Ένα επικό κείμενο για την γελοίον του Πάσχα

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
grigoris

Re: Ένα επικό κείμενο για την γελοίον του Πάσχα

Δημοσίευση από grigoris »

Δεν ξέρω για τους άλλους άντρες αλλα αν κρίνω απο μένα η κυριακή του Πάσχα είναι περατζάδα στα σπίτια του χωριού , τσίπουρα με τους φίλους και αραλίκι.Δεν το χω με τα ψησίματα , πόσο μάλλον με την καθαριότητα.

:biritses :biritses :biritses :biritses

Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
athanatos
Site Admin

Δημοσίευση από athanatos »

Είσαι μικρός ακόμα. Κι εγώ στην ηλικία σου τα ίδια έκανα.
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

ποπο ρε αθάνατος. βάλθηκες να μας γεράσεις όλους σε κάθε τόπικ.
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
athanatos
Site Admin

Δημοσίευση από athanatos »

Έτσι είναι. Εκεί που είσαι ήμουνα και 'δω που είμαι θα 'ρθεις. :lol: :lol: :lol:
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
grigoris

Και να γεράσω αραλίκι με τσίπουρα , κοκορέτσια , αρνάκι του θεού κλπ θα είμαι.Δεν αλλάζουν οι συνήθειες!
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

grigoris έγραψε:Και να γεράσω αραλίκι με τσίπουρα , κοκορέτσια , αρνάκι του θεού κλπ θα είμαι.Δεν αλλάζουν οι συνήθειες!
Αυτό θα μπορείς να το κ άνεις όσο υπάρχουν κάποιοι άλλοι (τα κορόιδα) που θα ψήνουν για να μπορείς εσύ να το χαίρεσαι... :twisted:
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Παππούδες! Υπάρχουν και μηχανάκια πλέον που γυρνάνε τη σούβλα!
Εγώ φέτος τα έψησα ολομόναχος. Όλη η δουλειά έγινε το Σάββατο (πλύσιμο, σούβλισμα, ράψιμο, κοκορέτσι) και Κυριακή πρωί τα κάρβουνα. Κυριακή στις 8 το πρωί δουλειά τέλος. Μετά έχει μεζεκλίκια και τσιπουράκι και άνετα μπορείς να κάνεις το πρόγραμμα του λεφτέρη. Εσείς ακόμα στη μανιβέλα μείνατε?
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
grigoris

MacPap έγραψε:
grigoris έγραψε:Και να γεράσω αραλίκι με τσίπουρα , κοκορέτσια , αρνάκι του θεού κλπ θα είμαι.Δεν αλλάζουν οι συνήθειες!
Αυτό θα μπορείς να το κ άνεις όσο υπάρχουν κάποιοι άλλοι (τα κορόιδα) που θα ψήνουν για να μπορείς εσύ να το χαίρεσαι... :twisted:
Δεν είναι κορόιδα.Είναι κόσμος που πραγματικά γουστάρει να αναλάβει αυτή την υποχρέωση.Άρα όλα καλά!
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

UltiMo_ έγραψε:...Όλη η δουλειά έγινε το Σάββατο (πλύσιμο, σούβλισμα, ράψιμο, κοκορέτσι)...
Σε αυτή τη δουλειά αναφερόμαστε και εμείς!!! Τα κάρβουνα τα ανάβουν και οι "άντρες" :D

Όσο για τα μηχανάκια τι λες ρε παιδί μου!!! Κοίτα που έφτασε η τεχνολογία... :lol:
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

MacPap έγραψε:Σε αυτή τη δουλειά αναφερόμαστε και εμείς!!!
Κάνεις λάθος. Για την περατζάδα του Πάσχα μιλάμε και για το "ψήσιμο" το οποίο είναι είπαμε μηδενική δουλειά
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”