Τι λειτουργικό χρησιμοποιείτε?

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Απάντηση

Τι λειτουργικό χρησιμοποιείτε?

Windows 7
4
29%
Windows Vista
1
7%
Windows XP
5
36%
Windows Millenium
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Windows 98/95
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Linux
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
OS Χ
2
14%
Android
1
7%
Symbian
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Windows Mobile
1
7%

Σύνολο ψήφων: 14

enias

Re: Τι λειτουργικό χρησιμοποιείτε?

Δημοσίευση από enias »

Να ο νταβατζής...

http://www.microsoft.com/en-us/windows/ ... pport.aspx

"Φιλέ, σου λέει... σκασίλα μου κι αν πλήρωσες 150 ευρώπουλα να αγοράσεις άδεια... μετά τον ερχόμενο Απρίλη... τέρμα τα δίφραγκα!

Είσαι εκτεθειμένος σε κενά ασφαλείας (ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στη ζωή... μπορεί π.χ. να σου αρπάξει πυρκαγιά το μαγαζί) εκτός κι αν μου πληρώσεις αναβάθμιση σε νέο λειτουργικό (εκτός κι αν πληρώσεις το νταβατζιλίκι για προστασία δηλαδή) και αν δεν σηκώνει το σύστημά σου το νέο λειτουργικό, σκάσε και άλλο χρήμα να αλλάξεις υπολογιστή".

Αυτή είναι η Microsoft με τα Windows.

Αινείας
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Για όοοοοοολα αυτά εγώ αγοράζω από το 1988 μόνο Apple.

Παρεμπιπτόντως στο γραφείο έχω μηχανήματα από το 2000 που συνεχίζουν και δουλεύουν κανονικότατα (παράγουν δηλαδή)!!! Δεν αναφέρομαι στα παροπλισμένα που επίσης δουλεύουν!!! Επίσης εχω λαπτοπ το οποιό είναι μοντέλο του 2007 και φοράει το τελευταίο λειτουργικό και ΔΕΝ σέρνεται!!!

Αυτά αγοράζεις όταν παίρνεις Apple!!! Μακροπρόθεσμα συμφέρει!!!
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Μακροπρόθεσμα τα σπασμένα windows, πάλι φθηνότερα έρχονται
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
erling

Δημοσίευση από erling »

Και τι σημαίνει ότι σταματάει να τα υποστηρίζει;
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

UltiMo_ έγραψε:Μακροπρόθεσμα τα σπασμένα windows, πάλι φθηνότερα έρχονται
Δεν είναι το ίδιο διότι μετά από μια - δυο γενιές σέρνονται! Δεν υπάρχει σύγκριση! Είναι η μέρα με την νύχτα!!!
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
enias

Δημοσίευση από enias »

erling έγραψε:Και τι σημαίνει ότι σταματάει να τα υποστηρίζει;
Σταματούν οι ενημερώσεις, οπότε είσαι εκτεθειμένος σε κενά ασφαλείας και επίσης οτι ενδέχεται να μην παίζουν κάποιες εφαρμογές στο μέλλον που θα χρειάζονται κάποια... "προσθήκη" -ας πούμε- στο λειτουργικό όπως είναι π.χ. το .NET Framework που ζητούν κάποια προγράμματα ή κάποιο Service Pack χωρίς το οποίο μπορεί κάποια εφαρμογή να μην λειτουργεί.
MacPap έγραψε:
UltiMo_ έγραψε:Μακροπρόθεσμα τα σπασμένα windows, πάλι φθηνότερα έρχονται
Δεν είναι το ίδιο διότι μετά από μια - δυο γενιές σέρνονται! Δεν υπάρχει σύγκριση! Είναι η μέρα με την νύχτα!!!
Το πρόβλημα με την ταχύτητα ισχύει και είναι ευρύτατα γνωστό. Επίσης, πράγματι, αν το σκεφτείς λογιστικά, μακροπρόθεσμα συμφέρει ο Mac εκτός αν χρησιμοποιείς σπασμένα. Στην τελευταία περίπτωση όμως συναντάς το πρόβλημα που περιέγραψα παραπάνω. Όμως, ακόμα και αν ο Mac συμφέρει, πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν οτι για μια σειρά απο λόγους, δεν είναι τόσο εύκολο να διαθέσει κάποιος σε μια στιγμή, 2000€ για έναν υπολογιστή. Όπως και να το κάνεις, πρόκειται για ένα αντικείμενο που υπόκειται σε φθορά, που μπορεί να του συμβεί κάποιο ατύχημα και κυρίως, είναι πολύ δύσκολο να το δώσεις στα χέρια ενός παιδιού ή εφήβου ηλικίας απο 12 ετών μέχρι 16. Αν όντως συμβεί κάτι, το κόστος πρόωρης αντικατάστασης του Mac είναι υπερβολικά υψηλό.

Κατα τα άλλα, η εμπειρία αποδεικνύει οτι το μοντέλο Apple με μηχάνημα και λειτουργικό, είναι πιο βιώσιμο. Υποθέτω οτι είναι δύσκολο για την Microsoft να ανταγωνιστεί τα περιθώρια κέρδους της Apple κατασκευάζοντας μόνο software και γι΄αυτό κάνει όλα αυτά τα τερτίπια με το να βγάζει συνεχώς καινούργια λειτουργικά.

Επίσης, επειδή εγώ είμαι και λίγο καχύποπτος σαν χαρακτήρας, υποψιάζομαι οτι το γεγονός οτι σου κάνει αργό το μηχάνημα, σε συνδυασμό με το οτι οι εταιρίες κατασκευής hardware σταματούν να υποστηρίζουν με drivers τα παλιά λειτουργικά της microsoft, μπορεί να έχουν κάποια σχέση το ένα με το άλλο. Ξέρετε... win-win situation.

Έχω ήδη κάνει μια πρώτη γνωριμία με το Linux και ομολογώ οτι έχω θετικές εντυπώσεις. Όταν θα έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα γι' αυτό, θα σας ενημερώσω.
Αινείας
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Στὰ πρώτα δυόμισι λεπτὰ ὁ mikeius μιλάει γιὰ τὰ Windows ME.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”