Δηλαδή σε όλα τα στρατόπεδα της Ελλάδας που ρίχνεις καναν υπνάκο στη σκοπιά δεν θα έρθει εχθρός, αλλα στο Βόλο που είναι ειδικές δυνάμεις πρέπει να είσαι τέντα. άσε τώρα. μερικοί νομίζουν οτι βρίσκονται μέσα σε ταινία του ράμπο. 5 στρέματα στρατόπεδο 11 σκοπιές? Φώναζε ο ένας αλτ τις ει και τον ακούγαν 5 σκοπιές παραδίπλα.MacPap έγραψε:Είσαι λάθος ultimo_. Ξέρεις πόσος χρόνος είναι 4 λεπτά ειδικά αν περνάς με το αυτοκίνητο που σημαίνει πως δεν ακούς τίποτε και δεν βλέπεις τίποτε ειδικά αν αυτό το κάτι που προσπαθείς να βρεις δεν ξέρεις αν υπάρχει και μάλιστα κρύβεται εσκεμμένα αποφεύγοντας να το βρεις?
Και στην αεροπορία που έχει υλικό δισεκατομμυρίων ευρώ, πάνε στη σκοπιά με το μαξιλάρι τους.
ήμουν στρατό ταυτόχρονα με ένα κολλητό μου. Εγώ ειδικές δυνάμεις, αυτός αεροπορία. Είχαμε συζήτηση για το πόσο γα*** τρώω στις σκοπιές, και μου απαντάει.
"Τι να πω και εγώ που οι δικιές μας σκοπιές είναι 6ωρες?" (εγώ γούρλωσα τα μάτια) και μετά συμπληρώνει "εμένα όμως μου αρέσει η σκοπιά".
-Όπα ρε φίλε, κάτσε, τι εννοείς? Τι ακριβώς λέτε εσείς σκοπιά?
-Ε να.. παίρνουμε μαξιλάρι και κουβέρτα, μας πάνε με την καναδέζα στο φυλάκιο, φεύγει ο σκοπός (το όπλο παραμένει παρατημένο σε μια γωνία) έρχετε ο καινούργιος, στρώνει, την πέφτει, ζωάρα!!