Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου. Και γιατί να μην κερδίσουν τα άκρα. Τι είδαμε τόσα χρόνια από τα κέντρα; Πως θα μας σώσουν αυτοί που μας έφτασαν σε αυτή την κατάσταση; Γιατί θα πρέπει να κυβερνάνε συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι. Ας αλλάξουμε και λίγο, να δούμε τι θα γίνει. Γιατί με τους ίδιους πάνω στο σβέρκο μας ξέρουμε σίγουρα τι θα γίνει. Και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα, η χρυσή αυγή (όταν το γράφω κάτι παθαίνει το πληκτρολόγιο και μπερδεύονται τα γράμματα) είναι το παρακράτος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και των κυβερνήσεών τους.enias έγραψε:Για όσο καιρό θα απαξιώνεται ο χώρος του πολιτικού κέντρου, τόσο θα κερδίζουν τα άκρα. Απ ότι έχω καταλάβει, εδώ κάποιοι, είσαστε των άκρων, οπότε λουστείτε τα. Αυτή είναι η Ελλάδα που σας αξίζει. Θα έρθει η μέρα που θα αναπολείτε το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και τα "παπαγαλάκια" της σαν την αφεντιά μου. Εγώ μέχρι τότε, σωπαίνω, παίρνω ποπ-κορν και απολαμβάνω το θέαμα.
Χρυσή Αυγή
-
athanatos
- Site Admin
Re: Χρυσή Αυγή
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
-
enias
Έχεις δίκιο. Το οτι εμένα δεν μου αρέσουν τα άκρα δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να αρέσουν στους άλλους. Ας κάνει ο καθένας οτι νομίζει.
Αινείας
-
grigoris
Αν η ΧΑ είναι το παρακράτος (που προσωπικά πιστεύω ότι δεν μένουν αμέτοχοι αλλα τέσπα ) η αριστερά τι είναι?
Μήπως να δούμε μερικές απο τις συνιστώσεις του συριζα πχ?
Μήπως να αναρωτηθούμε τι δουλειά έχουν 5 μέλη της διοικούσας επιτροπής του συριζα σαν συνήγοροι υπεράσπισης της 17 νοέμβρη?
Λέω εγώ.
Μήπως να δούμε μερικές απο τις συνιστώσεις του συριζα πχ?
Μήπως να αναρωτηθούμε τι δουλειά έχουν 5 μέλη της διοικούσας επιτροπής του συριζα σαν συνήγοροι υπεράσπισης της 17 νοέμβρη?
Λέω εγώ.
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
-
athanatos
- Site Admin
Όταν λέμε παρακράτος, δεν εννοούμε αυτούς κάνουν ή συμμετέχουν στις φασαρίες, αλλά αυτούς που είναι "βαλτοί" για να αρχίσουν οι φασαρίες, όπως έγινε πολλές φορές στις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, για να διαλύσουν και να φοβίσουν τον απλό και ακομμάτιστο κόσμο που κατέβαινε για να διαμαρτυρηθεί και να διαδηλώσει.
Συνήγορο δικαιούνται όλοι. Μα όλοι.
Συνήγορο δικαιούνται όλοι. Μα όλοι.
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
-
UltiMo_
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
athanatos
- Site Admin
Το βιντεάκι είναι προς διαγραφή. Δεν περιέχει σφαλιάρες!!!

Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
-
UltiMo_
και γω απορώ πως κρατήθηκε. την περίμενα απο στιγμή σε στιγμή. στο όριο τον έφτασε. πρέπει να έχει τρελή αυτοσυγκράτηση ο τύπος
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
rasPUTIN
- Site Admin
Πάντως θεωρῶ κρίμα τὶς μπάτσες στὴν Κανέλλη. Μοῦ εἶναι μακρὰν συμπαθέστερη ἐν συγκρίσει τὴν μεγάλη μάζα τῶν πολιτικάντηδων.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
- MacPap
Η παροιμία λέει πως "¨όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες".
-
erling
Το παιχνιδάκι το ξέρει πολύ καλά ο τύπος.
Αυτός ξεκίνησε και ώθησε την οικολόγα να ανεβάσει τόνους.
Αλλά έχει μερικά κολλήματα που τσιμπάει, που θα πάει θα μάθει και αυτός.. μικρός είναι....
Σε λίγο καιρό θα τον βρίζουν και δεν θα ιδρώνει καν....
Αυτός ξεκίνησε και ώθησε την οικολόγα να ανεβάσει τόνους.
Αλλά έχει μερικά κολλήματα που τσιμπάει, που θα πάει θα μάθει και αυτός.. μικρός είναι....
Σε λίγο καιρό θα τον βρίζουν και δεν θα ιδρώνει καν....
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"