Πάρκαρες παράνομα στη Ρωσία; Σου κόβουνε το αυτοκίνητο.
-
grigoris
Re: Πάρκαρες παράνομα στη Ρωσία; Σου κόβουνε το αυτοκίνητο.
Σώπα ρε Γιάννη.Γίναμε ευαίσθητοι όλοι να πούμε και τρελλαινόμαστε με το παραμικρό.
Ηθικολόγοι ρε και λάτρεις μιας ιδανικής ζωής που δεν υπάρχει ούτε στα παραμύθια.
Καθόμαστε και συγκρίνουμε τι????
Τα 2 λεπτά σε ένα σημείο που δεν ενοχλεί με το να σου κομματιάσουν ένα αμάξι?
Γτ ρε?Μαζί το πληρώσαμε?
Ακολούθα λοιπόν την λογική του μακπαπ.Ας υπήρχαν οι νόμοι να φώναζες την αστυνομία και να γ****** κώλους.Εκεί μάλιστα.
Όταν λοιπόν είμαστε υπέρ ακραίων μέτρων θα έρθουν και οι κατάλληλες συμπεριφορές.
Και πιστεψέ με εγώ είμαι των ακραίων λύσεων ΑΡΑ καταλαβαίνω πολύ καλά τι λέω.
Ηθικολόγοι ρε και λάτρεις μιας ιδανικής ζωής που δεν υπάρχει ούτε στα παραμύθια.
Καθόμαστε και συγκρίνουμε τι????
Τα 2 λεπτά σε ένα σημείο που δεν ενοχλεί με το να σου κομματιάσουν ένα αμάξι?
Γτ ρε?Μαζί το πληρώσαμε?
Ακολούθα λοιπόν την λογική του μακπαπ.Ας υπήρχαν οι νόμοι να φώναζες την αστυνομία και να γ****** κώλους.Εκεί μάλιστα.
Όταν λοιπόν είμαστε υπέρ ακραίων μέτρων θα έρθουν και οι κατάλληλες συμπεριφορές.
Και πιστεψέ με εγώ είμαι των ακραίων λύσεων ΑΡΑ καταλαβαίνω πολύ καλά τι λέω.
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
-
UltiMo_
Το ξέρω οτι αυτή η ζωή δεν υπάρχει ούτε στα παραμύθια. Αυτό δε σημαίνει οτι πρέπει να πάψω να ελπίζω και να ονειρεύομαι. Και εννοείτε πως δε θα είμαι λάτρης ενός δρόμου γεμάτου διπλοπαρκαρισμένα και σε μια βάρδια γεμάτη ελιγμούς. Λάτρεις της ιδανικής ζωής είναι όλοι. Ξέρεις κανέναν που να την μισεί?
Εσυ λες οτι αν υπήρχαν νόμοι, θα φώναζα την αστυνομία. Εγώ πάλι λέω, οτι αν δεν υπήρχαν διπλοπαρκαρισμένα, δε θα την φώναζα ποτέ.
Υπέρ των ακραίων μέτρων δεν είμαι. Προτιμώ την πρόληψη ωστε να μην φτάσεις καν στο σημείο του να πρέπει να πάρεις κάποιο μέτρο. Προτιμώ να μην υπάρχει κόσμος που να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα
Εσύ τελικά με ποιουνού πλευρά είσαι? Του λάτρη της ήρεμης οδήγησης που κάνει τη διαδρομή του χαλαρά και χωρίς εμπόδια? Ή με την πλευρά του ενοχλητικού που τραβάει αλάρμ όπου του καπνίσει επειδή εκεί τον βόλεψε?
Εσυ λες οτι αν υπήρχαν νόμοι, θα φώναζα την αστυνομία. Εγώ πάλι λέω, οτι αν δεν υπήρχαν διπλοπαρκαρισμένα, δε θα την φώναζα ποτέ.
Υπέρ των ακραίων μέτρων δεν είμαι. Προτιμώ την πρόληψη ωστε να μην φτάσεις καν στο σημείο του να πρέπει να πάρεις κάποιο μέτρο. Προτιμώ να μην υπάρχει κόσμος που να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα
Εσύ τελικά με ποιουνού πλευρά είσαι? Του λάτρη της ήρεμης οδήγησης που κάνει τη διαδρομή του χαλαρά και χωρίς εμπόδια? Ή με την πλευρά του ενοχλητικού που τραβάει αλάρμ όπου του καπνίσει επειδή εκεί τον βόλεψε?
