Βία στα γήπεδα

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Απάντηση
athanatos
Site Admin

Re: Βία στα γήπεδα

Δημοσίευση από athanatos »

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
Ατρόμητος - Ολυμπιακός Βόλου
AEK - ΠAOK
thanos έγραψε:
UltiMo_ έγραψε:Αποκλείστηκε Ολυμπιακός και Παναθηναικός? Μήπως το κύπελλο πλησιάζει όλο και πιο πολύ στο Βόλο??
ναι με αυτό το πλευρό να κοιμάστε...
:lol:
Ποτέ μη λες ποτέ !!!

Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
erling

Δημοσίευση από erling »

Γιατί να ζηλεύω? Συνεχίζω και στους τρεις στόχους μου.
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

erling έγραψε:Γιατί να ζηλεύω? Συνεχίζω και στους τρεις στόχους μου.
τρεις?
ποιους εννοείς τρείς?

Να μην πέσεις στην Β, να μην πέσεις στην Γ και να μην πέσεις στην Δ? :lol: :biritses
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
athanatos
Site Admin

Δημοσίευση από athanatos »

UltiMo_ έγραψε:
erling έγραψε:Γιατί να ζηλεύω? Συνεχίζω και στους τρεις στόχους μου.
τρεις?
ποιους εννοείς τρείς?

Να μην πέσεις στην Β, να μην πέσεις στην Γ και να μην πέσεις στην Δ? :lol: :biritses
:lol: :lol: :lol: :lol:
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
erling

Δημοσίευση από erling »

Αν βρεις ποια ομάδα της ΣουπαΛιγδας συνεχίζει και στους τρεις στόχους της, τότε θα βρεις και ποια ομάδα υποστηρίζω.
θα είναι εύκολο να το βρεις αφού είναι η μοναδική στη ΣουπαΛίγδα.
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
thanos

Δημοσίευση από thanos »

ΠΑΟΚάρα ολέεεε!!!! :applause :biritses
να παρακαλάτε Βολιώτες να μην μας ξαναδείτε στον τελικό της Καλογρέζας...
θα είναι η μεγαλύτερη εκδρομή Forever!!!! :applause
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

thanos αν είναι να χάνεται απο έναν τόσο απαράδεκτο σήμερα παναθηναικό.. μην κάνετε όνειρα για κύπελο.
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
thanos

Δημοσίευση από thanos »

το μονο που έλειπε σήμερα απο την ομάδα ηταν η τυχη...
με τέτοια εμφάνιση και με λιγη τυχη ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορι...

το ειδες το ματς;
δοκάρι, 2 άχαστες ευκαιρίες αλλες τόσες πολύ καλές
ο βαζελος με μια ευκαιρια στο τελος και μια στημένη φάση πηρε το τριποντο...

μακάρι η ομάδα να παιξει ετσι στα ματς του ημιτελικού κ του του τελικου και δεν εχει να φοβηθει κανεναν!!!
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

δυστυχώς δούλευα αλλα το άκουσα στο ράδιο, και τα παλικάρια ουρλιάζουνε απο τις χαμένες ευκαιρίες. κέρδισε όμως αυτός με την μία ευκαιρία, το ένα σούτ και το ένα γκόλ.

και όπως έλεγε και ο Γεωργίου, δεν νικάει ο καλύτερος, αλλα όποιος βάλει γκόλ. έτσι είναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος UltiMo_ την 06 Φεβ 2011, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» δύο περίπου ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ατρόμητο.

Μολονότι η ομάδα του Περιστερίου δεν είχε προημηθευτεί εισιτήρια το σημερινό ματς, δύο πούλμαν με οπαδούς του Ατρόμητου, έσπασαν τα λουκέτα και μπήκαν στο γήπεδο. Εκείνη την στιγμή παρόντες ήταν μόνο λίγοι άνθρωποι ασφαλείας.

Οι οπαδοί του Ατρόμητου προξένησαν διακεκριμένες φθορές στα αποδυτήρια, στις τουαλέτες και στην κερκίδα, ενώ έσπασαν και αρκετά καθίσματα. Λίγο αργότερα και αφού είχε ειδοποιηθεί η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, επενέβη η αστυνομία και τους απομάκρυνε βιαίως από το γήπεδο.

Στην συνέχεια, τους επιβίβασε στα πούλμαν και πήραν τον δρόμο της επιστροφής. Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου καταδίκασε ανεπίσημα για μια ακόμη φορά τα επεισόδια που προκλήθηκαν από οπαδούς των φιλοξενουμένων, όπως είχε γίνει και στο πρόσφατο παρελθόν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τονίζοντας την άριστη συμπεριφορά των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”