monitor υπολογιστή

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Απάντηση
UltiMo_

Re: monitor υπολογιστή

Δημοσίευση από UltiMo_ »

MacPap έγραψε:το μέγεθος στην οθόνη έχει όρια
χμμμ δε θα το λεγα. Δε θα με ενοχλούσε να ήταν όλος μου ο τοίχος μια οθόνη. και να είχα άπειρη μνήμη ωστε να μην ξαναχρειαστεί να κλείσω ποτέ μου κάποιο παράθυρο/πρόγραμμα. Απλά θα το έβαζα κανα μέτρο παραδίπλα :D
Επίσης τηλεόραση δεν έχω καν, και ούτε σκέφτομαι να αγοράσω. Αντιθέτως ποιό πολύ θα μου άρεσε η ιδέα ενός προτζέκτορα. Αν φτάσει σε αξιοπρεπή ποιότητα η εικόνα τους. Πατώντας ένα κουμπί, έχεις αυτομάτως μια οθονάρα 200 εως 300 ιντσών. Και η κάθε 42άρα θα δείχνει πολύ λίγη..

Άλλη απορία είναι αν αξίζει το LED την προς το παρών αρκετά μεγάλη διαφορά.

erling πλάκα μου κάνεις? κόντεψα να πέσω απ τη καρέκλα. ποιός έχει τόσα λεφτά?

Η φθηνότερη που βρήκα, είναι μια απο τις καλύτερες μάρκες (μαζί με την lg) και δεν υστερεί σε χαρακτηριστικά σε σχέση με τις πιο ακριβές. Τι παγίδα κρύβεται?
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168152

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Και όταν θα θες να πας σε εκείνο το παράθυρο που θα είναι ένα μέτρο θα μετακινείς την καρέκλα? :lol: :lol:

Τα led ναι αξίζουν διότι καίνε λιγότερο ρεύμα έχουν καλλίτερη διάχυση φωτός στην οθόνη δεν καίγονται και αυξομειώνουν την ένταση τους ανάλογα με τις ανάγκες της εικόνας. ;)
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Πάντα ήμουν της άποψης, οτι όταν βγαίνει κάτι καινούργιο, άρα και πανάκριβο, πρέπει να πάρεις το αμέσως προηγούμενο που θα έχει ξεφτιλιστεί η τιμή του. Μήπως είναι η καλύτερη στιγμή για να πάρει κανείς μια πολύ πολύ καλή lcd οθόνη?

Επίσης άλλος ένας λόγος που δεν μπορείς να βάλεις όριο στο μέγεθος είναι οτι καταργηθήκαν τα καλώδια. Υπάρχουν ασύρματα πληκτρολόγια και ποντίκια. Μπορεί κάποιος να θέλει να σερφάρει απο το καναπέ του ή απο το τραπεζάκι του καφέ, και όχι απαραίτητα σε απόσταση 50cm απο την οθόνη
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Ναι αλλά είπαμε πως στα μονιτορ δεν ισχύει το όσο μεγαλύτερο μόνιτορ τόσο και μεγαλύτερη η εικόνα. Μεγαλώνει η επιφάνεια αλλά τα πράγματα δεν μεγεθύνονται όταν βάλει κανείς την ονομαστική ανάλυση του μονιτορ. Η με άλλα λόγια αλλιώς βλέπει με μια ανάλυση πυκνότητα 72ppi (pixels per inch).
Εικόνα
erling

Δημοσίευση από erling »

MacPap έγραψε:Αν έχουν και οι δύο τις ίδιες συχνότητες και έχουν είσοδο για PC πάρε την πρώτη φυσικά.
Και οι δύο στα 60Hz έχουν προτεινόμενη.
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Ἡ κάρτα γραφικῶν δὲν πρέπει νὰ ὐποστηρίζει μεγάλη ἀνάλυση;
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Η οθόνη θα δείξει ότι υποστηρίζει η κάρτα γραφικών εφόσον έχει την δυνατότητα.
Εικόνα
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Τὸ ὁποῖο σημαίνει ὄτι ἴσως ἠ ἐνσωματωμένη στὴν μητρικὴ κάρτα γραφικῶν νὰ μὴν εἶναι καλὴ καὶ νὰ ἀπαιτεῖται κάποια καλύτερη.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Για να εκμεταλλευτεί τις πλήρεις δυνατότητες του monitor ίσως αλλά συνήθως συμβαίνει το αντίθετο...
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Εγώ έχω μια on board της πλάκας. Δεν με ενδιέφερε καθόλου. Και μόλις είδα οτι υποστηρίζει μέχρι 1920x1200 το οποίο είναι υπέρ αρκετό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”