Εξοικονόμηση Χώρου στο έπακρο...

Εδώ γελάνε. Αν γελάσατε με κάτι πέστε το και σε εμάς να γελάσουμε και εμείς...
UltiMo_

Re: Εξοικονόμηση Χώρου στο έπακρο...

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Ναι αλλα εδώ το θέμα μας δεν είναι αν υπάρχουν δουλειές ή όχι.
Το θέμα μας είναι αν αξίζει μια δουλειά ωστε να μας κάνει να παρατήσουμε φίλους γνωστούς οικογένεια σπίτι δουλειά και να μετακομίσουμε στην επαρχία.
Ή να μετακομίσουμε για να αλλάξουμε την ζωή μας προς το καλύτερο. Όχι να αφήσουμε δουλειά και καριέρα για να ξεκινήσουμε απο το μηδέν δουλεύοντας στα χωράφια.

Επειδή και ο γαμπρός μου με την αδερφή μου, σκέφτονται εδώ και 4-5 χρόνια να παρατήσουν την αΘήνα και να έρθουν μονιμα στο Βόλο, σου ξαναλέω πως δουλειές ΔΕΝ υπάρχουν.

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
erling

Δημοσίευση από erling »

Μα καλά ποιος θα πάρει στην δουλειά του έναν 40ρι αν δεν την ξέρει?
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

Δεν είπε κανείς να αφήσει δουλειά και καριέρα.Αλοίμονο.
Όταν όμως βλέπεις πολλούς που στην αθήνα ψάχνουν απο εδώ και απο εκεί μεροκάματο και δεν γυρνάνε στις επαρχίες που και σπίτια έχουν ( η πλειοψηφία) και μικρότερο κόστος ζωής τι να λες?Αυτοί είναι πικραμένοι ρε φίλε.
Φύγαν όλοι κάποτε για αθήνα και ερημώσαν οι επαρχίες.Και βλέπεις σήμερα ότι οι επαρχίες περνάνε καλύτερα απ ότι τα μεγάλα αστικά κέντρα.Ποιος τους φταίει?

Ξες τι λέει μία ρήση?Καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά τελευταίος στην πόλη.Απλά τα πράγματα.
Και στην τελική για κανέναν δεν είναι εύκολο.Ποτέ δεν ήταν για να ακριβολογούμε.Απλά κάποια στιγμή πρέπει να αναθεωρήσουμε και στο μυαλό και στη νοοτροπία.Η δουλειά δεν είναι ντροπή για κανέναν.Ας σταματήσουμε να επιλέγουμε και ας κυνηγάμε ότι βρίσκεται.
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα & καλαμπούρια...”