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
rasPUTIN
- Site Admin
Ἀν κάποιον τὸν ἔχει πιάσει "κόψιμο" (μὲ τὸ συμπάθειο) θὰ παρκάρει ὅπως νὰ'ναι, ὅπου νὰ'ναι ὤστε νὰ προλάβει νὰ φτάσει σὴν τουαλέτα.
Ἀν πρέπει νὰ μεταφέρεις κάποιον ἄρρωστο στὸ νοσοκομεῖο καὶ ἐφημερεύει ὁ Εὐαγγελσμὸς τότε πόσο προβλεπόμενος μπορεῖ νὰ εἶσαι;
Γιὰ σουβλάκια, ἐφημερίδα, τσιγάρα κ.ο.κ. συμφωνῶ. Δὲν θὰ μᾶς πέσει ὁ κ*λ*ς ἀν περπατήσουμε 100-200 μέτρα ὤστε νὰ παρκάρουμε προβλεπόμενα.
Ἀν πρέπει νὰ μεταφέρεις κάποιον ἄρρωστο στὸ νοσοκομεῖο καὶ ἐφημερεύει ὁ Εὐαγγελσμὸς τότε πόσο προβλεπόμενος μπορεῖ νὰ εἶσαι;
Γιὰ σουβλάκια, ἐφημερίδα, τσιγάρα κ.ο.κ. συμφωνῶ. Δὲν θὰ μᾶς πέσει ὁ κ*λ*ς ἀν περπατήσουμε 100-200 μέτρα ὤστε νὰ παρκάρουμε προβλεπόμενα.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
-
grigoris
Haridimos έγραψε:Ἀν κάποιον τὸν ἔχει πιάσει "κόψιμο" (μὲ τὸ συμπάθειο) θὰ παρκάρει ὅπως νὰ'ναι, ὅπου νὰ'ναι ὤστε νὰ προλάβει νὰ φτάσει σὴν τουαλέτα.
Σύμφωνα με τον Γιάννη είσαι λάθος φίλε γτ το διπλοπαρκάρισμα δεν χωράει δικαιολογίες άρα αν και στον Γιάννη τύχει κάτι αντίστοιχο μάλλον θα αφησει το αμάξι στο κάτω στενό και θα πάει με το πάσο του.\
Έχει αντοχές ο βολιώτης...
Υ.Γ:Φίλε Γιάννη όλα αυτά τα λέω καθαρά φιλικά , χωρίς ίχνος ειρωνίας προς εσένα.!
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
- MacPap
Ξέρεις πολλούς που τους έπιασε "κόψιμο" και διπλοπαρκάρισαν μπροστά σε δημόσια τουαλέτα για να σωθούν? Αντιθέτως πόσους ξέρεις να αγοράζουν έτσι τσιγάρα?Haridimos έγραψε:Ἀν κάποιον τὸν ἔχει πιάσει "κόψιμο"... Ἀν πρέπει νὰ μεταφέρεις κάποιον ἄρρωστο στὸ νοσοκομεῖο ...
-
UltiMo_
Ρε παιδιά δε γεννηθήκαμε χτες. Άλλο να δεις αμάξι παρατημένο έξω απο τα Επείγοντα με ανοιχτές τις πόρτες, και άλλο να δεις 5 αμάξια έξω απο το σουβλατζίδικο με αλάρμ και επιμελώς κλεισμένους τους καθρέφτες.
Εγώ λέω οτι αν θέλετε να κάνετε την παρανομία κάντε την. Αλλα μην τη δικαιολογείτε. Δε θέλετε να βάλετε ζώνη, μη τη βάζετε. Μη προσπαθείτε όμως και μένα να με πείσετε πως υπάρχει λόγος σοβαρός να ΜΗΝ την βάλω. Ομοίως μην προσπαθείτε να με πείσετε, πως το παράνομο παρκάρισμα που είναι για "λίγο" και ενοχλεί "λίγο" δικαιολογείτε. Οχι είναι εξίσου αδικαιολόγητο. Τέλος!
