πολύ αντίο
Απλά τραγικό!
Δείτε πως μετέδωσε την είδηση το ΝΕΤ με την καθοδήγηση της κυρίας Στάη
- Κόσμος χτυπήθηκε, σειρά είχαν οι δημοσιογράφοι, χτυπήθηκε ο πρόεδρος της ένωσης............
- Ναι ναι, υπάρχει ηρεμία απο οτι βλέπουμε, ευχαριστώ πολύ αντίο
Απλά τραγικό!
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
enias
-
grigoris
thanos έγραψε:ε οχι και τι έχει η ΧΑ...
τι θα διαβάσουμε ακομη;
ΕΛΕΟΣ!
Δεν πειράζει φίλε.Καλή καρδιά...
Είναι σα να πεις για μένα άκρα αριστερά.Φλίκτενες βγάζω.!
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.