Κατάληψη πεζοδρομίου
- MacPap
Re: Κατάληψη πεζοδρομίου
Εμείς είμαστε ικανοί να βάλουμε πρόστιμο στους πεζούς διότι περνούν από εργοτάξιο χωρίς να φορούν κράνος αντί να τιμωρήσουμε τον πραγματικά φταίχτη. 
-
UltiMo_
Που αλλού θα βρούνε τέτοιες συγκινήσεις και σασπένς μέσα στη βαρετή καθημερινότητά τους?erling έγραψε:Και οι πεζοί κάνουν βόλτες?? Ή μέσα από τα ρινίσματα και τις σπίθες...
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
UltiMo_
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
erling
Δεν είναι μόνο κατάληψη πεζοδρομίου αλλά και κατάληψη οδοστρώματος. Και η άδεια από τον δήμο για να κάνεις κατάληψη οδοστρώματος για εργασίες, στοιχίζει σαν να το αγοράζεις.....
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
- MacPap
Ολα αυτά βέβαια άν ποτέ η αστυνομία κάνει τη δουλειά της.
-
erling
Ή ο δήμος που χάνει έσοδα....
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
rasPUTIN
- Site Admin
Ἡ σωστὴ λέξη εἶναι μηχανουργεῖο ἢ σιδηρουργεῖο;UltiMo_ έγραψε:η κατάληψη αυτή είναι μονιμότατη αφου ο τύπος το έχει κάνει μηχανουργίο το πεζοδρόμιο. Η ηλεκτροκόληση και ο τροχός είναι μόνιμα εκεί
erling έγραψε:Δεν είναι μόνο κατάληψη πεζοδρομίου αλλά και κατάληψη οδοστρώματος. Και η άδεια από τον δήμο για να κάνεις κατάληψη οδοστρώματος για εργασίες, στοιχίζει σαν να το αγοράζεις.....
MacPap έγραψε:Ολα αυτά βέβαια άν ποτέ η αστυνομία κάνει τη δουλειά της.
Τὸ ζητούμενο δὲν εἶναι νὰ εἰσπράξει ἔσοδα ὁ Δῆμος ἀλλὰ νὰ τηρηθεῖ ἡ τάξις κι ἡ νομιμότητα.erling έγραψε:Ή ο δήμος που χάνει έσοδα....
Ὁ δημόσιος δρόμος δὲν εἶναι γιὰ τὴν ἀποκλιεστικὴ χρήση κάποιου μάστορα.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
-
erling
Η τάξη και η νομιμότητα σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου,τηρείται με τον βούρδουλα.
Αν πάει ο δήμος και του ζητήσει κάποια χιλιάρικα για την κατάληψη, να δούμε αν θα τα ξαναβάλει....
Αν πάει ο δήμος και του ζητήσει κάποια χιλιάρικα για την κατάληψη, να δούμε αν θα τα ξαναβάλει....
-
UltiMo_
Haridimos έγραψε:Ἡ σωστὴ λέξη εἶναι μηχανουργεῖο ἢ σιδηρουργεῖο;
Αναλόγως αν ο ιδιοκτήτης είναι μάστορας ή σιδηρουργόςHaridimos έγραψε:Ὁ δημόσιος δρόμος δὲν εἶναι γιὰ τὴν ἀποκλιεστικὴ χρήση κάποιου μάστορα.
-
rasPUTIN
- Site Admin
Στὴν φωτογραφία ποῦ ἔβαλες βλέπω νὰ δουλεύουν μὲ ἠλεκτροκόλληση. Δὲν βλέπω κανένα τόρνο.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)