Εγώ λέω οτι αν θέλετε να κάνετε την παρανομία κάντε την. Αλλα μην τη δικαιολογείτε. Δε θέλετε να βάλετε ζώνη, μη τη βάζετε. Μη προσπαθείτε όμως και μένα να με πείσετε πως υπάρχει λόγος σοβαρός να ΜΗΝ την βάλω. Ομοίως μην προσπαθείτε να με πείσετε, πως το παράνομο παρκάρισμα που είναι για "λίγο" και ενοχλεί "λίγο" δικαιολογείτε. Οχι είναι εξίσου αδικαιολόγητο. Τέλος!
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
grigoris
Και πρέπει να ασπαστούμε εσένα που είσαι υπέρ του να σου κόψουν το αυτοκίνητο?
Ρε πάμε καλά η ο γυαλός είναι ο στραβός?
Ρε πάμε καλά η ο γυαλός είναι ο στραβός?
- MacPap
-> grigoris. Και τι προτείνεις να ακολουθήσουμε δηλαδή αν όχι το ότι λέει ο εκάστοτε ΚΟΚ κάθε χώρας?
Οτι καπνίσει στον καθένα και ότι συμφέρει την βόλεψη του καθενός όποτε του έρθει? Αυτό το βρίσκεις ορθότερο?
Τι θα πει στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε? Ναι στραβά αρμενίζουμε και στραβός είναι και ο γιαλός αν ο καθένας κάνει ότι θέλει επειδή σε μια δεδομένη στιγμή δεν τον βολεύει ο νόμος και αυτά που λέει, που στην τελική είναι για να έχουμε μια κοινή συμπεριφορά και να μην τρώμε ο ένας τον άλλο σαν τα ζώα.
Δεν μπορεί να επαφίεται στην κρίση του καθενός να αποφασίζει πότε θα εφαρμόσει και πότε όχι τον νόμο. Ετσι αν η ποινή είναι σου κόβω το αυτοκίνητο και εσύ παρόλα αυτά τον αγνοείς καλά κάνουν και στο κόβουν σε κομμάτια. Θα έπρεπε να σε αναγκάζουν να πληρώσεις και τον γερανό...
Οτι καπνίσει στον καθένα και ότι συμφέρει την βόλεψη του καθενός όποτε του έρθει? Αυτό το βρίσκεις ορθότερο?
Τι θα πει στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε? Ναι στραβά αρμενίζουμε και στραβός είναι και ο γιαλός αν ο καθένας κάνει ότι θέλει επειδή σε μια δεδομένη στιγμή δεν τον βολεύει ο νόμος και αυτά που λέει, που στην τελική είναι για να έχουμε μια κοινή συμπεριφορά και να μην τρώμε ο ένας τον άλλο σαν τα ζώα.
Δεν μπορεί να επαφίεται στην κρίση του καθενός να αποφασίζει πότε θα εφαρμόσει και πότε όχι τον νόμο. Ετσι αν η ποινή είναι σου κόβω το αυτοκίνητο και εσύ παρόλα αυτά τον αγνοείς καλά κάνουν και στο κόβουν σε κομμάτια. Θα έπρεπε να σε αναγκάζουν να πληρώσεις και τον γερανό...
-
brutus
Κάποτε υπήρχε το μέτρο της κατάσχεσης του αυτοκινήτου αν οδηγούσες μεθυσμένος. Και τότε, δεκάδες "έγκριτοι" τρομάρα τους νομικοί, εκφράζονταν ΥΠΕΡ των εκάστοτε παραβατών, φτάνοντας πολλές φορές στις ανώτερες βαθμίδες των δικαστηρίων.
Η μακαρίτισσα η γιαγιά μου έλεγε ότι 'Όποιος θέλει βρίσκει τρόπο, όποιος δε θέλει βρίσκει δικαιολογία"
Η μακαρίτισσα η γιαγιά μου έλεγε ότι 'Όποιος θέλει βρίσκει τρόπο, όποιος δε θέλει βρίσκει δικαιολογία"
-
UltiMo_
Ακριβώς! Και όπως λένε και οι φίλοι μας οι αμερικανοί, dont do the crime, if you cant do the time.MacPap έγραψε:αν η ποινή είναι σου κόβω το αυτοκίνητο και εσύ παρόλα αυτά τον αγνοείς καλά κάνουν και στο κόβουν