(αλλά ξέχασα δεν έχω δίπλωμα).
[Διάσπαση] Εγωιστική αντικοινωνική συμπεριφορά οδηγού
-
DELPIERO1981
Re: Εγωιστική αντικοινωνική συμπεριφορά οδηγού
Ultimo, θέλω να δουλέψω στα Κτελ πως θα γίνει; (το σκέφτομαι)

ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
-
UltiMo_
δεν πειράζει, ούτε εγώ έχω!
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
athanatos
- Site Admin
UltiMo_ έγραψε:δεν πειράζει, ούτε εγώ έχω!
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
-
UltiMo_
χαχαχ οκ, πλάκα κάνω. Μια φορά πάντως που είχα κολλήσει γιατι ένας ηλίθιος δεν έπαιρνε το τζιπ του απο το δρόμο, προσπαθώντας να με πείσει οτι χωράω, του απάντησα οτι δεν μου περισεύουν λεφτά για να πληρώνω καθρέφτες, δεν παίρνω την ευθύνη, και αν θέλει να το περάσει αυτός.
Όταν μου είπε οτι δεν έχει επαγγελματικό, του απάντησα ούτε εγώ! Κι αυτός κάπως έτσι έμεινε:

Όταν μου είπε οτι δεν έχει επαγγελματικό, του απάντησα ούτε εγώ! Κι αυτός κάπως έτσι έμεινε:
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
athanatos
- Site Admin
Επαγγελματικό και μάλιστα Δ’ κατηγορίας πρέπει να έχεις ή κάνω λάθος;
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
-
UltiMo_
Επαγγελματικά:
Γ φορτηγό πάνω απο 3,5 τόνους
Γ+Ε φορτηγό πάνω απο 3,5 τόνους + ρυμουλκούμενο πάνω απο 750 κιλά
Δ λεωφορείο γενικώς και αορίστως
Δ+Ε λεωφορείο + ρυμουλκούμενο πάνω απο 750 κιλά
Γ φορτηγό πάνω απο 3,5 τόνους
Γ+Ε φορτηγό πάνω απο 3,5 τόνους + ρυμουλκούμενο πάνω απο 750 κιλά
Δ λεωφορείο γενικώς και αορίστως
Δ+Ε λεωφορείο + ρυμουλκούμενο πάνω απο 750 κιλά
-
trip73p
- Επικοινωνία:
Σου εχω πει ρε φιλε UltiMo_
Πάρε 1 καμερα μαζι σου,κοτσαρετη στο τζάμι και μετα βγαλτους στο youtube να δεις γελια μεχρι δακρύων!!!!
Πάρε 1 καμερα μαζι σου,κοτσαρετη στο τζάμι και μετα βγαλτους στο youtube να δεις γελια μεχρι δακρύων!!!!
Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
-
rasPUTIN
- Site Admin
Πάρ'το ἀλλιῶς, τὰ δίκυκλα ἐπιτρέπονται.MacPap έγραψε:Απ'αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Νομίζεις πως οι Λεωφορειολωρίδες στη Αθήνα είναι μόνο για τα λεωφορεία? Έχει ταξί, μηχανάκια, παρκαρισμένους για να πάρουν τσιγάρα πεζούς κλπ κλπ κλπ.....
Εἶναι πολὺ σημαντικὸ τὸ νὰ μὴν παίζουν τὰ νεύρα σου. Δὲν σοῦ κάνω μάθημα, δὲν εἶμαι ὁ κατάλληλος. Εἶμαι ψυχάκιας κι ἀρκετὲς φορὲς ἀρπάζομαι. Ὅποτε ὅμως τὸ ἀντιμετώπισα ψύχραιμα κι ὄμορφα βγήκα κερδισμένος. Θέλει τὸν τρόπο του.UltiMo_ έγραψε:κάτι τέτοιες στιγμές αν δεν τις πάρεις στη πλάκα, δεν τη βγάζεις καθαρή. ή τα νεύρα σου θα σε πιάσουν, ή το κάπνισμα θα ξαναρχίσεις, ή θα πλακωθείς στις μπουνιές στη μέση του κόσμου. Να κάτσω να του μάθω τη σημαίνει αλάρμ δεν έχω καμμία όρεξη, ξέρω οτι θα είναι χαμμένος χρόνος.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
-
UltiMo_
Το έχω ξαναπεί, οτι έχω προσαρμόσει τα νεύρα μου. έχω αντοχές στο 110% σε σχέση με όλους εσάς. Μερικές φορές όμως ακόμα κι αυτό δεν φτάνει. πάντα θα υπάρχει η σταγόνα που θα ξεχειλίσει απο το ποτήρι, όσο μεγάλο και αν είναι το ποτήρι. Μερικές φορές το γυρνάω στην πλάκα, ή στρέφω και περαστικούς εναντίον του θύματος. εκεί ομολογώ πως νιώθω δικαιωμένος και ηρεμώ
- MacPap
Δεν αναφέρθηκα στο τι επιτρέπεται ή τι απαγορεύεται αλλά στο τι μπορεί κανείς να βρει να κυκλοφορεί στις λεωφοριολωρίδες. Πάντως αυτές που πάνε ανάποδα όπως στην Πανεπιστημίου ομολογώ πως είναι άδειες. Μόνο λεωφορεία έχουν.Haridimos έγραψε:Πάρ'το ἀλλιῶς, τὰ δίκυκλα ἐπιτρέπονται.....